توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : داشتن ip زیاد
esmahdi
July 24th, 2014, 12:59
سلام
من برای ارسال ایمیل تبلیغاتی نیاز به چیزی در حدود شصت IP دارم. چه راه حلی با قیمت معقول برای تهیه این حجم IP وجود داره؟
سرویس هایی هستند که مثلا ip port زیادی رو با قیمت مناسب به فروش برسونند؟
tebyan
July 24th, 2014, 14:55
سلام و خسته نباشین توقع نداشته باشین بتونین این موردی که میخواین رو
با هزینه ی کمی بتونین تهیه کنین درهرصورت باید شما یک سرور اختصاصی بگیرین و روش این مقداری میخواین ای پی بگیرین
البته این مقدار ای پی هم روی سرورهای ارزون نمیتونین بگیرین و روی سرورهای اختصاصی ارزونم محدودیت ای پی وجود داره
www.denaserver.com
July 24th, 2014, 15:11
سلام
سروراختصاصی و مجازی با قیمت مناسب می توانم ارائه کنم
با من در تماس باشید تا آفر های موجود را خدمتتان عرض کنم
دناسرور ارائه دهنده سرور های اختصاصی و مجازی از ایران و اروپا و آمریکا (http://www.denaserver.com)
esmahdi
July 24th, 2014, 15:38
سلام
من متوجه هستم که با سرور اختصاصی می شه این کار رو انجام داد. ولی من هدفم اینه که این کارو بدون سرور اختصاصی انجام بدم. یکی دیگه از مشکلات سرور اختصاصی غیر هزینه بر بودنش رنج یکسان ip هست. من می خوام سرویسی مثل ***** ارایه داده بشه. تا بتونم ازش استفاده کنم. چنین چیزی سراغ ندارید؟
www.denaserver.com
July 24th, 2014, 15:41
سلام
من متوجه هستم که با سرور اختصاصی می شه این کار رو انجام داد. ولی من هدفم اینه که این کارو بدون سرور اختصاصی انجام بدم. یکی دیگه از مشکلات سرور اختصاصی غیر هزینه بر بودنش رنج یکسان ip هست. من می خوام سرویسی مثل ***** ارایه داده بشه. تا بتونم ازش استفاده کنم. چنین چیزی سراغ ندارید؟
سلام
همانطوری که در پست قبلی به شما گفتم ما می توانیم ارائه کنیم
P-CO
July 24th, 2014, 18:40
سلام
به شرطی که مشکل اسپم نداشته باشن، ما با قیمت خیلی کم میتونیم ارائه بدیم.
سلام
من برای ارسال ایمیل تبلیغاتی نیاز به چیزی در حدود شصت IP دارم. چه راه حلی با قیمت معقول برای تهیه این حجم IP وجود داره؟
پرتال فروش سرور اختصاصی امریکا و اروپا (http://client.vpsgroups.com/cart.php?gid=8) - شروع از 55$
لیست کامل افرهای سرور اختصاصی موجود :
(سرور زیر بدون کارمزد خرید هستند و قیمت ثابت میباشد.)
اخبار - VPSGroups Inc (http://client.vpsgroups.com/announcements.php?id=17)
company_hosting
July 24th, 2014, 20:09
سلام
با سلام
قیمت ماهانه 90 دلار میتوانیم ارائه بدهیم
در صورت نیاز اعلام کنید
62 ایی پی
سی پی یو 8 هسته
رم 16
پرت 1 گیگ
با تشکر
arc1o0
July 24th, 2014, 21:14
سلام
در او وی اچ می توانید 256 آی پی رایگان تهیه کنید.
esmahdi
July 25th, 2014, 02:57
سلام
در او وی اچ می توانید 256 آی پی رایگان تهیه کنید.
می شه دقیقتر بگید؟ ovh برای هر vps حداکثر 16 آی پی می ده هر آی پی هم تقریبا 4200 تومن. شما چه سرویسی رو می گید؟
Mihan-VPS
July 25th, 2014, 03:14
هزینه آی پی ovh ماه اول هستند
در صورتیکه ابیوز نداشته باشید پیشنهاد مناسبی هست
esmahdi
July 25th, 2014, 04:12
هزینه آی پی ovh ماه اول هستند
در صورتیکه ابیوز نداشته باشید پیشنهاد مناسبی هست
می شه بفرمایید منظورتون از "هزینه آی پی ovh ماه اول هستند" یعنی چی؟
مگه اینجوری نیست که به ازای هر IP هر ماه £0.84 دریافت می کنن؟
twohost
July 25th, 2014, 10:47
با سلام
من يه آفر سرور اختصاصي ديدم
داراي 35 عدد آي پي
كه ميتونيد آي پي تا 500 تا بگيريد
همشون هم ipv6 هستن
اگه خواستي بهم پي ام بده
yahooID : twohost
newsinanas
July 25th, 2014, 11:28
می شه بفرمایید منظورتون از "هزینه آی پی ovh ماه اول هستند" یعنی چی؟
مگه اینجوری نیست که به ازای هر IP هر ماه £0.84 دریافت می کنن؟
میتونین در سایت OVH مشاهده کنید. سرور های اختصاصی OVH فقط 2 یورو هزینه ست آپ یا اولیه برای 256 آی پی دریافت می کنن.
https://www.ovh.ie/dedicated_servers/free-ips.xml
arc1o0
July 25th, 2014, 13:03
می شه دقیقتر بگید؟ ovh برای هر vps حداکثر 16 آی پی می ده هر آی پی هم تقریبا 4200 تومن. شما چه سرویسی رو می گید؟
سلام
شما می تونید یک سرور 64 گیگ تهیه کنید و 256 آی پی به رایگان تهیه کنید، رایگان به این شکل است که صرفا هزینه ستاپ آی پی ها را پرداخت می کنید
هزینه ستاپ هر آی پی 2 یورو می باشد و تا وقتی که سرور را تمدید کنید دیگر هزینه ای بابت آی پی پرداخت نخواهید کرد، صرفا هزینه تمدید خود سرور را پرداخت می کنید،
در صورت نیاز می توانیم آی پی ها را برای شما تعویض نیز بکنیم ;)
موفق باشید
007
July 25th, 2014, 14:42
سلام دو صفحه کامل داریم بحث می کنیم ولی کسی نپرسید از این شخص چقدر میخواد خرج کنه چرا که یک سرور 64 گیگ او وی اچ هم شاید پرداخت هزینش برای استارتر محترم نشدنی باشه
و فکر نکنم به صرفه باشه برای این شخص.ارادت
sssoheil
July 27th, 2014, 20:18
سلام
اگر مشکل اسپم نداشته باشید از دیتا سنتر سینگل هاپ تا 253 ای پی میتوانیم روی هر سرور به شما ارائه دهیم.اجاره ماهیانه هر ای پی 0.5 دلار
برای اطلاع دقیق از قیمت سرورها با ما در ارتباط باشید.