PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریسلری مستقیم یا ساب ریسلری دایرکت آی؟

Alireza_H
June 19th, 2010, 21:33
سلام

من تاپیک های زیادی درباره دایرکت آی و سایر رجیسترارها خوندم.
طبق صحبت های دوستان فعلا دایرکت آی و به طبع اون رجیسترکلاب از همه بهتره.
با فرض اینکه اگر امنیت برام اولویت داشته باشه،

سئوالم اینه اگر ساب ریسیلر یک شخصی که خودش ریسلر اصلی رجیستر کلاب هست بشم (چون سودهایی از قبیل کم بودن هزینه و راحتی شارژ پنل داره)، آیا می تونه مشکلی برام پیش بیاد؟ (مشکلی از قبیل انتقال، تمدید، هزینه دامنه و یا غیب شدن ریسلر و یا سوء استفاده ریسلر) ؟
یا اینکه خودم مستقیم ریسلر رجیسترکلاب بشم؟

یا علــی

1eng.ir
June 19th, 2010, 21:57
میتونه جلو ترنسفر رو بگیره.
به دامنیتات دسترسی داره.
هر کاری بخواد میتونه بکنه.
** کسی به خودش نگیره!

ولی مستقیم بگیری همه چی دست خودته !!!

Alireza_H
June 19th, 2010, 22:01
سلام

ممنون از پاسخ
یکی از دوستان می گفت اگر ساب ریسلر یک ساب ریسلر دیگه تعریف کنه و اون (ساب ریسلر مرتبه دوم) کاری انجام بده، ریسلر بهش دسترسی نداره

آیا این درسته؟

1eng.ir
June 19th, 2010, 22:07
سلام

ممنون از پاسخ
یکی از دوستان می گفت اگر ساب ریسلر یک ساب ریسلر دیگه تعریف کنه و اون (ساب ریسلر مرتبه دوم) کاری انجام بده، ریسلر بهش دسترسی نداره

آیا این درسته؟

منم شنیدم ولی تستش نکردم.

یه ساب ریسلر بساز. از رو ساب ریسلر خودت یه ساب ریسلر دیگه واسه خودت بساز و با اون کار کن. / فکر کنم اینجوری بش دسترسی نداره.

کلاً به هر کی که اعتماد نداری ازش خرید نکن !!!

Sajad
June 19th, 2010, 22:37
بله درسته. نیاز به تست هم نیست !

سلام عیلکم و رحمت الله
June 19th, 2010, 23:16
لطفا پاسخ دقیق بدید

آیا مطمئنید

یعنی اگه من از کسی ریسر بگیرم ، با فرض اینکه به فروشنده شک دارم !!!
بعد بیام برای خودم یک ریسر دیگه درست کنم و دومین ها را به اون انتقال بدم ، فقط و فقط خودم به ریسلری که ایجاد کردم دسترسی دارم .
آیا درسته

منطقی نمی یاد ، ولی اگه بشه فوق العادست !!

Sajad
June 19th, 2010, 23:26
بله جناب. انجام دادم این مورد رو که دارم میگم !

Alireza_H
June 20th, 2010, 00:25
سلام
بازم ممنون از همکاری دوستان

اگر ریسیلری مستقیم بگیرم، هر چی دامنه بیشتری ثبت کنم، اتوماتیک سلابم افزایش پیدامی کنه؟
برای شارژ افرادی هستند که اونو شارژ کنند؟ (به قیمت دلار نزدیک به بازار)

یا علی

سلام عیلکم و رحمت الله
June 20th, 2010, 00:35
بله جناب. انجام دادم این مورد رو که دارم میگم !

ای بابا
خود من یکی دو تا تاپیک در این مورد زدم ، پرا پس هیچکس این پیشنهاد را نداد ؟!!
واقعا مرسی

یک سوال
اون وقت برای ثبت دومین برای ریسلز درجه دوم باید چی کار کنیم ، یعنی چطوری شارژ می شه (من تاحالا دایرکتی نداشتم)
برای تمدید و یا انتقال قضیه چطوری می شه ، آیا بازم گیریم به ریسلر اصلی ؟

Alireza_H
June 20th, 2010, 00:43
ای بابا
خود من یکی دو تا تاپیک در این مورد زدم ، پرا پس هیچکس این پیشنهاد را نداد ؟!!
واقعا مرسی

یک سوال
اون وقت برای ثبت دومین برای ریسلز درجه دوم باید چی کار کنیم ، یعنی چطوری شارژ می شه (من تاحالا دایرکتی نداشتم)
برای تمدید و یا انتقال قضیه چطوری می شه ، آیا بازم گیریم به ریسلر اصلی ؟
سلام آقای "سلام عیلکم و رحمت الله"
بعد از پاسخ گفتن به سئوال من توسط دوستان، در مرحله بعد دقیقا سئوال شما رو با یک تصویر شماتیک سئوال می کنم :دی
یا علی

سلام عیلکم و رحمت الله
June 20th, 2010, 00:47
سلام
بازم ممنون از همکاری دوستان

اگر ریسیلری مستقیم بگیرم، هر چی دامنه بیشتری ثبت کنم، اتوماتیک سلابم افزایش پیدامی کنه؟
برای شارژ افرادی هستند که اونو شارژ کنند؟ (به قیمت دلار نزدیک به بازار)

یا علی

مورد اول آره
مورد دوم هم از 1000 می تونی پیدا کنی (نامعتبر )
تا 1130 که یکی از بچه ها همینجا شارز می کنه

Alireza_H
June 20th, 2010, 01:02
سلام
تصویر زیر رو فرض کنید.
1056

1. در اینجا من "علیرضا" می تونم پاشم با زیرمجموعه هام برم ریسلر اصلی ریسلر کلاب بشم؟
2. در اینجا من "علیرضا" می تونم کل مجموعه ام رو ور دارم برم زیر مجموعه جواد بشم؟
3. آیا برای انتقال دامنه ها توسط من، احمد باید تایید کند؟ آیا می تواند مانع بشود؟
4. آیا برای انتقال دامنه ها توسط مسعود، احمد باید تایید کند؟ آیا می تواند مانع بشود؟
5. آیا شارژ زیر مجموعه های "من" باید توسط من تنها انجام شود و یا احمد هم می تواند؟
6. آیا احمد از وجود مسعود و رحمان و رستم باخبر می شود؟

یا علــــــــــــی

سلام عیلکم و رحمت الله
June 20th, 2010, 01:35
البته فکر کنم منظورشون همون دایرکتی هست

http://up.iranblog.com/Files/6671eb278327479e8ea6.jpg

Alireza_H
June 20th, 2010, 02:08
سلام

بله، همینطوره!
منتظر پاسخ دوستان هستم!
یا علی

Sajad
June 20th, 2010, 08:40
1. به صورت معمولی انتقال اکانت امکان پذیر نیست فکر هم نمیکنم ریسلر کلاب در این زمینه همکاری کنه. البته مطمئن نیستم بهتره با ساپورت صحبت کنید.
2. به 1 مراجعه کن
3. بله احمد میتوانید اکانت شما را ببندد و مانع دسترسی شما شود.
4. خیر دامنه های مسعود توسط احمد قابل دسترسی نیست.
5. خودتان انجام باید بدید.
6. خیر

kingoftehran
June 20th, 2010, 10:14
در مورد شارژ پولی که گفتید هم خودتون با مستر می تونید این انتقال را بدید و پولی که داخل حساب می آید به تمام حسابهای نمایندگی ها قابل انتقال هست.حتی می تونید دامین را تو میهن نیک ثبت و سپس به پنل خودتون انتقال بدید اگر یک زمانی مسترتون هم کار نکرد.

سلام عیلکم و رحمت الله
June 20th, 2010, 11:49
ممنون از همه دوستان علی الخصوص آقای سجاد :53:

http://up.iranblog.com/Files/8212789ef55b4c1aaa87.jpg

من یک جور دیگه سوال می کنم ،
دومین AAA.com را بنده(علیرضا) از احمد خریدم و ایشون هم برای من پنل درست کردن و بهم دادن .
من در پنل خودم یک پنل ریسلری دیگه برای خودم ایجاد می کنم ، علیرضا با رنگ زرد

سوال :
آیا این جملات درست است؟!

1- برای ثبت دامنه های BBB.com و CCC.com و DDD.com می توانم از طریق تمام ریسلرهای مستقیم دایرکتی از قبیل مهرداد ، جواد ، احمد و امثالهم اقدام کنم و بعد بهشون بگم انتقال بدهند به پنل زرد رنگ

2- می توانم از تمامی ریسلرهای مستقیم دایرکتی از قبیل مهرداد ، جواد ، احمد و ... تقاضای انتقال وجه مثلا 50 دلار به پنل ریسلر زرد رنگ بکنم و بعد خودم شخصا در پنل زرد رنگ ثبت کنم

3- برای انتقال ، تمدید و .... دومین های BBB.com و CCC.com و DDD.com در پنل زرد رنگ هیچ نیازی به اجازه احمد ندارد و احمد نمی تواند مانع شود .

4- آیا می توانم دومین AAA.com را با اجازه احمد به پنل زرد رنگ انتقال بدهم ؟
5- اگر احمد روزی روزگاری قصد ایحاد مشکل را داشته باشد ، و در پنل نارنجی هیچ دومینی موجود نباشد . چه مشکلاتی می تواند برای پنل زرد رنگ ایجاد کند .

با تشکر بسیار از اینکه صبورانه پاسخ می دهید

Sajad
June 20th, 2010, 12:05
1- بله شما از هر جایی که پنل دایرکت آی (ریسلر کلاب) داشته باشند دامنه را ثبت کنید و اگر در آن پنل امکان move را آزاد گذاشته باشند(معمولا آزاد هست) شما این امکان را دارید دامنه را به هر پنل ریسلر کلاب دیگر منتقل کنید. حتی به پنل زرد

2- امکان انتقال وجه به حساب شما فقط از طریق احمد قابل انجام هست و اگر امکانش رو ازاد گذاشته باشند خودتان نیز میتوانید حساب را با پیپال شارژ کنید. جواد و مهرداد نمیتوانند از طریق حسابشان چیزی به حساب شما بریزند. مگر اینکه یک پنل دیگر در زیر مجموعه آنها بگیرید.

3- درسته اما یادتان باشد همیشه حساب های بالا دست شما باید شارژ داشته باشند تا شما بتوانید دامنه را ثبت کنید. دایرکت قابلیت oversell دارد. یعنی ممکنه احمد 1000 تومان شارژ داشته باشد اما حساب شما رو 2000 تومان شارژ کرده باشد. اگر شما بخواهید سرویسی ثبت کنید که 1000 تومان هزینه داشته باشد مشکلی نیست. ثبت میشه و حساب احمد 0 میشه اما حساب شما 1000 تومان ولی شما تا زمانی که احمد حسابش رو شارژ نکنه نمیتوانید آن 1000 تومان دیگه رو خرج کنید.

4- بله به گزینه 1 مراجعه شود.

5- مشکل خاصی نمیتونه ایجاد کنه. چون پنل زرد رنگ به عنوان مشتری پنل نارنجی هست و ریسلر کلاب احمد را هیچ کاره پنل زرد میداند ! فقط اگه مثلا هنوز 1000 تومان دیگه مانده باشه که میتوانستید ثبت کنید ولی احمد حسابش را خالی کنه سر شما بی کلاه میماند.

Amir.Mansoury
June 20th, 2010, 12:08
هیچ وقت توی این قضایا نه با کسی شریک شو و نه زیر مجموعه. فقط خودت.همین

سلام عیلکم و رحمت الله
June 20th, 2010, 12:43
بسیار کامل بود جناب آقای سجاد ، ایشالا جبران کنیم
در جواب آقای منصوری هم باید عرض کنم که حداقل هزینه برای گرفتن ریسلر دایرکتی 200 دلاره که من به اون مقدار دامین نیاز ندارم و برای مصرف شخصی می خوام
------------------------------------
در مورد این پاسخ :

3- درسته اما یادتان باشد همیشه حساب های بالا دست شما باید شارژ داشته باشند تا شما بتوانید دامنه را ثبت کنید. دایرکت قابلیت oversell دارد. یعنی ممکنه احمد 1000 تومان شارژ داشته باشد اما حساب شما رو 2000 تومان شارژ کرده باشد. اگر شما بخواهید سرویسی ثبت کنید که 1000 تومان هزینه داشته باشد مشکلی نیست. ثبت میشه و حساب احمد 0 میشه اما حساب شما 1000 تومان ولی شما تا زمانی که احمد حسابش رو شارژ نکنه نمیتوانید آن 1000 تومان دیگه رو خرج کنید.

منظورم پنل زرد رنگ بود ها !! نه نارنجی ، با این اوصاف اگه پنل زرد رنگ را با پی پال شارژ کنیم ، باز هم این مشکل وجود دارد ؟
و دیگر اینکه آیا پنل زرد رنگ می تونه در آینده خودش مستقیم ریسلر بشه و دامنه های موجود در این پنل را شخصا و بدون دخالت و یا اجازه کسی منتقل کنه به پنل جدید

در جواب مورد 5
5- مشکل خاصی نمیتونه ایجاد کنه. چون پنل زرد رنگ به عنوان مشتری پنل نارنجی هست و ریسلر کلاب احمد را هیچ کاره پنل زرد میداند ! فقط اگه مثلا هنوز 1000 تومان دیگه مانده باشه که میتوانستید ثبت کنید ولی احمد حسابش را خالی کنه سر شما بی کلاه میماند.
اینطور که من فهمیدم ، احمد می تونه همه بلایی سر پنل نارنجی بیاره ، حتی اون را ببنده و یا پسوردش را عوض کنه و مدیریتش را خودش در دست بگیره ، در این صورت چه تاثیری روی پنل زرد می زاره ؟! (خیلی سخت شد ، شرمنده )

Alireza_H
June 20th, 2010, 13:04
سلام
باز هم از پاسخگویی دوستان ممنونم.
ممنون از "سلام علیکم و رحمت الله" ؛ من هم سئوال های ایشون رو دارم...

والبته یک سئوال دیگه...
فرض کنید من جوادم
من "جواد" یک پنل ریسلری مستقیم در دایرکت آی دارم. دامین ها همیشه در پنلم هستند، بعد اگر کار مالی داشته باشم دامنه رو به پنل علیرضا زرد منتقل کنم، پرداخت انجام بشه، بعدش برگردونم به جواد، آیا می تونم همیشه از این کار استفاده کنم؟ یا اینکه دامنه رو در علیرضا زرد ثبت کنم، پرداخت کنم و بعد برای نگهداری بیارم در پنل جواد.
اگر جواب مثبت بود، برای دامین های مشتریانم (مشتریان جواد) که بهشون پنل برای مدیریت دامنه می دیم، می تونم همین کار رو (انتقال به علیرضا زرد، پرداخت هزینه و برگردوندن دامنه) بکنیم؟

یا علـــــــی

Sajad
June 20th, 2010, 13:32
منظورم پنل زرد رنگ بود ها !! نه نارنجی ، با این اوصاف اگه پنل زرد رنگ را با پی پال شارژ کنیم ، باز هم این مشکل وجود دارد ؟
و دیگر اینکه آیا پنل زرد رنگ می تونه در آینده خودش مستقیم ریسلر بشه و دامنه های موجود در این پنل را شخصا و بدون دخالت و یا اجازه کسی منتقل کنه به پنل جدید
اینو چند بار جواب دادم ! بله شما میتونید منتقل کنید.

اینطور که من فهمیدم ، احمد می تونه همه بلایی سر پنل نارنجی بیاره ، حتی اون را ببنده و یا پسوردش را عوض کنه و مدیریتش را خودش در دست بگیره ، در این صورت چه تاثیری روی پنل زرد می زاره ؟! (خیلی سخت شد ، شرمنده )
درسته. اون میتونه پسورد رو عوض کنه و به پنل نارنجی لوگین بشه و از اونجا پسورد پنل زرد رو هم عوض کنه.

---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------

والبته یک سئوال دیگه...
فرض کنید من جوادم
من "جواد" یک پنل سلاب بیس در دایرکت آی دارم. دامین ها همیشه در پنلم هستند، بعد اگر کار مالی داشته باشم دامنه رو به پنل علیرضا زرد منتقل کنم، پرداخت انجام بشه، بعدش برگردونم به جواد، آیا می تونم همیشه از این کار استفاده کنم؟
اگر جواب مثبت بود، برای دامین های مشتریانم (جواد) که بهشون پنل برای مدیریت دامنه می دیم، می تونم همین کار رو بکنم؟
بله میتونید اما زیاد کار جالبی نیست ! مخصوصا اگه مشتری باشن طرفتون ! چون دائم براشون ایمیل انتقال صادر میشه و جالب نیست.

Alireza_H
June 20th, 2010, 13:35
سلام
(ممنون آقا سجاد، صمیمانه از پاسخاتون ممنونم.)

آیا ریسلر های اصلی (مثلا جواد و احمد و مهرداد) می تونند دلار به همدیگه منتقل کنند؟

یا علی

Sajad
June 20th, 2010, 14:07
خواهش میکنم.
تا جایی که من میدونم این امکان وجود نداره.

سلام عیلکم و رحمت الله
June 20th, 2010, 14:25
اینو چند بار جواب دادم ! بله شما میتونید منتقل کنید.

درسته. اون میتونه پسورد رو عوض کنه و به پنل نارنجی لوگین بشه و از اونجا پسورد پنل زرد رو هم عوض کنه.

---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------

بله میتونید اما زیاد کار جالبی نیست ! مخصوصا اگه مشتری باشن طرفتون ! چون دائم براشون ایمیل انتقال صادر میشه و جالب نیست.

همه چیز داشت عالی پیش می رفت ها ،
این جمله خرابش کرد !!!
راهی برای جلوگیری از این عمل وجود داره ؟

Sajad
June 20th, 2010, 14:47
شما اگه قراره به کسی اینقد شک داشته باشید که خودش پسورد رو عوض کنه و به پنل شما لاگین کنه همون اول بهتره ازش نخرید ! نه راهی نداره بشه فرار کرد.

سلام عیلکم و رحمت الله
June 20th, 2010, 15:02
خوب آقا سجاد

الان معتبر ترین شرکتی که سابقه بالا داشته باشه و پنل از دایرکتی هم بده ، کجا را پیشنهاد می کنید ؟

Sajad
June 20th, 2010, 15:09
این دیگه دست خودتونو میبوسه که تحقیق کنید. من نمیدونم کجا خوبه.

amiri113
June 20th, 2010, 15:14
اگر براتون دامين هاتون مهم هستش (که 100 درصد بايد باشه) و هزينه هم براتون مهم هستش اين کار رو بکنيد:
يک پنل ريسلر کلاپ با 200 دلار تهيه کنيد (الان شما تو slab1 قرار داريد و هزينه دامين براتون بالاست.) بعد دامين هاتون رو از يک ساب ريسيلر که زير دست کس ديگه ای هست شارژ کنيد و بعد از 5 روز از ثبت هر دامين اون رو به ريسلر خودتون منتقل کنيد.

سلام عیلکم و رحمت الله
June 20th, 2010, 15:26
اگر براتون دامين هاتون مهم هستش (که 100 درصد بايد باشه) و هزينه هم براتون مهم هستش اين کار رو بکنيد:
يک پنل ريسلر کلاپ با 200 دلار تهيه کنيد (الان شما تو slab1 قرار داريد و هزينه دامين براتون بالاست.) بعد دامين هاتون رو از يک ساب ريسيلر که زير دست کس ديگه ای هست شارژ کنيد و بعد از 5 روز از ثبت هر دامين اون رو به ريسلر خودتون منتقل کنيد.

اون موقع اون 200 دلار را چی کارش کنم !!
فعلا 4 5 تا دومین بیشتر احتیاج ندارم

Alireza_H
June 20th, 2010, 15:36

یا علی

amiri113
June 20th, 2010, 16:08
اون موقع اون 200 دلار را چی کارش کنم !!
فعلا 4 5 تا دومین بیشتر احتیاج ندارم

بلاخره هر کاری يک هزينه ای داره!
با اون 200 دلار هم دامين رو گرونتر ثبت کنيد بعدش که تموم شد اينکار رو بکنيد و ديگه پنلتون رو شارژ نکنيد.

یا علی

جابجايي فقط يکبار هستش!
اصلا برای هر کس ثبت ميکنيد بگيد 5 روز ديگه مياد تو پنلت!

بهر حال اين روشی هستش که ما هميشه به مشتری هامون که زياد شک ميکنن توصيه ميکنيم.

Alireza_H
June 20th, 2010, 17:10
جابجايي فقط يکبار هستش!
اصلا برای هر کس ثبت ميکنيد بگيد 5 روز ديگه مياد تو پنلت!

بهر حال اين روشی هستش که ما هميشه به مشتری هامون که زياد شک ميکنن توصيه ميکنيم.
سلام

بله در ثبت می شه این کار رو انجام بدیم، ولی در تمدید بازم مشکل ایمیل انتقال و ... وجود خواهد داشت.

یا علی