توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سی پنل مشکل
tafakor
July 28th, 2014, 00:52
سلام به همه اساتید
یه مشکلی با هاست سی پنلم دارم که به شرح زیر میباشد
وقتی مدیریت محتوای وردپرس رو نصب میکنم و قالب هم اوک میکنم اولش همه چیز خوبه ولی بعداز 3 روز ( کم یا زیاد ) وقتی ادرس سایت رو میزنم سایت بدون قالب میاد بالا و اون چیزایی رو هم که نشون میده
به صورت قالب پیشفرض وردپرس نیست و جا به جا هست انگار که یه صفحه ای سفید هست با نوشته های نا میزون و قبل از این مشکل یه مشکل دیگه ای بوجود اومده بود که وقتی لینک سایت رو میزدم توی
مرورگر به لینک قبلی که پارک شده بود توی هاستم میره درصورتی که اون لینک حذف شده
ms313
July 28th, 2014, 02:57
عجب
با اسکریپت های دیگه هم این مشکل رو داره !؟
آدرس سایتتون رو بذارید
هاستینگتون چیزی نگفتن در این مورد ؟!
meysam021
July 28th, 2014, 02:59
سلام به همه اساتید
وقتی مدیریت محتوای وردپرس رو نصب میکنم و قالب هم اوک میکنم اولش همه چیز خوبه ولی بعداز 3 روز ( کم یا زیاد ) وقتی ادرس سایت رو میزنم سایت بدون قالب میاد بالا و اون چیزایی رو هم که نشون میده
به صورت قالب پیشفرض وردپرس نیست و جا به جا هست انگار که یه صفحه ای سفید هست با نوشته های نا میزون و قبل از این مشکل یه مشکل دیگه ای بوجود اومده بود که وقتی لینک سایت رو میزدم توی
این مشکل بیشتر تو مواقعی میوفته که آپاچی سرور درست کانفیگ نشده . البته طبق دیده هام میگم
flexhost.ir
July 28th, 2014, 03:17
سلام به همه اساتید
بهترین راه این هست که به سرویس دهنده تون اطلاع بدید
tafakor
July 28th, 2014, 14:57
مشکل برطرف شد مرسی از دوستان
itnet
July 28th, 2014, 15:12
لطفا توضیح دهید مشکل به چه صورت رفع گردید که اگر دوستان نیز با این مشکل مواجه شدند بتوانند از راه حل شما استفاده کنند.
tafakor
July 30th, 2014, 15:47
طبق گفته های بخش پشتیبانی مشکل از فونت ها بود و برام بر طرف کردن مشکل رو