توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پشتیبان هاستینگ
Aguila*Roja
July 23rd, 2014, 02:06
با سلام.
بنده به صورت 24 ساعته میتوانم پشتیبانی هاستینگ شمارا داشته باشم به صورت ریموت (حضوری تنها در اصفهان) با موارد زیر آشنایی دارم:
آشنایی کامل به Windows 2003 Server / Windows 2008 Server (جهت نصب و پیکربندی IIS / FTP / Plesk / RRAS و ...)
آشنایی کامل به Linux (جهت نصب کنترل پنل ها / نصب برنامه های امنیتی جهت هاستینگ / انتقال بکاپ و فایل ها و دستورات مورد استفاده برای سرورهای هاستینگ)
آشنایی کامل به Kloxo / Directadmin / Cpanel /websitepane/ Plesk (جهت نصب کنترل پنل ها / ایجاد اکانت هاست و نمایندگی هاست / گرفتن نسخه پشتیبان / و کلیه امکانات کنترل پنل ها)
آشنایی مختصر با زبان Php / ASP.NET / Mysql / SqlServer فقط و فقط جهت رفع مشکلات احتمالی در هاست های ویندوز و لینوکس.
آشنایی مختصر با Mikrotik و IBSNG و Nttacplus و KVM
آشنایی با نحوه برخورد با اخطار های دیتاسنترها
آشنایی نسبی با پول های الکترونیکی .
انگیزه بالا و تلاش در وظایف محوله .
آشنایی با whmcs و کار در محیط آن .
حقوق رو هم توافقی کار می کنم افرادی که نیاز دارند اعلام نمایند با تشکر
sarwhost
July 23rd, 2014, 02:17
با سلام.
بنده به صورت 24 ساعته میتوانم پشتیبانی هاستینگ شمارا داشته باشم به صورت ریموت (حضوری تنها در اصفهان) با موارد زیر آشنایی دارم:
آشنایی کامل به Windows 2003 Server / Windows 2008 Server (جهت نصب و پیکربندی IIS / FTP / Plesk / RRAS و ...)
آشنایی کامل به Linux (جهت نصب کنترل پنل ها / نصب برنامه های امنیتی جهت هاستینگ / انتقال بکاپ و فایل ها و دستورات مورد استفاده برای سرورهای هاستینگ)
آشنایی کامل به Kloxo / Directadmin / Cpanel /websitepane/ Plesk (جهت نصب کنترل پنل ها / ایجاد اکانت هاست و نمایندگی هاست / گرفتن نسخه پشتیبان / و کلیه امکانات کنترل پنل ها)
آشنایی مختصر با زبان Php / ASP.NET / Mysql / SqlServer فقط و فقط جهت رفع مشکلات احتمالی در هاست های ویندوز و لینوکس.
آشنایی مختصر با Mikrotik و IBSNG و Nttacplus و KVM
آشنایی نسبی با پول های الکترونیکی .
انگیزه بالا و تلاش در وظایف محوله .
آشنایی با whmcs و کار در محیط آن .
حقوق رو هم توافقی کار می کنم افرادی که نیاز دارند اعلام نمایند با تشکر
شما رياتي ؟؟؟؟:-b
M-Sadeghi
July 23rd, 2014, 02:19
اطلاعات تماس رو پخ کنید
Aguila*Roja
July 23rd, 2014, 02:38
اطلاعات تماس رو پخ کنید
پ.خ شد براتون
mostafaamirani
July 23rd, 2014, 02:55
دوست عیز سلام
بنده کاری به کارتون وچیزی که درخواست دادید ندارم ولی کار درستی نمیکنید هر روز یه تاپیک ایجاد میکنید با یه محتوای خاص!!!
چندروزمیتونی 24ساعت نخوابی؟؟؟یه روز؟دوروز؟سه روز؟یه هفته؟آخرش که بایدبخوابی.
ایشون خوب بودیه ساعت کاری میگفتن
flexhost.ir
July 23rd, 2014, 04:31
هر چی باشه اینترنت ایران 24 ساعت آپتایم نداره!:111:
nimafire
July 23rd, 2014, 05:23
ساعت 5:21 صبح است ...
با توجه به اینکه از شما تجربه بی اعتمادی و برخورد بسیار زشتی مشاهده کرده پستی ارسال میکنم تا افراد دیگر به شما به راحتی اعتماد نکنند: (شما در سیستم ما یک لایسنس دایرکت ادمین سفارش دادید و هزینه ان را نیز بر خلاف وعده خود پرداخت نکردید، به ایمیل ها پاسخ ندادید و تنها بنده در انجمن با شما اشنایی داشتم و میدیدم که فعالیت میکنید اما.!)
شما زره ای با مسایل سیستم لینوکس اشنا نیستید. چرا فکر میکنید اشنا هستید؟ این ادعا ها از کجا میاید ؟
در انجمن مشاهده کردم به هر روشی در حال فعالیت هستید
شما تحصیلات اکادمی در زمنیه شبکه و لینوکس دارید ؟؟؟
شما اشنا با دایرکت ادمین هستید؟؟؟ بنده مدت ها است با سی پنل و دایرکت ادمین کار میکنم و وظیفه شرکت ما منیج سرور است. باز مواردی پیش میاید که نیاز داریم به جستجو و تحقیق !
اگر این یک روزمه است، شما یک فرد بسیار بی تجریه هستید.
اگر واقعا ( ؟؟؟؟؟) این گونه است، شما با حقوق مناسب میتوانید در هر isp استخدام شوید.
شب خوش
sh_p1385
July 23rd, 2014, 05:42
اگه منظور شما واقعا پیدا کردن شغل هست به جای غلو می نوشتین 12 ساعت در روز، این طوری اگر کسی هم دنیال پشتیبان بود روی پیشنهادتون فکر میکرد.
یاشار زوم
July 23rd, 2014, 06:27
سلام
شاید منظورش ساعت کاری شرکت رو می تونه با زندگی خودش هماهنگ کنه
خوب معلومه کسی 24 ساعته کار نمیکنه
درمورد توانایی هم حتما بلد که نوشته دیگه ....
اگه میتونید کمکش کنید وگرنه اضافه کاری نکنید. اگر در پشیبانی مشتریتون خوب نباشید در خراب کردن تاپیک استاد هستین[-(
دوست عزیز 24 ساعته یعنی در هر ساعت از شبانه روز که تنظیم کنید ایشان می تواند کار کند نه اینکه 24 ساعته آنلاین باشد (البته اگر درست متوجه شده باشم :|)
- - - Updated - - -
سلام
شاید منظورش ساعت کاری شرکت رو می تونه با زندگی خودش هماهنگ کنه
خوب معلومه کسی 24 ساعته کار نمیکنه
درمورد توانایی هم حتما بلد که نوشته دیگه ....
اگه میتونید کمکش کنید وگرنه اضافه کاری نکنید. اگر در پشیبانی مشتریتون خوب نباشید در خراب کردن تاپیک استاد هستین[-(
- - - Updated - - -
ساعت 5:21 صبح است ...
با توجه به اینکه از شما تجربه بی اعتمادی و برخورد بسیار زشتی مشاهده کرده پستی ارسال میکنم تا افراد دیگر به شما به راحتی اعتماد نکنند: (شما در سیستم ما یک لایسنس دایرکت ادمین سفارش دادید و هزینه ان را نیز بر خلاف وعده خود پرداخت نکردید، به ایمیل ها پاسخ ندادید و تنها بنده در انجمن با شما اشنایی داشتم و میدیدم که فعالیت میکنید اما.!)
شما زره ای با مسایل سیستم لینوکس اشنا نیستید. چرا فکر میکنید اشنا هستید؟ این ادعا ها از کجا میاید ؟
در انجمن مشاهده کردم به هر روشی در حال فعالیت هستید
شما تحصیلات اکادمی در زمنیه شبکه و لینوکس دارید ؟؟؟
شما اشنا با دایرکت ادمین هستید؟؟؟ بنده مدت ها است با سی پنل و دایرکت ادمین کار میکنم و وظیفه شرکت ما منیج سرور است. باز مواردی پیش میاید که نیاز داریم به جستجو و تحقیق !
اگر این یک روزمه است، شما یک فرد بسیار بی تجریه هستید.
اگر واقعا ( ؟؟؟؟؟) این گونه است، شما با حقوق مناسب میتوانید در هر isp استخدام شوید.