توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ورژن php هاست ها
mnime
July 22nd, 2014, 23:59
سلام، این اولین پست من توی انجمن هست، امیدوارم سوالاتم خیلی تکراری نباشه و قانونی رو زیر پا نذاشته باشه تا باعث ناراحتی شما دوستان نشه.
من 3 تا سوال دارم در مورد هاست های اشتراکی.
1 - چرا بیشتر هاست ها مثلا نت افراز، حتی هاست هایی که اشتراکی هم نیستند خیلی هاشون از PHP 5.3 نهایتا استفاده می کنن؟ دلیل خاصی داره؟ من با یک خارجی که صحبت می کردم باورش نمی شد! می گفت چه دلیلی می تونه داشته باشه که یه ورژن مال 5 سال پیش رو هنوز دارن استفاده می کنن. پشتیبانی هاست های ایرانی به من گفتن به لحاظ امنیتی ما به 5.4 ارتقا نمیدیم! خب این همه هاستینگ های دنیا که 5.4 کردن امنیت ندارن یعنی؟
2 - هاست قبلی من خیلی بد بود، توی هاست های قوی موجود کسی رو نتونستم پیدا کنم که هم PHP 5.4 داشته باشه و هم قیمتش مناسب من باشه. فکر می کنید اگر توی قسمت درخواست هاست درخواست کنم میتونم یه هاست خوب پیدا کنم که دردسر ترسیدن از پریدن فایل ها رو نداشته باشه؟ اینکه مجبور باشی هر شب خودت Backup بگیری چون فردا معلوم نیست چه بلایی سر هاست میاد...
3 - هاست قبلی من که گفتم خیلی بد بود، به خاطر CPU Usage بالا اکانت منو بست! میخواستم بدونم محدودیت 100 مگ CPU Usage چطوره؟ یعنی 100 مگ واسه یه سایت با قالب جوملا و یه سری Extension که روش نصب کردم کافیه؟ یا اینکه هاست بد بوده و 100 مگ خیلی کمه واسه یه سایت جوملا؟
پیشاپیش ممنون.
BlueStation
July 23rd, 2014, 00:05
سلام
ما از نسخه 5.4 استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم نداریم و همه مشتری ها هم راضی هستن.
از لحاظ امنیتی هم تا حالا مشکلی نداشتیم.
meysam021
July 23rd, 2014, 00:14
عزیز توجه کنید فعلا در حال حاضر بیشتر اسکریپت ها با php5.3 همخوانی دارند و به دلیل بروز نبودن اسکریپت ها مثل وردپرس ، که داره پیشت سر هم بروز میشه و با نسخه های جدید هماهنگ میشه نیستند.
برای همین اکثر هاستینگ ها از 5.3 استفاده میکنند.
شاید اسکریپت های همخوان با 5.4 انگشت شمار باشند.
mnime
July 23rd, 2014, 00:19
عزیز توجه کنید فعلا در حال حاضر بیشتر اسکریپت ها با php5.3 همخوانی دارند و به دلیل بروز نبودن اسکریپت ها مثل وردپرس ، که داره پیشت سر هم بروز میشه و با نسخه های جدید هماهنگ میشه نیستند.
برای همین اکثر هاستینگ ها از 5.3 استفاده میکنند.
شاید اسکریپت های همخوان با 5.4 انگشت شمار باشند.
در مورد Script هایی که ایرانی ها نوشتن با شما موافقم، متاسفانه ایرانی ها خیلی به روز نیستن. اما Script های روز دنیا معمولا یا اصلا با 5.3 کار نمی کنن، مثل چیزی که من توی سایتم دارم و طی صحبتی که با سازندش کردم اصلا برنامه ای نداره که با 5.3 همخوانیش بده، یا اینکه 5.3 رو ساپورت می کنن اما پیشنهاد می کنن که بهتره 5.4 استفاده بشه.
oravis
July 31st, 2014, 23:35
دوست عزیز راجبه سوالات شما باید بگم تمام ایرادات با یک مقدار هزینه و کانفیگ درست از طرف مدیریت هاستینگ حل میشه
مثلا در هاست سی پنل که ما ارائه میدیم طوری هست که کاربر خودش میتونه نسخه 4.4 تا آخرین نسخه ارائه شده php رو به سلیقه خودش و نیازش انتخاب کنه
در مورد cpu هم اگر کمی دقت کنید چون کنترل دقیق روی مصرف نیست و همگی از لینوکس معمولی استفاده میکنند در نتیجه فشاری که شما میاری به کل سیستم فشار میاد در صورتی که با استفاده از لینوکس کلود به راحتی هرچه استفاده کنید فقط مصرف از میزان اختصاص داده شده به شما خواهد بود و بن شدن در کار نیست
etminanhost
August 8th, 2014, 00:46
مهمترین دلیل عدم ارتقا به آخرین نسخه عدم سازگاری کامل است.
در هنگام کامپایل php برای کارایی بهتر نیاز است از برخی افزونه ها و ابزارها استفاده شود که برخی از آنها هنوز خود را با نسخه های جدید php همگام نکرده اند.
در وضعیت فعلی نسخه های 5.3.x بیشترین کارایی و سازگاری را دارند.
بزرگترین شرکت میزبانی دنیا ( hostgator ) در همین لحظه از php 5.3.3 استفاده می کند.
ali2k
August 8th, 2014, 04:04
در حال حاضر 5.3 بیشترین سازگاری با اسکریپت های موجود را دارد.
یک نکته در مورد 5.3:
ورژن 5.3 تقریبا یکسال پیش توسعه امکاناتش پایان یافت و اخرین نسخه عمر توسعه این ورژن 5.3.27 بود ولی طبق گفته سایت رسمی php.net تا یکسال اپدیت امنیتی براش انجام میشد که در یکسال اخیر فقط یک اپدیت امنیتی براش لازم شد که نهایتا ورژن 5.3.28 اخرین ورژن از سری 5.3 هست این رو صرفا گفتم که بدانید نسخه ای که توسعه امکاناتش تمام میشه نسبت به نسخه های بالاتر نا امن نیست و اگر مشکل امنیتی داشته باشه اپدیت براش میاد و وقتی رسما از سایت php.net خارج بشه دیگه استفاده از این نسخه توصیه نمیشه مثل 5.2 که دیگه رسما رفت ...
mahdiazarnia
August 8th, 2014, 04:33
با سلام
الان بیشتر هاست ها قابلیت تغییر ورژن PHP رو دارند برای هر کاربر
یعنی اگر شما اسکریپتی دارید که ورژن جدید PHP همخوانی داره می تونید از آخرین نسخه PHP استفاده کنید
دقیقاً در ادامه این موضوع هر سایت منابع اختصاصی خودش رو داره و به هیچ وجه بسته نخواهد شد
بطور مثال 1000 هرتز پردازنده داره و حق استفاده از تمام اون را داره ، حال اگر هرچه بیشتر مصرف داشته باشه سایت کندتر خواهد و باید منابع بیشتری خریداری کند ( اطلاعات بیشتر جستجو درباره Cloudlinux )
بک آپ گیری هم که بیشتر هاستینگ ها انجام می دهند ولی خود کاربر هم باید به فکر باشه
حداقل هفته ای یک بک آپ بگیره
majidmajid0098
August 11th, 2014, 00:06
سلام .
ورژن پ اچ پيه ماهم 5.3 هست و هم 5.4 ولي من تا حالا هيچ گونه شكايتي از كاربرام نديدم در اين زمينه .
اگر از هاست هاي كلود استفاده كنيد بهتره چون اشتراكي نيست .
موفق باشيد
LIAN2
August 11th, 2014, 00:27
سلام وقت بخیر
اگر از هاست هاي كلود استفاده كنيد بهتره چون اشتراكي نيست .
براتون مقدور هست توضیح بیشتری در مورد اینکه هاست ابری ، اشتراکی نیست بدید؟
در مجموع تعریف شما از هاست ابری چه هست؟
چه زیر ساخت و بستری مدنظر شما هست تا فضایی را ابری بنامید؟
majidmajid0098
August 13th, 2014, 11:07
سلام وقت بخیر
براتون مقدور هست توضیح بیشتری در مورد اینکه هاست ابری ، اشتراکی نیست بدید؟
در مجموع تعریف شما از هاست ابری چه هست؟
چه زیر ساخت و بستری مدنظر شما هست تا فضایی را ابری بنامید؟
سلام .
وقت شما هم به خير .
- هاست قبلی من که گفتم خیلی بد بود، به خاطر CPU Usage بالا اکانت منو بست! میخواستم بدونم محدودیت 100 مگ CPU Usage چطوره؟ یعنی 100 مگ واسه یه سایت با قالب جوملا و یه سری Extension که روش نصب کردم کافیه؟ یا اینکه هاست بد بوده و 100 مگ خیلی کمه واسه یه سایت جوملا؟
من براي اين گفتم .
چون هاستاي ابري ما منابعش اختصاصيه و كاري به مصرف بالاش نداريم چون منابع ماله خودشه
LIAN2
August 13th, 2014, 11:11
سلام مجدد
چون هاستاي ابري ما منابعش اختصاصيه و كاري به مصرف بالاش نداريم چون منابع ماله خودشه
منابع در هاست های به اصطلاح ابری (در کل استفاده از Cloudlinux و پلاگین LVE) بصورت اختصاصی نیستند ، بلکه محدودیت استفاده I/O , vRAM , pRAM , EP Connection , CPU , Core , Processes میتوان اعمال کرد.
CPU Usage بر اساس نوع پلان ها متفاوت هست و همینطور کاملا وابسته به سیاست گذاری های فروشنده.
بطور مثال دیتا پـرداز برای تمام پلان ها 2160MHz Usage قرار داده اما تعداد کانکشن های همزمان با توجه به نوع پلان محدود شده.
majidmajid0098
August 13th, 2014, 11:56
سلام .
عزيز من با توجه به گفته دوستمون كه گفته بودن براي مقدار س پي يو مشكل داشتن عرض كردم كه ما كاري نداريم
viva
August 13th, 2014, 15:15
حرف شما به امنیت ربطی نداره دلایلش هم بعضی دوستان گفتند.
talait
August 13th, 2014, 16:31
سلام، این اولین پست من توی انجمن هست، امیدوارم سوالاتم خیلی تکراری نباشه و قانونی رو زیر پا نذاشته باشه تا باعث ناراحتی شما دوستان نشه.
من 3 تا سوال دارم در مورد هاست های اشتراکی.
1 - چرا بیشتر هاست ها مثلا نت افراز، حتی هاست هایی که اشتراکی هم نیستند خیلی هاشون از PHP 5.3 نهایتا استفاده می کنن؟ دلیل خاصی داره؟ من با یک خارجی که صحبت می کردم باورش نمی شد! می گفت چه دلیلی می تونه داشته باشه که یه ورژن مال 5 سال پیش رو هنوز دارن استفاده می کنن. پشتیبانی هاست های ایرانی به من گفتن به لحاظ امنیتی ما به 5.4 ارتقا نمیدیم! خب این همه هاستینگ های دنیا که 5.4 کردن امنیت ندارن یعنی؟
2 - هاست قبلی من خیلی بد بود، توی هاست های قوی موجود کسی رو نتونستم پیدا کنم که هم PHP 5.4 داشته باشه و هم قیمتش مناسب من باشه. فکر می کنید اگر توی قسمت درخواست هاست درخواست کنم میتونم یه هاست خوب پیدا کنم که دردسر ترسیدن از پریدن فایل ها رو نداشته باشه؟ اینکه مجبور باشی هر شب خودت Backup بگیری چون فردا معلوم نیست چه بلایی سر هاست میاد...
3 - هاست قبلی من که گفتم خیلی بد بود، به خاطر CPU Usage بالا اکانت منو بست! میخواستم بدونم محدودیت 100 مگ CPU Usage چطوره؟ یعنی 100 مگ واسه یه سایت با قالب جوملا و یه سری Extension که روش نصب کردم کافیه؟ یا اینکه هاست بد بوده و 100 مگ خیلی کمه واسه یه سایت جوملا؟
پیشاپیش ممنون.
درود
بیشتر هاستینگ ها به خاطر همخوانی نبودن اسکریپت های زیادی ارتقا نمیدن
برخی بک آپ های چت روم هم مشکل دار است و مشتری زیاد نمی تونه چت روم بزنه و.....
تنها چت روم نیست مابقی جای خود
وردپرس با ورژن های دیگه Php سازگاری دارد با توجه به کاربر عزیز >>>> LIAN2 (http://www.webhostingtalk.ir/member/25745/)
باتشکر:53::53:
LIAN2
August 13th, 2014, 16:41
درود
بیشتر هاستینگ ها به خاطر همخوانی نبودن اسکریپت های معروف مثل وردپرس ارتقا نمیدن
برخی بک آپ های چت روم هم مشکل دار است و مشتری زیاد نمی تونه چت روم بزنه و.....
تنها چت روم نیست مابقی جای خود
باتشکر:53::53:
سلام وقت بخیر
وردپرس با php نسخه ۵.۵ و ۵.۶ هم سازگاری کامل دارد.