PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین handler برای php

p2m
July 26th, 2014, 04:22
سلام

دوستان بهترین و سریعترین handler واسه php چیه؟؟؟fastcgi یا fcgi یا suphp کدوم رو نصب کنیم بهتره کلا چه تفاوتی بینشون هستش؟؟؟

OmidX
July 26th, 2014, 06:44
Suphp پیشنهاد میشه ؛)

Sent from my iPhone using Tapatalk

p2m
July 26th, 2014, 19:22
برای تک سایت روی vps هم دوستان suphp رو بیشنهاد میدن؟؟؟

LIAN2
July 26th, 2014, 19:59
سلام
برای تک سایت fcgid پیشنهاد میشه.
اگر بازدید بالایی دارید.

Yas-Host
July 26th, 2014, 20:21
هاستینگ اشتراکی : SuPHP
تک سایت و سایت های شخصی و پر بازدید : FastCGI
هاستینگ کلاد لینوکس و فعال بودن کیج اف اس : FastCGI
هاستینگ چت روم و ارائه سرویس برای تراوین : php-fpm

p2m
July 26th, 2014, 20:21
دوستان بنده apache وfastcgi رو نصب کردم یک مشکلی هست که گوگل رو زیرورو کردم نشد این مشکل حل بشه من انجمن ساز mybb نصب کردم وقتی می خوام فایلی اتچ کنم حجم کم upload میشه و لی 1مگ که میشه ارور internal server error میده تو نت که گشتم گفتن از fastcgi هستش ایا درسته؟ممنون میشم کمک کنید اینو حلش کنم

Yas-Host
July 26th, 2014, 20:24
دوستان بنده apache وfastcgi رو نصب کردم یک مشکلی هست که گوگل رو زیرورو کردم نشد این مشکل حل بشه من انجمن ساز mybb نصب کردم وقتی می خوام فایلی اتچ کنم حجم کم upload میشه و لی 1مگ که میشه ارور internal server error میده تو نت که گشتم گفتن از fastcgi هستش ایا درسته؟ممنون میشم کمک کنید اینو حلش کنم

بله این مشکل از سمت Handler پی اچ پی و کانفیگ هست.
بر روی SuPHP سوییچ کنید.

farsiwebhost
July 27th, 2014, 11:27
درود

کاربر گرامی

هندلر dso را هم تست کنید

با تشکر

موفق و سربلند باشید

nginxweb
July 27th, 2014, 11:52
درود

دوست عزیز از نظر امنیت suphp امن ترین حالت میباشد اما بدیل عدم پشتیبانی از opcode cache ها سرعت کمی دارد

از نظر سرعت بیشترین سرعت را DSO به همراه ruid2 دارد و بطور کامل از cache server ها هم پشتیبانی میکند
بعد از ان fastcgi مناسب میباشد که یک چیزی بین suphp , dso میباشد در واقع سرعتی نزدیک dso و امنیتی نزدیک به suphp دارد

ارادت
:53:

OPENFIRE
July 27th, 2014, 12:00
apache 2.2 - Mod_ruid2 vs. SuPHP - Server Fault (http://serverfault.com/questions/460839/mod-ruid2-vs-suphp)

من شخصا Mod_Ruid2 رو به صورت General پیشنهاد میکنم

ٔnginxweb هم که توضیحات رو دادند ولی در تکمیلش suPHP از اجرای فایل ها با پرمیشن 666 , 777 خودداری میکنه و به مراتب امنیت بالاتری داره ول در اکثر موارد مشابه هست با Ruid2

mhiizadi
July 27th, 2014, 12:32
fastcgi هنوز کاملا نتونسته جای خودش رو در بین هندلر ها باز کنه.
پیشنهاد من suphp هست .