توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک مشکل در وارد شدن ssh
gsmshop
July 24th, 2014, 21:27
بچه ها من یک مشکلی دارم که اگه بگم کسی باور نمیکنه من هر کاری می کنم به وی پی اس ام از طریق ssh وارد بشم نمیشه یوزر root رو میزنم ولی وقتی پسورد میاد اولا که دیده نمیشه بعدم وقتی پسورد رو وارد می کنم دکمه اینتر رو می زنم ولی باز دوباره درخواست رمز میکنه
به هاستینگ گفتم گفت چندبار تست کردیم مورد نداره
jaygah.ir
July 24th, 2014, 22:15
با سلام
رمز عبور در خط فرمان SSH نمایش داده نمیشه، رمز چطوری وارد می کنید؟
- اگر کپی پیست می خواین بکنید دقت داشته باشید برای پیست کلیک راست موس بزنید نه کلیدهای ctrl + v
flexhost.ir
July 24th, 2014, 22:35
بچه ها من یک مشکلی دارم که اگه بگم کسی باور نمیکنه من هر کاری می کنم به وی پی اس ام از طریق ssh وارد بشم نمیشه یوزر root رو میزنم ولی وقتی پسورد میاد اولا که دیده نمیشه بعدم وقتی پسورد رو وارد می کنم دکمه اینتر رو می زنم ولی باز دوباره درخواست رمز میکنه
همونطور که دوست عزیزمون عرض کردن رمز عبور در ssh نمایش داده نمیشه
احتمالا رمز عبور اشتباه وارد میکنید
Mr.Te0
July 26th, 2014, 00:05
مطمئنن پسورد را اشتباه وارد میکنید.
اگر دسترسی کنسول دارید خودتان یا به سرویس دهنده درخواست ریست پسورد دهید.
mohammad.2016
July 26th, 2014, 00:09
برای وارد شدن
اول بزن
root
@
ip
یعنی اینجوری
root@123.456.456
موقع زدن پسور هم
پسورد نشون داده نمیشه
ولی تایپ میشه
Nicdata
July 26th, 2014, 02:11
مطمئنن پسورد را اشتباه وارد میکنید.
اگر دسترسی کنسول دارید خودتان یا به سرویس دهنده درخواست ریست پسورد دهید.
درود
رمز رو اشتباه وارد می کنید
به مدیریت سرور اصلی بگید پسورد رو تغییر بدن