PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ارسال ایمیل ویبولتین روی سرور

98M!zban
July 24th, 2014, 01:34
سلام و خسته نباشید خدمت همگی همکاران عزیزم

راستش رو بخواید برام مشکلی پیش آمده

در اسکریپت ویبولتین نمیشه ایمیل گروهی گروهی ارسال کرد در صورتی که در قسمت عیب شناسی اسکریپت که میرم ارسال میکنه ایمیل تست رو

قابل ذکر هست که در بقیه اسکریپت ها مشکلی نیست

در ضمن در چند ویبولتین تست کردم

ممنون میشم اگر تجربش رو دارید بگید مشکل از کجاست ؟

با سرچ به جایی نرسیدم متاسفانه

- - - Updated - - -

همکاران عزیز ممنون میشم کمک کنید اگر اطلاعات فنی در این باره دارید

paradiseserver
July 24th, 2014, 01:59
نخستین مرجع تخصصی رایگان ویبولتین (http://www.vbiran.ir/)

ms313
July 24th, 2014, 03:20
اصلا ایمیل ارسال میشه از طرف وی بولتین ؟!

98M!zban
July 26th, 2014, 09:13
بله از قسمت عیب شناسی ارسال میشه اما قسمت ایمیل گروهی نه ارسال نمی کنه حتی تنظیمات رو روی smtp گذاشتم بازم نشد

و اینکه مطمئن هستم از سرور هست

- - - Updated - - -

سلام دوستان گرامی

راستش یکی از مشتریان گزارش داد که از طریق ویبولتین نمی تونه ایمیل گروهی بفرسته در صورتی که تست کردم از قسمت عیب شناسی ایمیل ارسال می کرد

جالبه که در بقیه اسکریپت ها هیچ مشکلی نیست و ایمیل ها ارسال میشه

والا نمی دونم در کانفیگ سرور چه مشکلی هست که این اتفاق می افته و از طریق php میل ارسال نمی کنه ویبولتین

حدود 5 روز هم هست با سرچ زیاد در فروم ها به نتیجه ای نرسیدم

خواستم اگر همکاران گرامی که در زمینه سرور فعالیت می کنند اطلاعاتی دارند کمک کنند که ما این مشکل رو روی سرور حل کنیم یه وقت مشتری بنده خدا ناراضی نباشه ؟

از smtp نمیخوام استفاده کنم میخوام این مشکل حل شه حتما

ممنون همکاران عزیز

a.e
July 26th, 2014, 19:43
پورت مربوط برای ارسال ایمیل بر روی vb به احتمال زیاد 25 است؛ این پورت را به 587 تغییر دهید و مجدد تست نمایید

98M!zban
August 8th, 2014, 19:12
پورت مربوط برای ارسال ایمیل بر روی vb به احتمال زیاد 25 است؛ این پورت را به 587 تغییر دهید و مجدد تست نمایید

خیر

صف ایمیل پیشفرض در ویبولتین 500 هست تغییرش دادم به 50 و ارسال شد