ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بسته بودن پورت 43

mehrdad1347
July 28th, 2014, 19:15
سلام و خسته نباشید خدمت عزیزان .
از whmcs قسمت دامین هویز خواستم چک بکنم ، این پیغام رو می ده :
There was a problem connecting to the domain registry. Please check port 43 is open in your servers firewall.
طبق متن ارور ، پورت 43 باز نیست
خواستم ببینم چطوری می تونم باز بکنم ، از طریق csf باید انجام داد یا iptables یا نه یه چیز دیگست :53:

viasky
July 28th, 2014, 19:17
nc -l 43
امتحان کنید

Ahmad110
July 28th, 2014, 23:15
با csf پورت رو باز كنيد .
توجه كنيد كه اگه ipv6 رو سرور فعاله ، بايد پورت ٤٣ رو از ip6tables هم به وسيله csf باز كنيد .

mehrdad1347
July 29th, 2014, 11:17
root@server12 [~]# nc -l 43
-bash: nc: command not found
دستور اشتباه ! شاید nc نصب نیست :-?

فایروال csf رو کلن خاموش می کنم بازم همونه ! از قسمت پورت هاش 43 رو وارد کردم و ریست دادم فایروال رو ، بازم درست نشد !
:x

Ahmad110
July 29th, 2014, 12:42
root@server12 [~]# nc -l 43
-bash: nc: command not found
دستور اشتباه ! شاید nc نصب نیست :-?

فایروال csf رو کلن خاموش می کنم بازم همونه ! از قسمت پورت هاش 43 رو وارد کردم و ریست دادم فایروال رو ، بازم درست نشد !

csf رو غیر فعال کنید باز iptable فعاله .
شما باید iptable رو غیرفعال کنید که پیشنهاد نمیشه
برای تست از دستورات زیر استفاده کنید .

service iptables stop
service ip6tables stop

a.e
July 30th, 2014, 23:25
Csf بر روی سرور شما نصب است ؟

OmidX
July 30th, 2014, 23:27
iptables -A INPUT -p tcp -m tcp –dport 43 -j ACCEPT
service iptables save
service iptables restart

mehrdad1347
July 31st, 2014, 17:35
درود.
چک کردم پورت باز بوده ! یه استاتوس گرفتم از iptables دیدم توی استارت مشکل داره
مشکل از یکی از فانکشن هایی بود که از php.ini بسته بودم ، اجازه راندمان پورت 43 رو نمی داد .

مشکل حل شد . (گفتم دوستانی که این مشکلو دارن بدونن مشکل از فانکشن هایی که بستن هست)

ahmadjafarian
January 4th, 2015, 19:13
درود.
مشکل از یکی از فانکشن هایی بود که از php.ini بسته بودم ، اجازه راندمان پورت 43 رو نمی داد .

مشکل حل شد . (گفتم دوستانی که این مشکلو دارن بدونن مشکل از فانکشن هایی که بستن هست)

برای من هم همین مشکل پیش اومده
اگه ممکنه بفرماییدچطوری باید مشکل رو برطرف کنم
با تشکر

!MihanIt!
January 4th, 2015, 19:19
برای من هم همین مشکل پیش اومده
اگه ممکنه بفرماییدچطوری باید مشکل رو برطرف کنم
با تشکر
.وارد مدیریت CSF بشوید و روی گزینه Firewall Configuration کلیک کنید.
.سپس روبروی TCP_IN ، TCP_OUT ، UDP_IN ، UDP_OUT پورت های مورد نظر خود را طبق الگوی موجود در خود CSF وارد یا حذف نمایید.

نکته:TCP وUDP نوع پورت و IN پورت های ورودی (Income) به سرور و OUT پورت های خروجی (Outgoing) از سرور می باشد. برای مثال یک پورت TCP برای ورود به سرور روبروی TCP_IN و یک پورت UDP برای خارج شدن از سرور روبروی UPD_OUT باید وارد یا حذف شود.
.بعد از وارد کردن پورت های مورد نظر خود در پایین صفحه روی گزینه Change کلیک کنید.
.سپس برای اعمال تغییرات در صفحه جدید که باز شده است روی گزینه Restart csf+lfd کلیک کنید تا رول های فایروال یک بار ریست شده و پورت های مورد نظر باز شوند.

nasleghermez
August 29th, 2015, 05:16
درود.

ببخشید که تاپیک زیرخاکی رو بالا میارم
ولی امکانش هست بگین چه فانکشنی باعث مشکل شد؟