توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 1 ماه vps مجانی با پورت 1 گیگ از امریکا
قابلیت دسترسی کامل به کنترل پنل قدرتمند جهت reboot و power on/off وی پی اس
تا زمانی که سرور از ما داشته باشید قیمت پرداخت ماهیانه همین هستش و تغیر نمیکند
توجه : در صورت عدم رضایت از سرور تا 48 فرصت برگشت وجه وجود دارد با اعلام دلیل موجه
نصب مجدد ویندوز نامحدود و بدون دریافت هزینه
کسانی که 2 ماهه خرید میکنند 1 ماه مجانی وی پی اس میگرند یعنی بجای 2 ماه 3 ماه سرور خواهند داشت تعداد محدود میباشد و فقط 6 عدد میباشد
قیمت 75 تومن جهت 3 ماه بجای 120 تومن
RAM : 1024 MB RAM
Hard : 130 GB HD
Port : 1 Gbps
IP: 1 IP
Bandwidth : UNLIMITED Traffic
ماهانه : 40.000 تومان
پرداخت 2 ماهه = قیمت ویژه +1 ماه مجانی =75 تومن برای 3 ماه سرور
MagicVps.Com
June 19th, 2010, 11:24
دوستان ویندوز 2003 سرور و همچنین ویندوز ایکس با قابلیت کارت صدا هر کی خواست نصب میشه روی سرور
Rezash
June 20th, 2010, 12:48
گرونه
خب نخريد!
@ آفر : با ديتاسنتر آشنايي ندارم،رو اسپم حساس اند؟براي ارسال ميل ميخوام...ممنون ميشم يك توضيحي مختصر در اين مورد بديد.
MagicVps.Com
June 20th, 2010, 13:10
گرونه
رفیق چیش گرونه میشه بگی با این مشخصات یک جا معرفی کنید من هم برم بخرم که بات 3 ماه سرور بخواهی با این مشخصات 75 تومن حق شارج بدین
خوشحال میشم
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
خب نخريد!
@ آفر : با ديتاسنتر آشنايي ندارم،رو اسپم حساس اند؟براي ارسال ميل ميخوام...ممنون ميشم يك توضيحي مختصر در اين مورد بديد.
در مورد دیتا سنتر بایبد بگم که یکی از دیتا سنترهای خوب امریکایی هست و خیلی از دوستان هم توی همین انجمن از اینجا سرور دارن
مثل همه دیتا سنترها روی قضیه اسپم حساس هستند عزیز( و البته قبلش اخطار میدن که اسپم کرده که ما هم این فرصت داریم که حداقل ایپی را عوض کنیم و به کابر خاطی تذکر بدیم ) و برای ارسال میل نمیشه استفاده کرد مگر اینکه روش خاصی بلد باشی
چون دیدم توی یکی از تاپیکها بحث شده بود و یکی از دوستان گفته بودن که راه داره که به مشکل نخوره
MagicVps.Com
June 22nd, 2010, 11:38
دوستان از فرصت باقی ماند استفاده کنند فقط 3 عدد دیگر باقی مانده
Hoborg
June 25th, 2010, 09:58
من چند ماهه از سرویسای ایشون استفاده میکنم و هم سرویسای فرانسه و هم آمریکاشون واقعاً عالین و از هر سرویسی که تا به حال داشتم بهتر بودن... قبلاً هر ماه سرویسمو عوض میکردم ولی سرویسای ایشون انقدری خوب و با کیفیت و خوش قیمت هستن که چند ماهه موندگار شدم...
:113: :111:
MagicVps.Com
June 25th, 2010, 11:10
دوستان فقط 2 عدد باقی مانده و بعدش پکیج 512 به تعداد 4 یا 6 عدد ارایه میشود با همین شرایط 1 ماه مجانی
کسانی که پکیج رم 512 لازم دارن میتوانند رزرو کنند چون تعداد محدود هستش
قابلیت دسترسی کامل به کنترل پنل قدرتمند جهت reboot و power on/off وی پی اس
تا زمانی که سرور از ما داشته باشید قیمت پرداخت ماهیانه همین هستش و تغیر نمیکند
توجه : در صورت عدم رضایت از سرور تا 48 فرصت برگشت وجه وجود دارد با اعلام دلیل موجه
نصب مجدد ویندوز نامحدود و بدون دریافت هزینه
کسانی که 2 ماهه خرید میکنند 1 ماه مجانی وی پی اس میگرند یعنی بجای 2 ماه 3 ماه سرور خواهند داشت تعداد محدود میباشد و فقط 6 عدد میباشد
قیمت 75 تومن جهت 3 ماه بجای 120 تومن
RAM : 1024 MB RAM
Hard : 130 GB HD
Port : 1 Gbps
IP: 1 IP
Bandwidth : UNLIMITED Traffic
ماهانه : 40.000 تومان
پرداخت 2 ماهه = قیمت ویژه +1 ماه مجانی =75 تومن برای 3 ماه سرور
دوستان فروش پکیج رم 1 گیگ با شرایط 1 ماه مجانی به پایان رسیده
و در حال حاضر فروش پکیج فوق با شرایط زیر میباشد و بزودی فروش پکیج رم 512 با شرایط 1 ماه مجانی شروع میشود
1 ماه 40 تومن و پرداخت 3 ماه با تخفیف ویژه 105 تومن میباشد بجای 120 تومن
با سیستم عاملهای ویندوز 2003 سرور - ویندوز ایکس پی پرفشنال با قابلیت کارت صدا مجازی و همچنن لینوکس
MagicVps.Com
March 22nd, 2011, 18:19
این تاپیک قدیمی هست دوست عزیز و دیگه این سرویس نداریم
seeto
March 23rd, 2011, 11:08
(:|:-sیکه یه سر ویس خوب به من معرفی کنه میخام سرورها داخا کشور-آلمان-آمریکا-کانادا باشه و یه سر ویس 1ماهه یا 1ساله ثبت دامین آی آر و کلا همه سرویسهایی که یه سایت هاستینگ لازم دار رو میخام میخام کسی میتونه یه جای مناسب برای کلش یا تکتک معرفیکنه درضمن میخاستم ببینم از دوستان کی میدونه که چتورمیشه دروازه پرداخت الکترونیک داخل سایت فعال کرد؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
آیدdی یاهو من :evin66
alfa5xx
March 24th, 2011, 13:22
vps only german or swiss.
lastday
March 24th, 2011, 21:47
vps only german or swiss.
آقا یک ماه مجانی رو چطور میتونم بگیرم؟
MagicVps.Com
March 25th, 2011, 02:10
آقا یک ماه مجانی رو چطور میتونم بگیرم؟