PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قطعی سرور به دلیل نامعلوم !!!!

saeid.f
July 23rd, 2014, 15:48
سلام دوستان

سرور سایت من در طول روز بیش از 20 بار در حد 2 دقیقه قطع میشه

هاست اشتراکی هست ، وقتی از سایت CA APM Cloud Monitor website monitoring service - Performance management, uptime statistics and SLA reporting (http://cloudmonitor.ca.com/) پینگ میگیرم مشکلی نداره در زمانی که قطع هست!!!!

وردپرس هست سایت ، وقتی قطع میشه نه سایت وردپرس میاد بالا نه ساب دامین که لینک باکس هست و نه ساب دامین های دیگر ( اینو گفتم که بدونین از وردپرس نیست)

چند بار هم تیکت زدم میگن مشکلی نداره!

خواهشا راه حلی برای رفع این مشکل اگه میدونین بگین

LIAN2
July 23rd, 2014, 15:49
سلام وقت بخیر

به احتمال قوی وب سرور دچار مشکل میشود.

زمانی که این مشکل پیش میاد تست کنید پورت ۸۰ response داشته باشد.

درصورتی هم که میزبان مشکل شما را رفع نمیکنند ، فرصت خوبی هست تا به میزبانی مطمین نقل مکان کنید :)

Zagrio.com
July 23rd, 2014, 15:51
سلام

اینترنت شما از کجا هست؟

پارس آنلاین تغییراتی را در حال اعمال هست که بهبود Ping Time و موارد دیگر را بوجود آورده است اما بعضا یک سرور با دو IP مختلف یکی از آنها دچار اشکال می شود.

با سپاس

saeid.f
July 23rd, 2014, 15:55
زمانی که این مشکل پیش میاد تست کنید پورت ۸۰ response داشته باشد.

چطور چک کنم ؟

- - - Updated - - -

سلام

اینترنت شما از کجا هست؟

پارس آنلاین تغییراتی را در حال اعمال هست که بهبود Ping Time و موارد دیگر را بوجود آورده است اما بعضا یک سرور با دو IP مختلف یکی از آنها دچار اشکال می شود.

با سپاس

اگر منظور اینترنتی هست که استفاده می کنم آسیاتک هست

آخه وقتی آمارگیر رو چک می کنم آمارم هم سریع میاد پایین

kingpower
July 23rd, 2014, 15:59
درود
سایت های دیگه ای رو که روی سرئر هستند رئ چک کنید ببینیدی مشکل فقط برای شماست یا مابقی مشتریان هم اینگونه هست؟

saeid.f
July 23rd, 2014, 16:02
والا نمیدونم چه سایتهایی روی این سرور هستند!!

Zagrio.com
July 23rd, 2014, 16:05
سلام

برای تست پورت و IP بصورت آنلاین از Online Ping, Traceroute, DNS lookup, WHOIS, Port check, Reverse lookup, Proxy checker, Bandwidth meter, Network calculator, Network mask calculator, Country by IP, Unit converter (http://ping.eu/) استفاده کنید.

سایتتون رو توی HostTracker [Website Uptime Monitoring Service] | Increase your uptime (http://host-tracker.com/) ثبت کنید که به شما ایمیل بدهد.

با سپاس

aligoli
July 23rd, 2014, 16:10
والا نمیدونم چه سایتهایی روی این سرور هستند!!

مگر عنوان نکرده اید " سرور سایت من " این بدین معنی است شما سرور مجازی دارید، آیا چنین نیست و از هاست اشتراکی استفاده می کنید ؟
در هنگامی که سایت بالا نمی آیند سرور یا سایت پینگ دارد ؟

saeid.f
July 23rd, 2014, 16:14
مگر عنوان نکرده اید " سرور سایت من " این بدین معنی است شما سرور مجازی دارید، آیا چنین نیست و از هاست اشتراکی استفاده می کنید ؟
در هنگامی که سایت بالا نمی آیند سرور یا سایت پینگ دارد ؟

نه علی آقا هاست اشتراکی هست

وقتی از طریق CA APM Cloud Monitor website monitoring service - Performance management, uptime statistics and SLA reporting (http://cloudmonitor.ca.com/) پینگ سایت میگیرم مشکلی نداره

ولی سایت برا خودم بالا نمیاد اونموقع و همچنین آمارم سریع از 350 به 100 تا آنلاین میرسه باز بعد 2 دقیقه باز میشه

Mihan-VPS
July 23rd, 2014, 22:29
مورد از اختلالات روتر سرورتون میتونه باشه
کانفیگ سرور اصلیتون باید بررسی شه

modiranhosting
July 23rd, 2014, 22:33
سلام دوستان

هاست اشتراکی هست ، وقتی از سایت CA APM Cloud Monitor website monitoring service - Performance management, uptime statistics and SLA reporting (http://cloudmonitor.ca.com/) پینگ میگیرم مشکلی نداره در زمانی که قطع هست!!!!

وردپرس هست سایت ، وقتی قطع میشه نه سایت وردپرس میاد بالا نه ساب دامین که لینک باکس هست و نه ساب دامین های دیگر ( اینو گفتم که بدونین از وردپرس نیست)

مشکل شما فقط از اینترنتتون هست لطفا دوستان بدون جهت به هیچ شرکت یا مجموعه و هاستینگی اهانت نکنند !

Javan Host
July 23rd, 2014, 22:53
مشکل شما فقط از اینترنتتون هست لطفا دوستان بدون جهت به هیچ شرکت یا مجموعه و هاستینگی اهانت نکنند !

کسی اهانت کرد ؟؟؟؟
دوست عزیز مشخصاتی در بیارید آیا هاست سایت باز میشه ؟
موقع قطعی ؟
هاستینگ را عرض کنید بهتر هست
قطعی 2 دقیقه ؟ نمیشه اخه

modiranhosting
July 23rd, 2014, 23:16
کسی اهانت کرد ؟؟؟؟
دوست عزیز مشخصاتی در بیارید آیا هاست سایت باز میشه ؟
موقع قطعی ؟
هاستینگ را عرض کنید بهتر هست
قطعی 2 دقیقه ؟ نمیشه اخه

دوست عزیز اینکه شما و سایرین ندیده و نخونده میفرمائید هاستینگ رو عوض کنید و استارتر رو راهنمایی غلط میکنید و دیدش رو نسبتا به سرویس دهنده فعلیش بد جلوه میدین میشه بفرمائید چیه ؟

ایشون گفتند زمان قطعی سایت رو نمیبینند در صورتی که پینگ سرور موجوده طبق نشانی خودشون

باشد که فقط به فکر منافع خودمون نباشیم ...

موفق و پیروز باشید

یاحق

sht-design
July 23rd, 2014, 23:21
با سلام دوست عزیز
احتمال زیاد مشکل از اینترنت هست چون اگر از سایت های خارجی پینگ داشته باشد پس از سرور شما نیست
احتمالا شرکت اینترنتیتون داره کار هایی انجام میده که اون آی پی سرورتون از دسترس شما خارج میشه

اگر مشکل از سرور بود اون سایت خارجی هم پینگ نداشتند
اما به نظر من به جای اینکه تنها به پینگ توجه کنید به این دقت کنید که سایتتون در اون سایت های خارجی بالا میاد یا خیر
توی اینترنت جستجو کنید سایت هایی هستند که چک میکنند سایت شما آپ هست یا خیر
اینجور میفهمید مشکل از نت هست یا سرور
موفق باشید

behnam289
July 23rd, 2014, 23:33
سلام دوستان

سلام

سایت خودتون را در این جا ثبت کنید :
Uptime Robot (http://www.uptimerobot.com/)

نوع مانیتورینگ را HTTP بزارید و دامنه سایت را وارد کنید .

اگر واقعا مشکلی باشه و قطع بشه در این جا مشخص میشه

a.e
July 23rd, 2014, 23:35
متأسفانه در حدود 2 روز است که اختلال هایی در آی اس پی های پارس آنلاین؛آسیاتک و مخابرات به صورت منطقه ایی وجود دارد، شما میتوانید:

برای تست سرعت سایت خود از سایت: pingdom.com

برای در دسترس بودن سایت از سایت: host-tracker.com

استفاده بفرمایید.

Javan Host
July 23rd, 2014, 23:42
دوست عزیز اینکه شما و سایرین ندیده و نخونده میفرمائید هاستینگ رو عوض کنید و استارتر رو راهنمایی غلط میکنید و دیدش رو نسبتا به سرویس دهنده فعلیش بد جلوه میدین میشه بفرمائید چیه ؟

ایشون گفتند زمان قطعی سایت رو نمیبینند در صورتی که پینگ سرور موجوده طبق نشانی خودشون

باشد که فقط به فکر منافع خودمون نباشیم ...

موفق و پیروز باشید

یاحق

5 تا خط بنده نوشتم تو کجاش گفتم عوض کنید ؟
توضیح دهید
گفتم هاستینگ را ذکر کنید

modiranhosting
July 24th, 2014, 00:29
5 تا خط بنده نوشتم تو کجاش گفتم عوض کنید ؟
توضیح دهید
گفتم هاستینگ را ذکر کنید

من عذر میخوام توی اون خطی که نوشتین هاستینگ را عرض کنید :) آخه مومن یعنی چی :) من فکر کردم نوشتید هاستینگ را عوض کنید

من شرمندم ، با عرض پوزش

Javan Host
July 24th, 2014, 00:31
من عذر میخوام توی اون خطی که نوشتین هاستینگ را عرض کنید :) آخه مومن یعنی چی :) من فکر کردم نوشتید هاستینگ را عوض کنید

من شرمندم ، با عرض پوزش

خواهش این چه حرفیست عزیز
پیش میاد ما به دل نمیگیریم
پیروز باشید

mobinhost.in
July 24th, 2014, 00:33
دوست من با شرکت هاستینگتون مطرح کنید اونا بهتر می وانند راهنمایی کنند
اینکه سایتی 2 دقیق قطع بشه و مدام رخ دهد خیلی منطقی نیست
آیا پینگ سرور قطع می شود
آیا اینتنت شما مشکل دارد و....
مصرف شما بایستس برسی شود
ولی بعید می دانم سروری در روز جند با و هر بارم هم 2 دقیقه قطعی داشته باشه