ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت بلافاصله .ir

seyed
July 23rd, 2014, 17:45
سلام
بنده میخوام یه جایی باشه که وقتی دومین رو ثبت کنم بلافاصله و در کمتر از 5 دقیقه دومین بنام من بخوره و دیگه برای ثبت آزاد نباشه
کسی هست که همچین سیستمی ارائه بده؟یا فقط api میخاد؟
ضمنا برای دومین ir لازم دارم

Yas-Host
July 23rd, 2014, 17:55
باید back order کنید.
با آی دی :
hamid_soltani92 در ارتباط باشید.

Zagrio.com
July 23rd, 2014, 18:04
سلام
بنده میخوام یه جایی باشه که وقتی دومین رو ثبت کنم بلافاصله و در کمتر از 5 دقیقه دومین بنام من بخوره و دیگه برای ثبت آزاد نباشه
کسی هست که همچین سیستمی ارائه بده؟یا فقط api میخاد؟
ضمنا برای دومین ir لازم دارم

سلام

عموما تمامی سرویس دهنده های هاست و دامنه معتبر عملیات ثبتشون بصورت خودکار هست.
دامنه های ir باید پس از ثبت توسط NIC تایید بشوند و این موضوع تنها دلیل عدم ثبت آنی هست.

با سپاس

seyed
July 23rd, 2014, 18:06
ممکنه روش کار رو بفرمایید؟
این قانونیه که؟

kingpower
July 23rd, 2014, 18:12
درود

دوست عزیز اگر بخواهید انی تحویل دهید باید از شرکتی نمایندگی ثبت دامین بگیرید
سپس ماژول رو نصب کنید و api داده شده را وارد کنید
ازان پس دامنه ها به صورت انی ثبت میشود

jaygah.ir
July 23rd, 2014, 18:36
این قانونیه که؟

از سایت هایی که نمایندگی هستند یا زیر نمایندگی دارند که به صورت آنی ثبت میشه استفاده کنید.

بعد از ارسال درخواست ثبت دامنه رزرو هست و کسی نمیتونه ثبت کنه تا نیک کاملا دامنه تایید کنه.

اگر منظورتون از قانونی روش ثبتی که دوستان گفتند بله مشکلی نیست البته اول باید خودتون با مشخصات فردی در سایت نیک ثبت نام و بعد از طریق نمایندگان اقدام کنید.

Yas-Host
July 23rd, 2014, 19:11
اگر دامین زیر نظر باشد زیر 700ms ثبت می شود :).
اگر دامینتان مهم هست و قرار هست ثبت شود باید back order کنید.

samansystems
July 23rd, 2014, 19:43
اگر ثبت تکی بخواين از sa1601.ir (http://www.sa1601.ir)
و اگر بخواين تعداد ثبت کنيد از redreseller.com (http://www.redreseller.com)
اقدام کنيد.

viva
July 23rd, 2014, 21:13
خودتون باید در سایت نیک شناسه بسازید بعدا این شناسه بدید یکی از نماینده ها براتون ثبت بکنه از سایت نیک هم مستقیما میتونی بخرید که قیمتش 15-16 فکر میکنم بشه دامنه های آی آر باید تایید و ثبت بشن که کار در ساعات اداری انجام میشه و نماینده ها میتونن فوری ثبت میکنند .

a.e
July 23rd, 2014, 22:29
در بیشتر ثبت کننده های دامنه زمانی که شما یک دامنه ثبت میکنید به صورت آنی انجام میشود. برای دامنه های آی آر پس از ثبت به صورت انی در پنل نیک شما دامنه ثبت میشود و پس از آن باید منتظر تأیید از سوی نیک بود.

chatsaz
July 23rd, 2014, 23:39
بله بصورت انلاین بعد خرید وارد نیک شما میشه
domin ir : 4000 t

arazit
July 23rd, 2014, 23:40
صفحه اصلی پورتال - لایسنس دایرکت ادمین | سرور مجازی | هاست | دامنه (http://www.itakhost.com)

mobinhost.in
July 24th, 2014, 00:28
دوست من زیاد هستن همکاران و دوستان ما فقط کافی هست در سایت نیک دات ای ار ثبت نام کنید و به شرکت های هاستینگ و ثبت دامین مراجعه و درخواست ثبت دامنه کنید
90 درصد هم به صورت انلاین و سریع ثبت می کنند
بعد از ثبت هم دامین مال شماست و حتی اگر مدارک هم ازتون بخان دامین در تصرف شماست تا مارک رو ارسال کنید

kool
July 24th, 2014, 08:55
این قانونیه که؟

سلام
اول باید در سایت نیک یک شناسه برای خود ایجاد کنید. (البته اگر در حال حاضر نداشته باشید.)
شما میتونید از طریق همه نمایندگی ها و یا خود نیک دامین ir. ثبت کنید. معمولا همگی به صورت آنی رزرو میشوند و دیگر برای شخص دیگری قابل ثبت نیستند در آن زمان.
بعد از رزرو دامین باید توسط نیک تایید شود. در حالت معمول کمتر از یک روز تایید میشود.

این قانون رسمی نیک آی آر هست و هیچ مشکلی ندارد.

seyed
July 26th, 2014, 03:03
ببینید دوستان احتمالا بنده خراب منظورمو بهتون رسوندم البته اون دوست اولی که پاسخ دادن منظور منو فهمیدن
روش کار من به این صورته که بنده دومین ها تازه آزاد شده nic.ir رو رصد میکنم و دومین هایی که از رنک(گوگل) بالایی برخوردار باشند یا رند باشند رو برای خودم ثبت میکنم منتها مشکلی که هست اینه که فقط بنده نیستم که اینکارو انجام میدم و همزمان با من در مدت زمان پنج دقیقه ممکنه هزار نفر دیگه هم اینکارو انجام میدن
البته قدیما این شکلی نبود و در حدود سه چهار سال قبل رقابتی وجود نداشت منتها چند وقت هست که به محض اینکه دومین رو توی لیست میبینم و میرم چک میکنم و اقدام به ثبتش میکنم میبینم که یکی دیگه اونو ثبت کرده حالا بنده سرویسی رو میخوام یا بهتر بگم یه نمایندگی برای ثبت دومین میخوام که در مدت زمان کوتاه(چند دقیقه) دومین رو برام ثبت کنه و اگه کسه دیگه ای درخواست ثبت داد دومین از حالت ازاد خارج شده باشه

asdadsdxz
July 26th, 2014, 03:50
ببینید دوستان احتمالا بنده خراب منظورمو بهتون رسوندم البته اون دوست اولی که پاسخ دادن منظور منو فهمیدن
روش کار من به این صورته که بنده دومین ها تازه آزاد شده nic.ir رو رصد میکنم و دومین هایی که از رنک(گوگل) بالایی برخوردار باشند یا رند باشند رو برای خودم ثبت میکنم منتها مشکلی که هست اینه که فقط بنده نیستم که اینکارو انجام میدم و همزمان با من در مدت زمان پنج دقیقه ممکنه هزار نفر دیگه هم اینکارو انجام میدن
البته قدیما این شکلی نبود و در حدود سه چهار سال قبل رقابتی وجود نداشت منتها چند وقت هست که به محض اینکه دومین رو توی لیست میبینم و میرم چک میکنم و اقدام به ثبتش میکنم میبینم که یکی دیگه اونو ثبت کرده حالا بنده سرویسی رو میخوام یا بهتر بگم یه نمایندگی برای ثبت دومین میخوام که در مدت زمان کوتاه(چند دقیقه) دومین رو برام ثبت کنه و اگه کسه دیگه ای درخواست ثبت داد دومین از حالت ازاد خارج شده باشه

ثبت دامنه دامین - خرید دامنه - ir com پرشین رجیستر (http://persianregister.ir/)
توصیه میشه
بعد از کلیک روی گزینه ثبت دامین دیگه مال شما هست و داخل پنل نیکتون قابل رویت

hamid.soltani92
July 26th, 2014, 06:25
سلام، پیشنهاد میکنم از persianregister.ir اقدام کنید.
حسابتون رو به اندازه کافی شارژ کنید و بعد یک قسمت ثبت سریع داره. اونجا زیر ۲۰ ثانیه میتونید دامنه تون رو ثبت کنید.