توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالاتی در مورد Zpanel
irank1
July 27th, 2014, 15:41
سلام دوستان گرام
بنده zpanel و نصب کردم
چند سوال دارم -
1-چطور میتونم پروت دیفالت ورود ادمین کنترل پنل و تغییر بدم؟
2-فایروالی چیزی .... هیچی نداره-csf و چطوری نصب و کانفیگ کنم؟
3-ورودی کاربران کجاست؟
4-چطوری کاربر درست کنم و دامنه بهش وصل کنم و dns
irank1
July 27th, 2014, 22:05
یک سری تحقیق کردم هنوز نصب کردم باید یک سری پکیج هاشو نصب و دانلود کنی سرچ کن در گوگل به خود این انجمن یک لینکگ دارد اموزشش رو بچه ها گذاشته بودند
مرسی! ممنون از جوابتون! اما اون چهار مورد از اساسی ترین موارد هست! وارنیش کش و تونستم نصب و کانفیگ کنم! تنظیمات dns هم با سرچ ها تونستم ولی بازم انگار کامل نیست!مهندسین مهترم که زمینه کاریشون همین هست! منتظریم
- - - Updated - - -
UP
tegra.ir
July 28th, 2014, 01:24
با سلام
1- از منوی Account گزینه ی Change Password می تونید این کار رو انجام بدید.
2- در مورد فایروال اطلاع خاصی ندارم، خود پنل موقع نصب فایروال رو خاموش می کنه، ما هم از فایروال سخت افزاری استفاده می کنیم.
3- ورودی کاربران همون آی پی سرور هست، البته به سادگی می تونید دامنه بهش وصل کنید.
4- در منوی Reseller می تونید پکیج تعریف کنید و همینطور کاربر و پکیج رو به کاربر اختصاص بدید.
یکی از معایب zPanel این هست که رکورد های دی ان اس به طور اتوماتیک ایجاد نمیشن و باید بعد از ساخت وب سایت دستی اونها رو فعال کنید. همچنین از آی پی های Invalid پشتیبانی نمی کنه، با توجه به اوپن سورس بودن با کمی دستکاری در کد کلیه این مشکلات قابل حل هستند.
قالب DNS هم در برخی موارد مطلوب نیست که باید تصحیح بشه (باز هم در کد)
zPanel از نظر من در حال حاضر بهترین کنترل پنل رایگانه (هنوز پشتیبانی میشه و توسعه اش ادامه داره، نصب ساده ای هم داره، سورس تمیزی هم داره)
موفق باشید
irank1
July 31st, 2014, 02:48
با سلام
1- از منوی Account گزینه ی Change Password می تونید این کار رو انجام بدید.
2- در مورد فایروال اطلاع خاصی ندارم، خود پنل موقع نصب فایروال رو خاموش می کنه، ما هم از فایروال سخت افزاری استفاده می کنیم.
3- ورودی کاربران همون آی پی سرور هست، البته به سادگی می تونید دامنه بهش وصل کنید.
4- در منوی Reseller می تونید پکیج تعریف کنید و همینطور کاربر و پکیج رو به کاربر اختصاص بدید.
یکی از معایب zPanel این هست که رکورد های دی ان اس به طور اتوماتیک ایجاد نمیشن و باید بعد از ساخت وب سایت دستی اونها رو فعال کنید. همچنین از آی پی های Invalid پشتیبانی نمی کنه، با توجه به اوپن سورس بودن با کمی دستکاری در کد کلیه این مشکلات قابل حل هستند.
قالب DNS هم در برخی موارد مطلوب نیست که باید تصحیح بشه (باز هم در کد)
zPanel از نظر من در حال حاضر بهترین کنترل پنل رایگانه (هنوز پشتیبانی میشه و توسعه اش ادامه داره، نصب ساده ای هم داره، سورس تمیزی هم داره)
موفق باشید
ممنون از جوابتون! اما ظاهرا مورد بسیار هست! پورت ورود ادمین و یوزر یکی هست! میخام جدا باشه!
jahromweb
July 31st, 2014, 02:50
خوب تو دایرکت ادمین هم مشترکه! این موضوع خیلی براتون مهمه؟