توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال: تغییر مالکیت دامین های resellerclub
ali.n
July 29th, 2014, 10:36
سلام دوستان
برادر من چند سال پیش که ترکیه بود از resellerclub برای من اکانت گرفت . الان ایرانه . اگه بخوام مالکیت اونو به خودم برگردونم , می تونم ؟
royl
July 29th, 2014, 11:23
فعلا ایران رو تو لیست تحریمش داره
می تونید یک پنل ریسیلو بگیرید و دامنه رو منتقل کنید به اون به اسم خودتون
بااحترام
ali.n
July 29th, 2014, 11:45
فعلا ایران رو تو لیست تحریمش داره
می تونید یک پنل ریسیلو بگیرید و دامنه رو منتقل کنید به اون به اسم خودتون
بااحترام
ممنون برای جواب
شرمنده درست متوجه نشدم
دامین ها که الان تو resellerclub نیست.بعدا متوجه شدم کلی ایمیل به مالک اکانت فرستادن ... برادرم میگه من چیزی دریافت نکردم و احتمالا اسپمش کردم...
مثل اینکه فرستادن به https://resello.hostcontrol-backoffice.com/ra/account/login/
به resslerclub تیکت زدم که امکان دسترسی مارو به اون اکانت فراهم کنند... که فعلا جوابی نیومده
حالا اینکه نوشتی پنل از ریسلیو بگیرم... متوجه نمیشم.
royl
July 29th, 2014, 12:02
برادر شما نمایندگی داشتن یا فقط یک پنل؟
بااحترام
ali.n
July 29th, 2014, 12:38
برادر شما نمایندگی داشتن یا فقط یک پنل؟
بااحترام
تو فاکتوری که فرستاده بودن عنوانشو این نوشته :
Reseller Account with ResellerClub
kool
July 29th, 2014, 14:03
ممنون برای جواب
شرمنده درست متوجه نشدم
دامین ها که الان تو resellerclub نیست.بعدا متوجه شدم کلی ایمیل به مالک اکانت فرستادن ... برادرم میگه من چیزی دریافت نکردم و احتمالا اسپمش کردم...
مثل اینکه فرستادن به https://resello.hostcontrol-backoffice.com/ra/account/login/
به resslerclub تیکت زدم که امکان دسترسی مارو به اون اکانت فراهم کنند... که فعلا جوابی نیومده
حالا اینکه نوشتی پنل از ریسلیو بگیرم... متوجه نمیشم.
سلام
احتمالا آدرس ایران براتون درج کرده بوده و به همین دلیل ریسلرکلاب به ریسلو منتقل کرده شما را.
چک کنید ببینید در بین ایمیل ها (اکانت و پسورد) ریسلو را ارسال نکرده ان؟
معمولا نام اکانت و ایمیل همان است و اصولا باید توسط ایمیل بتوانید پسورد مجدد دریافت کنید و وارد پنل خود شوید.
https://resello.hostcontrol-backoffice.com/ra/account/forgot-password/
ali.n
July 29th, 2014, 14:54
سلام
احتمالا آدرس ایران براتون درج کرده بوده و به همین دلیل ریسلرکلاب به ریسلو منتقل کرده شما را.
چک کنید ببینید در بین ایمیل ها (اکانت و پسورد) ریسلو را ارسال نکرده ان؟
معمولا نام اکانت و ایمیل همان است و اصولا باید توسط ایمیل بتوانید پسورد مجدد دریافت کنید و وارد پنل خود شوید.
https://resello.hostcontrol-backoffice.com/ra/account/forgot-password/
خیلی ممنون
فکر کنم دیگه بتونم دسترسی داشته باشم به پنل دامین هام
حالا یه مشکل دیگه اینکه من چطوری می تونم مالکیت 100% این پنلو به خودم برگردونم چون الان مالک اون دامین ها برادرم هست. امکان پذیر هست ؟
iwpanel
July 29th, 2014, 16:40
خیلی ممنون
حالا یه مشکل دیگه اینکه من چطوری می تونم مالکیت 100% این پنلو به خودم برگردونم چون الان مالک اون دامین ها برادرم هست. امکان پذیر هست ؟
دامینتون رو ارسال کنید تا بهتون بگم به نام کی هست و در کدام پنل وجود دارد
ali.n
July 30th, 2014, 11:06
دامینتون رو ارسال کنید تا بهتون بگم به نام کی هست و در کدام پنل وجود دارد
الان به دامینم دسترسی پیدا کردم تو resello . الان مشکلم این هست که باید مالکیت اون دامین ها از برادرم به من برسه که فکر کنم باید از پشتیبانی resello بپرسم.
kool
July 30th, 2014, 11:11
خیلی ممنون
خواهش میکنم.
از طریق تیکت از ریسلو سوال کنید. ولی احتمالا انتقال دامنه راحتتر باشد.
و اینکه اگر دامین ها برای برادرتان و یا شما مشکلی ایجاد نمیکنند بهتر است در همان اکانت استفاده کنید، به نظر من البته.
ali.n
July 30th, 2014, 11:42
خواهش میکنم.
از طریق تیکت از ریسلو سوال کنید. ولی احتمالا انتقال دامنه راحتتر باشد.
و اینکه اگر دامین ها برای برادرتان و یا شما مشکلی ایجاد نمیکنند بهتر است در همان اکانت استفاده کنید، به نظر من البته.
نه انتقال نمی خوام بدم می خوام تو همون شرکت resselo باشه ولی مالکیت اون دامنه ها به من واگذار بشه. اگه بخوام انتقال بدم باید بفرستم به اکانت یه نفر دیگه
که اونوقت من دیگه مالک نیستم که... اصلا از اول واسه همین دلیل رفتم سراغ resellerclub که خودم مالک باشم...
kool
July 30th, 2014, 11:46
نه انتقال نمی خوام بدم می خوام تو همون شرکت resselo باشه ولی مالکیت اون دامنه ها به من واگذار بشه. اگه بخوام انتقال بدم باید بفرستم به اکانت یه نفر دیگه
که اونوقت من دیگه مالک نیستم که... اصلا از اول واسه همین دلیل رفتم سراغ resellerclub که خودم مالک باشم...
نه منظورم انتقال داخل ریسلو بود - از اکانت فعلی به اکانتی که به نام خودتون باز کنید!
ali.n
July 30th, 2014, 12:04
نه منظورم انتقال داخل ریسلو بود - از اکانت فعلی به اکانتی که به نام خودتون باز کنید!
بله دقیقا منظورم همین هست.همین چند لحظه پیش جواب سوال من از resello اومد که توضیحی برای سوالم می خواستند چون براشون واضح نبود...
kool
July 30th, 2014, 12:40
ok
پس همین کار را انجام دهید.
ali.n
August 1st, 2014, 19:28
جوابی که دادن این هست . به نظرتون باید چکار کرد؟
Your brother can create a customer account for you and move the domains in your account.
That will not involve any cost.
اینجوری که بازم مالک اصلی برادرم هست...
a.e
August 1st, 2014, 19:39
طبق متن که قرار داده اید برادر شما باید یک حساب کاربری برای شما ایجاد کنند سپس درخواست کنند + مدارک را ارسال نمایند تا دامنه به اکانت شما منتقل شود.
اکانت به اسم شما است اما ایجاد کننده باید برادر شما باشد.
ali.n
August 1st, 2014, 20:15
طبق متن که قرار داده اید برادر شما باید یک حساب کاربری برای شما ایجاد کنند سپس درخواست کنند + مدارک را ارسال نمایند تا دامنه به اکانت شما منتقل شود.
اکانت به اسم شما است اما ایجاد کننده باید برادر شما باشد.
customer acount مگه یه زیر مجموعه از اکانت اصلی نیست ؟ پس به این ترتیب دسترسی اصلی با برادرم نیست ؟
a.e
August 1st, 2014, 20:26
برادر شما دارای پنل نمایندگی می باشد؟
شما میتوانید مطابق آنچه که بنده خدمتتون عرض کردم عمل نمایید یا با بخش فروش Resello به گفت و گو بپردازید که آیا بدین شیوه امکان انجام این کار هست یا خیر
kool
August 1st, 2014, 21:53
customer acount مگه یه زیر مجموعه از اکانت اصلی نیست ؟ پس به این ترتیب دسترسی اصلی با برادرم نیست ؟
ببینید شما در کل سه راه بیشتر ندارید و باید یکی را انجام دهید:
1- یا باید دامین را در پنل برادرتان نگهدارید. (این مورد هزینه ندارد.)
2- یا باید به پنل یکی از نماینده های ایرانی منتقل کنید. (این مورد احتمالا هزینه داشته باشد که البته برای یکسال نیز تمدید میشود.)
3- یا باید خودتان پنل ایجاد و تاییدش کنید. (هزینه این مورد از همه بیشتر است.)
ali.n
August 2nd, 2014, 00:49
ببینید شما در کل سه راه بیشتر ندارید و باید یکی را انجام دهید:
1- یا باید دامین را در پنل برادرتان نگهدارید. (این مورد هزینه ندارد.)
2- یا باید به پنل یکی از نماینده های ایرانی منتقل کنید. (این مورد احتمالا هزینه داشته باشد که البته برای یکسال نیز تمدید میشود.)
3- یا باید خودتان پنل ایجاد و تاییدش کنید. (هزینه این مورد از همه بیشتر است.)
resello به ایرانی های ساکن ایران پنل میده ؟
OmidX
August 2nd, 2014, 01:27
resello به ایرانی های ساکن ایران پنل میده ؟
بله مشکلی نداره ...
ali.n
August 2nd, 2014, 02:13
من تو سایتش گشتم برای پیدا کردن خرید پنل های دامین که ببینم قیمتش چنده ولی پیدا نکردم ... ولی خوب یه مسئله دیگه اینکه من اون دامین ها رو تا 6 سال دیگه تمدید کردم و نمیدونم این خرید پنل می تونه کمکی به حل این مسئله بکنه یا نه...
اگه ممکنه لینک پنلهاشونو اینجا بزارید.
OmidX
August 2nd, 2014, 03:50
من تو سایتش گشتم برای پیدا کردن خرید پنل های دامین که ببینم قیمتش چنده ولی پیدا نکردم ... ولی خوب یه مسئله دیگه اینکه من اون دامین ها رو تا 6 سال دیگه تمدید کردم و نمیدونم این خرید پنل می تونه کمکی به حل این مسئله بکنه یا نه...
اگه ممکنه لینک پنلهاشونو اینجا بزارید.
https://www.resello.com/what-you-sell/domains
ali.n
August 2nd, 2014, 08:08
https://www.resello.com/what-you-sell/domains
برای اینکه یه پنل برای 4 دامین داشته باشم باید پنل 30 دامینی با قیمت 250 دلار بگیرم ؟ درسته ؟
OmidX
August 2nd, 2014, 13:38
برای اینکه یه پنل برای 4 دامین داشته باشم باید پنل 30 دامینی با قیمت 250 دلار بگیرم ؟ درسته ؟
خیر ... اما شما اگر فقط برای 3 ~ 4 دامین میخواید ، چرا از همکاران در همین انجمن اکانت ریلسری دامین های بین المللی تهیه نمیکنید ؟
من خودم میتونم بهتون نمایندگی با دسترسی کامل بدم ، تازه اینطوری ریالی هم پرداخت میکنید !
kool
August 2nd, 2014, 15:03
خیر نیاز نیست.
کافیست از یکی از ارائه دهنده های نمایندگی دامین بین المللی خیلی راحت یک پنل تهیه کنید.
همونطور که این ارسال http://www.webhostingtalk.ir/f59/120223/index2.html#post1144022 عرض کردم. روش دوم هزینه کمتری داره نسبت به بقیه راه ها.
ali.n
August 2nd, 2014, 23:05
خیر ... اما شما اگر فقط برای 3 ~ 4 دامین میخواید ، چرا از همکاران در همین انجمن اکانت ریلسری دامین های بین المللی تهیه نمیکنید ؟
من خودم میتونم بهتون نمایندگی با دسترسی کامل بدم ، تازه اینطوری ریالی هم پرداخت میکنید !
متوجه نمیشم ریسلری از کجا می خوای به من بدی؟
- - - Updated - - -
خیر نیاز نیست.
کافیست از یکی از ارائه دهنده های نمایندگی دامین بین المللی خیلی راحت یک پنل تهیه کنید.
همونطور که این ارسال http://www.webhostingtalk.ir/f59/120223/index2.html#post1144022 عرض کردم. روش دوم هزینه کمتری داره نسبت به بقیه راه ها.
مسئله هزینه نیست... مسئله سر مالکیت اصلی دامین ها هست گه اگه بخوام به ریسلری های ایرانی بدم اون موقع دیگه مالک اصلی من نیستم.
منظورت ازارائه دهنده های نمایندگی دامین بین المللی چیه ؟ اگه ممکنه یه مثال بیار.
kool
August 3rd, 2014, 01:24
مسئله هزینه نیست... مسئله سر مالکیت اصلی دامین ها هست گه اگه بخوام به ریسلری های ایرانی بدم اون موقع دیگه مالک اصلی من نیستم.
منظورت ازارائه دهنده های نمایندگی دامین بین المللی چیه ؟ اگه ممکنه یه مثال بیار.
دوست عزیز، شما یکبار تصمیم نهایی و دقیق بگیرید. فکر کنم مشکل این هست که شما به هیچکس جز خودتان اعتماد ندارید ;;) و میخواهید پنل اصلی به نام خودتان باشد.
خوب در این حالت فقط و فقط یک راه هست: از ریسلو سوال کنید در مورد پنل شخصی برای خودتان. ببینید کدام را پیشنهاد میدهند. و برای تایید اکانت چه مواردی (مثلا پاسپورت) درخواست میکنن؟
ali.n
August 3rd, 2014, 15:34
دوست عزیز، شما یکبار تصمیم نهایی و دقیق بگیرید. فکر کنم مشکل این هست که شما به هیچکس جز خودتان اعتماد ندارید ;;) و میخواهید پنل اصلی به نام خودتان باشد.
خوب در این حالت فقط و فقط یک راه هست: از ریسلو سوال کنید در مورد پنل شخصی برای خودتان. ببینید کدام را پیشنهاد میدهند. و برای تایید اکانت چه مواردی (مثلا پاسپورت) درخواست میکنن؟
تصمیم نهائی رو خیلی وقته گرفتم.شاید بیش از 10 سال. من فقط به خودم اعتماد دارم و یا اگر یه شرکت خیلی معروف و بزرگی که مشکلی با ایرانی ها نداشته باشه.
منو میبخشید ولی گاهی اخباری رو در مورد سرقت دامین میشنوم.... که البته این موضوع دلیل به این نیست که همه فروشنده های دامین اینکارو می کنند ولی به هر حال خظرش وجود داره...
به این خاظر می خوام از پنل برادرم خارج کتم که خدای نکرده یه زمان یه اتفاقی براش افتاد.. من نمی تونم کاری بکنم .اگه قرار بود به پنل یه نفر ایرانی دیگه ببرم
چه کسی بهتر از برادرم...
تو این شرایط فکر کنم تنهاراه گرفتن پنل از resello هست که دارم باهاشون مکاتبه میکنم...
من اطلاعاتی در مورد این شرکت نیاز دارم.اینکه سابقشون چقدر هست ؟ ومعتبر هستند ؟ و اینکه چقدر تو بازار بین المللی خرید و فروش دامین اعتبار دارن ... چون تابحال من چیزی ازشون نشنیده بودم.
دقیقا اسم این شرکت چیه ؟ resello اسمشونه ؟ یا فقظ ساب دامینه ؟ آخه اسم دامینشون که چیز دیگه ائی هست
hostcontrol-backoffice.com