ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت دامین در name.com

mhm007
July 26th, 2014, 12:46
سلام دوستان
یه مشکلی هستش
من ویزا و آدرس خارج کشور دارم اما مدرک شناسایی ندارم و میخوام تو name.com 1-2 تا دومین ثیت کنم
مدرک میخوان بعدا؟
ممنون میشم راهنتایی کنید

ms96
July 26th, 2014, 12:58
اگه به اکانتت مشکوک بشن مدرک میخوان و اگر شما ندی اونوقته که ...
ولی دست از پا خطا نکنی داداش باهات کار ندارن من یه چندسالیه اونجا دوتا دومین اصلیمو نگه داری میکنم گوش شیطون کر اصلا چیزی نخواستن. در ضمن اصلا با آی پی ایران وارد نشو که ...

mhm007
July 26th, 2014, 13:04
اگه به اکانتت مشکوک بشن مدرک میخوان و اگر شما ندی اونوقته که ...
ولی دست از پا خطا نکنی داداش باهات کار ندارن من یه چندسالیه اونجا دوتا دومین اصلیمو نگه داری میکنم گوش شیطون کر اصلا چیزی نخواستن. در ضمن اصلا با آی پی ایران وارد نشو که ...

دمت گرم داداش از راهنماییت
چطوری مشکوک میشن؟
یه سوال دیگه ای من الان ویزا و ادرس از بلژیک دارم یعنی واسه دوستم هست ولی وی پی ان بلژیک ندارم.اگه با وی پی ان یه کشور دیگه مثل فرانسه وصل شم موقع ثبت نام یا بعدا مشکل پیش میاد؟

Cpt.Liux
July 26th, 2014, 13:05
خرید کنید اینطوری. نهایاتا پروف ادرس بلژیک و ویزا رو میخوان که همونطور که گفتید ماله دوستتونه پس براشون بفرستید.

mhm007
July 26th, 2014, 13:08
خرید کنید اینطوری. نهایاتا پروف ادرس بلژیک و ویزا رو میخوان که همونطور که گفتید ماله دوستتونه پس براشون بفرستید.

آخه دومین به اسم خودم هست فقط آدرس رفیق با شمارش رو میدم

Cpt.Liux
July 26th, 2014, 13:12
اگر خیلی می ترسید از ایران تهیه کنید.

- - - Updated - - -

بخرید مشکلی پیش نماید با نیم.کام

mhm007
July 27th, 2014, 07:28
namecheap چطور هست؟

mobinhost.in
July 27th, 2014, 12:04
دوست من نیم دات کام امریکایی هست و با ایرانی ها سرویس نمی دهد از ریسلو استفاده کنید
اگر نه باید در اینجا ثبت کنید باید به یه کسی که بتونه براتون پنل رو وریفای کنه بگید تا وریفای و پرداخت رو انجام بده
ولی باز هم بهتر است در ریلسو کار کنید که با ایرانی ها مشکلی ندارد
قیمت هاشون هم برابر هست

mhm007
July 27th, 2014, 12:32
دوست من نیم دات کام امریکایی هست و با ایرانی ها سرویس نمی دهد از ریسلو استفاده کنید
اگر نه باید در اینجا ثبت کنید باید به یه کسی که بتونه براتون پنل رو وریفای کنه بگید تا وریفای و پرداخت رو انجام بده
ولی باز هم بهتر است در ریلسو کار کنید که با ایرانی ها مشکلی ندارد
قیمت هاشون هم برابر هست
نه سایت ایرانی هست نه هیچ هویتی از ایران.باز ممکن هست ایراد بگیرند به نظرتون؟آدرس هم خارح هست ققط اسم ایرانی هست

mobinhost.in
July 27th, 2014, 12:36
نه سایت ایرانی هست نه هیچ هویتی از ایران.باز ممکن هست ایراد بگیرند به نظرتون؟آدرس هم خارح هست ققط اسم ایرانی هست
دوست من اگر دسترسی به هویت خارج از ایران دارید موردی نیست
و در حال حاضر هم خیلی ا این کارو می کنند ولی اگر خرید از اینجا براتون اولویتی نیست از رسلو خرید کنید