PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اهمیت cpu در سرور برای راه اندازی vps

openz
July 26th, 2014, 22:58
با سلام

میخاستم بدونم مثلا یه سرور با 32 گیگ رم و cpu core i7 و cpu رو به صورت اشتراکی در نظر بگیریم, آیا میتونه 30 تا vps یه گیگ رم رو ساپورت کنه(هم ویندوز هم لینوکس)؟
کلا واسه کیفیت کار cpu تو سرور نقشه مهم تری رو داره یا رم؟

با تشکر

Yas-Host
July 26th, 2014, 23:07
با سلام

میخاستم بدونم مثلا یه سرور با 32 گیگ رم و cpu core i7 و cpu رو به صورت اشتراکی در نظر بگیریم, آیا میتونه 30 تا vps یه گیگ رم رو ساپورت کنه(هم ویندوز هم لینوکس)؟
کلا واسه کیفیت کار cpu تو سرور نقشه مهم تری رو داره یا رم؟

با تشکر

بله می توانید ولی کیفیت پورت و هارد شما به شدت افت خواهد کرد.
حداکثر تعداد ماشین مجازی که بر روی یک سرور وی ام ویر بر روی یک هارد باید ایجاد شود 7 الی 10 ماشین مجازی است و بیشتر باعث افت کیفیت می شود.

newspub
July 26th, 2014, 23:09
دوست عزیز من سرور فروش نیستم ولی چندتا توصیه بهتون میکنم
اول اینکه اگه وارد اینکار نشدید و تجربه ندارید بیخیال شید فایده زیادی نداره
دوم بسته به مصرف سرورها هست از لحاظ تئوری میتونید 100 ها سرورمجازی رو یه سرور ایجاد کنید بسته به مصرف اونها سی پی یو و رم بیاد داشت 30 تا وی پی اس که هرکدوم جوابگوی روزی 5000 آیپی بازدید کننده باشند میتونند برای این سرور زیاد هم باشند
سوم سی پی یو، رم، هارد و ... همه مهم هستند مثل این میمونه که شما بگید برای زنده موندن غذا مهمه یا هوا یا آب
همونطور که ما به همه نیاز داریم سرور هم برای فعالیت به همشون نیاز داره بعلاوه اینکه همه این قطعات باید در یه سطح باشند مثلا یه سی پی یو هرچقدر هم قوی اگر کنار یه رم ddr2 قرار بگیریه کارایی نداره
اما اولویت بندی قطعات هم بسته به مصرف سرور ها متفاوت هست

openz
July 26th, 2014, 23:10
بله می توانید ولی کیفیت پورت و هارد شما به شدت افت خواهد کرد.
حداکثر تعداد ماشین مجازی که بر روی یک سرور وی ام ویر بر روی یک هارد باید ایجاد شود 7 الی 10 ماشین مجازی است و بیشتر باعث افت کیفیت می شود.

خوب شما میگی چه کنم؟
برم مثلا یه سرور 8 گیگ رم بگیرم که روش 7 تا ماشین بیارم بالا که کیفیت افت نکنه؟
یا برم مثلا 4 تا هارد بذارم رو سرور 32 گیگ رم؟