PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چندتا سوال در مورد onlinenic

test18
June 19th, 2010, 16:44
سلام
با ایرانی ها مشکلی نداره ؟
پشتیبانیش چطوره ؟
از نظر قیمت چطوره ؟
پنلی که میده چطوره ؟
ممنون

Ali-718
June 19th, 2010, 17:03
با ایران مشکل نداره در حال حاضر - قیمت هاش هم نسبتا پایینه - پنلش امکانات خوبی نداره

sebastian
June 19th, 2010, 18:19
با ایران مشکل نداره در حال حاضر - قیمت هاش هم نسبتا پایینه - پنلش امکانات خوبی نداره
قیمت دقیق یک پنل onlinenic برای ثبت دامنه چقدر هستش؟

Ali-718
June 19th, 2010, 18:26
قیمت دقیق یک پنل onlinenic برای ثبت دامنه چقدر هستش؟

Wholesale domain registration and internet services -- OnlineNIC Inc. (http://www.onlinenic.com/price/)

sshiran
June 19th, 2010, 22:48
دوستان اگه قسط ثبت دامنه به طور مکرر و برای مشتری هاتون رو دارید و یا دامنه دارای ارزش هست بهتره با این شرکت کار نکنید ( یک پیشنهاد بود )

سلام عیلکم و رحمت الله
June 19th, 2010, 23:18
می شه بفرمائید چرا ؟

delta
June 19th, 2010, 23:29
دوستان اگه قسط ثبت دامنه به طور مکرر و برای مشتری هاتون رو دارید و یا دامنه دارای ارزش هست بهتره با این شرکت کار نکنید ( یک پیشنهاد بود )

دومینهای سایت من و خیلی سایتهای بزرگ دیگه رو این شرکت هست حتی از خیلی قدیم. هیچ مشکلی هم با ایرانی و.. ندارند.حتی تو پنلش ایرانی بودن رو میتونی انتخاب کنی و... ساده و عالی هست. شما چطور میگید بهتره کار نکنیم؟

Sajad
June 20th, 2010, 01:03
فکر میکنم دوستانی که میگن بدرد نمیخوره بخاطر پنل ساده ی اون هست؛ که البته به نظر من یک سایت معمولی نیازی به پنل پیچیده تری نداره.
آنلاین نیک یه مشکل داره اونم اینکه dns دومین رو برای تغییر اذیت میکنه. که اونم فکر میکنم قابل حل هست و دارم روش کار میکنم اگه جواب داد میگم.

delta
June 20th, 2010, 01:18
سجاد جان هر دفعه میخوای دی ان اس عوض کنی میگه باید رمز رو عوض کنی آن هم به صورت پیچیده و حداقل 12 حرفی ... مشکلی دیگر نداره. تازه شاید این عوض کردن دی ان اس سالی هم نشه!

سلام عیلکم و رحمت الله
June 20th, 2010, 01:39
برای داشتن پنل مستقیم از آنلاین نیک آیا باید الزاما ریسر آن شد ؟

kingoftehran
June 20th, 2010, 10:09
با سلام
جدیدا داره با ایرانی مشکل پیدا می کنه دوست عزیز تا دایرت آی هست رفتن سمت آنلاینیک اشتباه است.
یکی از ریسلر های روی سرور ما حدود 300 تا دامینشا به دایرکت آی انتقال و حدود چند هفته پیش خود ما دامین farsidl.com را که آنلاینیک بیخود لاک کرده بود به زور انتقال دادیم به دایرک آی
به هر حال اینا تجربیاتی بود که ما کسب کردیم

Sajad
June 20th, 2010, 10:37
جدیدا داره با ایرانی مشکل پیدا می کنه دوست عزیز
چطور مگه ؟