PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در بک اپ هاست ضروری لطفا کمک کنید

babak312
July 25th, 2014, 14:38
سلام.انجمن ما یه ادمین داشت که چند وقتی ازش خبری نیست و ظاهرا تصادف کرده و دسترسی بهش نداریم.هاست ما مهلتش تمام شد و با کلی التماس تونستیم یک ماه دیگه تمدید کنیم ولی به کنترل پنل و هیچ جایی دسترسی نداریم و یوزر و پس ها دست اون ادمینه هست و خبری هم ازش نیست.کسی راه حلی سراغ نداره برای دسترسی به بک اپ

itnet
July 25th, 2014, 14:59
اگر هاست تو ناحیه کاربری ادمین هست و ادمین هم فعلا در دسترس نیست با ادمبن هاست تماس بگیرید و هزینه هایت را برای ایشان کارت به کارت کنید تا ایشان هاست شما را مجددا تمدید کنند.
اگر ادمین هاستینگ گفتن نمیشه شما بگید اطلاعاتی که ازش نمیخواین، فقط میخواین هاست تمدید بشه.
این کار رو به این دلیل گفتم که شما هیچ دسترسی به ادمین سایتتون و به کنترل پانل هاست ندارین.

البته راه کار های دیگه ای هم هست که نمیتونم اینجا بگم.

Zagrio.com
July 25th, 2014, 15:25
سلام.انجمن ما یه ادمین داشت که چند وقتی ازش خبری نیست و ظاهرا تصادف کرده و دسترسی بهش نداریم.هاست ما مهلتش تمام شد و با کلی التماس تونستیم یک ماه دیگه تمدید کنیم ولی به کنترل پنل و هیچ جایی دسترسی نداریم و یوزر و پس ها دست اون ادمینه هست و خبری هم ازش نیست.کسی راه حلی سراغ نداره برای دسترسی به بک اپ

سلام

به هاستینگ خودتان یک ایمیل بدهید و مستندانی ارائه دهید که شما مالک اطلاعات هستید و اینکه Admin شما در دسترس نیست. از آنها بخواهید که با ایشان ارتباط برقرار کنند و دلیل را جویا شوند.

به هر حال باید هاستینگ خود را مجاب کنید که شما مالک هستید.

با سپاس

MrNet
July 25th, 2014, 16:17
با سلام
بهترین راه اثبات این قضیه به مدیر سرور هستش تا مشکلتون حل بشه.

babak312
July 25th, 2014, 17:18
ما هر کاری کردیم هاستیگ قبول نکرد.مشکل اینجاست که من به تازگی مسئولیت انجمن رو به عهده گرفتی و این ادمینی که گفتم همه ی دسترسی ها هنوز دستشه و ما هیچ گونه پسورد و یوزری نداریم ولی یک ماهی میشه که خبری ازش نیست و شماره و ایمیل و همه چیزش رو داریم ولی جواب نمی ده و به هاستینگ هم که گفتیم باهاش ارتباط برقرار کنیم خبری نشد.حالا هزینه های انجمن افتاده گردن من و می خوام بک اپ رو بگیرم و هاستینگ رو عوض کنم ولی هیچ راهی برای دسترسی به بک اپ وجود نداره.چه طوری باید به هاستینگ ثابت کنم که در حال حاضر من مالک هستم؟

MhR7
July 25th, 2014, 17:26
باید بهشون توضیح بدی ،
بهترین کار اینه که توی انجمن تغییر ایجاد کنی تا هاستینگ بفهمه ،
بعد یا پسورد همون هاستو بده ،
یا انتقال بده به ی هاست دیگه ،

مثلا ی popup window بذار که وقتی کسی وارد شد ف اسم هاستینگو و.. رو بنویسه ،
تا مدیر هاستینگت بفهمه...

MrNet
July 25th, 2014, 20:05
ما هر کاری کردیم هاستیگ قبول نکرد.مشکل اینجاست که من به تازگی مسئولیت انجمن رو به عهده گرفتی و این ادمینی که گفتم همه ی دسترسی ها هنوز دستشه و ما هیچ گونه پسورد و یوزری نداریم ولی یک ماهی میشه که خبری ازش نیست و شماره و ایمیل و همه چیزش رو داریم ولی جواب نمی ده و به هاستینگ هم که گفتیم باهاش ارتباط برقرار کنیم خبری نشد.حالا هزینه های انجمن افتاده گردن من و می خوام بک اپ رو بگیرم و هاستینگ رو عوض کنم ولی هیچ راهی برای دسترسی به بک اپ وجود نداره.چه طوری باید به هاستینگ ثابت کنم که در حال حاضر من مالک هستم؟

با سلام
شاید ادمین دیگه کلا قصد ادامه کار نداشته باشه
شما میخواین خودتون بچرخونید ادمین هم نباشه؟

Javan Host
July 25th, 2014, 20:13
دوست عزیز بنده هم بودم حتی تمدید هم نمیکردم !
به قول دوستمون شاید ادمین نخواهد ادامه بدهد
یا صبور باشید یا بیخیال شوید
به دنبال اثبات نباشید

babak312
July 25th, 2014, 20:21
دوستان قضیه رو شما کامل نمی دونید این ادمینی که دارم می گم 1 سال بیشتر نیست که مسئول انجمن شده انجمن ما چهار ساله که فعالیت میکنه و من از سال اول مدیر بودم و به خاطر یه قضایایی ایشون ادمین شدن و الان انجمن رو به امان خدا ول کرده و رفته تمام مدیرا و قدیمی های انجمن این قضیه رو به من سپردن و قضیه میل ایشون نیست بحث زحمت کلی ادم هست و 100 نفر کاربری که نمی خوان انجمنشون به خاطر بی مسئولیتی یه نفر به فنا بره هست.

Javan Host
July 25th, 2014, 20:29
دوستان قضیه رو شما کامل نمی دونید این ادمینی که دارم می گم 1 سال بیشتر نیست که مسئول انجمن شده انجمن ما چهار ساله که فعالیت میکنه و من از سال اول مدیر بودم و به خاطر یه قضایایی ایشون ادمین شدن و الان انجمن رو به امان خدا ول کرده و رفته تمام مدیرا و قدیمی های انجمن این قضیه رو به من سپردن و قضیه میل ایشون نیست بحث زحمت کلی ادم هست و 100 نفر کاربری که نمی خوان انجمنشون به خاطر بی مسئولیتی یه نفر به فنا بره هست.

از کدام هاستینگ سرویس گرفته اید ؟
الان بک اپ برای انتقال لازم دارید ؟

MrNet
July 25th, 2014, 21:41
دوست عزیز قضیه یکم مبهم هست واسه من
آخه چطور ممکن شما از سال اول (چهار سال پیش) ادمین بودید اونوقت دسترسی های اصلی فقط دست ادمینی هست که یک ساله اومده!؟

a.e
July 25th, 2014, 21:44
بهترین راه حل ارتباط با هاستینگ و توضیح دادن است؛ البته باید حق داد که برای احترام به حقوق کاربران و حفظ اطلاعات آن ها ممکن است با شما همکاری نشود.

babak312
July 26th, 2014, 13:05
من ادمین نبودم جزو مدیرا بودم و ادمینی که توی انجمن بود براش مشکل پیش اومد و مجبور شد انجمن رو واگذار کنه به این شخص و بعد یه سال گند زد و نتونست انجمن رو درست اداره کنه و من اومدم.ما از i-whost هاست گرفتیم کسی اونجا اشنا نداره یه جوری به ما کمک کنه؟

ali269
July 26th, 2014, 13:18
معمولا یک اپ و اطلاعات هاست رو به خریدار میدهند کاری به مدیر و کاربر سایت ندارند چون فردا مشکلی پیش بیاد جواب نمیتوانند بدهند
بک اپ رو وقتی دسترسی ندارید چگونه به شما بدهند مگر ادمینش با مدیر هاست تماس بگیرد بگوید که به این فرد اعتماد دارم اطلاعات در اختیارشون قرار دهید و الی میزبان حق ارسال اطلاعات ندارد چون بدهد فردا این ادمین بیاد بگه اقا طرفت منم به چه حقی به این بنده خدا دادید :| این موارد دیده شده توی انجمن با هم به مشکل برخورده بودند

MrNet
July 26th, 2014, 17:59
این بحث ها فایده ندارد
بهترین راه ارتباط یا خودشون و شرح کامل قضایا آن هم "حتما" به همراه مستندات قوی
موفق باشید