PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بسته شدن پوشه سی پنل

shadows
July 27th, 2014, 11:06
با سلام دوستان من یک مشکل اساسی دارم یکی از پوشه ها سی پنلم وقتی روش دابل کلیک میزنم خطا میده که باید یک بار از سی بنل خروج کنم و بعد دوباره لاگین کنم البته چندین بار هم این عمل انجام دادم ولی باز خطا میده اسم پوشه رو عوض کردم درست شد ولی من میخوام به اسم همون قبلی باشه چون سایتم رو میخوام با دامین قبلی بالا بیارمش که هر کسی ادرس قبلی رو زد ریداریکت بشه به صاب دامینم اینم خطا

دانلود cpanel JPG (http://uplod.ir/el7o83hq1w5l/cpanel.JPG.htm)

Yas-Host
July 27th, 2014, 11:15
دامینی که اسم شما بر روی فولدر آن هست *ف*یلتر هست و باید با چپیس شکن وارد سی پتل شید.

shadows
July 27th, 2014, 12:18
دامینی که اسم شما بر روی فولدر آن هست *ف*یلتر هست و باید با چپیس شکن وارد سی پتل شید.

======================
با تشکر چیبس شکن زدم حل شد ببخشید مهندس سوال دیگری داشتم ممنون میشم دقیق جواب بدین ببینید من پنلم سی پنل هست من ادرس قبلی سایتم ***** شده حالا یک صاب دامین ساختم که با عدد یک شروع میشه داخل پابلیک اچ تی ام ال هم بوشه صاب دامین که عدد 1 رو گزاشتم ایجاد شده هست ولی در بوشه ادرس ***** شده چیزی نیست حالا بنده در قسمت ریدارکت هم عملیات انجام دادم که هر کسی ادرس قبلی زد ریداریکت بشه به صاب دامین جدید ولی متاسفانه صاب دامین بالا میاد ولی ادرس اصلی بالا نمیاد و عملیات ریدارکت هم انجام نمیشه ایا باید محتویات پوشه یک صاب دامین کبی کنم در بوشه اصلی دامین ***** شده ام که رد پابلیک اچ تی ام ال هست؟؟؟

- - - Updated - - -

Not Found

The requested URL / was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

mhiizadi
July 27th, 2014, 12:30
======================
با تشکر چیبس شکن زدم حل شد ببخشید مهندس سوال دیگری داشتم ممنون میشم دقیق جواب بدین ببینید من پنلم سی پنل هست من ادرس قبلی سایتم ***** شده حالا یک صاب دامین ساختم که با عدد یک شروع میشه داخل پابلیک اچ تی ام ال هم بوشه صاب دامین که عدد 1 رو گزاشتم ایجاد شده هست ولی در بوشه ادرس ***** شده چیزی نیست حالا بنده در قسمت ریدارکت هم عملیات انجام دادم که هر کسی ادرس قبلی زد ریداریکت بشه به صاب دامین جدید ولی متاسفانه صاب دامین بالا میاد ولی ادرس اصلی بالا نمیاد و عملیات ریدارکت هم انجام نمیشه ایا باید محتویات پوشه یک صاب دامین کبی کنم در بوشه اصلی دامین ***** شده ام که رد پابلیک اچ تی ام ال هست؟؟؟

- - - Updated - - -

Not Found

The requested URL / was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

از کد ریدایرکت htaccss استفاده کنید مشکلتون حل میشه.