توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل deploy کردن تمپلیت سنتوس 6.5
mo_mohit1
July 22nd, 2014, 16:04
سلام . سرور من رد استیشنه و مشکل اینه برای deploy کردن تمپلیت های ویندوزی و یا لینوکس سنتوس زیر ورزن 6 مشکلی ندارم و براحتی تغییر ای پی و تنظیمات و بقیه چیزا جواب میده.
ولی موقعی سنتوس 6.5 نصب میکنم و ازش تمپلیت میسازم و یا تمپلیت دوستان دیگه که سنتوس 6.5 دارن رو توی سرور خودم deploy میکنم لینوکس بالا میاد ولی با مشکلات زیر
1- تمام فایل ها read only میشن/ مثلا برای تغییر ای پی در ویرایشگر نانو وقتی تغییر میدم و ctl+o رو میزنم ذخیره نمیشه و مینویسه read only file system البته تما فایل ها اینجور میشن.
2- وقتی ماشین رو ران میکنم اصلا ازم یوزر نمیخاد و فقط پسورد ازم میخاد
3- مشکل سوم هم اینه که نام کارت شبکه رو از eth0 به eth1 تغییر میده که در تاپیک زیر هم نحوه برگردوندن به حالت قبلش رو گفتن
http://www.webhostingtalk.ir/f14/80033/ ولی خوب بازم با ویرایشگر نانو هست و بعداز تغییر ذخیره نمیشه
(البته این مشکلو با دستور ip link... حل کردم.)
اینو بگم ورزن وی ام ورم 5.5 بود/ گفتم شاید ازین باشه و به 5.1 برگردوندیم/ ولی مشکل هنوز پا برجاست
ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن کمک کنند
mahdi66
July 22nd, 2014, 16:46
دوست عزیز من تا حالا به مشکلات شما بر نخوردم اما مشکل آیپی و کارت شبکه رو بعد از دیپلوی کردن با دستورات ریز میشه حل کرد
فقط اگه از یک سرور دیگه تمپ گرفتید موقع دیپلوی کارت شبکه رو انتخاب کنید
خوب دستورا رو خط به خط و با دقت وارد کنید
بعد مجدد سرویس رو روشن کنید و setup رو بزنید و مجدد آیپی جدید رو ست کنید
در نهایت با یکی از دستورات زیر نتورک رو ریست کنید
/etc/init.d/network restart
یا
service network restart
امیدوارم مشکلتون اینجوری حل بشه
mo_mohit1
July 22nd, 2014, 17:21
ممنون/ ولی مشکل اصلی من read only بودن همه فایل ها هست/ ای پی رو هم که درست کنم بقیه فایلا رو نمیشه ویرایش کرد.
sarwhost
July 22nd, 2014, 17:26
ctrl+x
ر ویرایشگر نانو وقتی تغییر میدم و ctl+o رو میزنم ذخیره نمیشه
mo_mohit1
July 22nd, 2014, 19:31
ctrl+x
این دقیقا یعنی چی دوست عزیز/ ctrl+x برای خروج هست/ موقع ذخیره ctrl+o هست که ارور میده
اینم عکس ارور لود شدن
21665
و دومی عکس ارور موقع ذخیره
21666
sarwhost
July 22nd, 2014, 19:45
تو وبرايش گر نانو براي ذخيره تغييرات اعمال شده در فابل
ctrl+x>>y<<enter
عكسهايي كه پيوست كردبد وجود نداره دوباره پيوست كنيد
mo_mohit1
July 22nd, 2014, 20:35
تو وبرايش گر نانو براي ذخيره تغييرات اعمال شده در فابل
ctrl+x>>y<<enter
عكسهايي كه پيوست كردبد وجود نداره دوباره پيوست كنيد
بازم مشکل این اروره http://www.xum.ir/images/2014/07/22/285d4f.png
viasky
July 22nd, 2014, 20:41
دقت بفرمایید که با Root لوگین کرده باشید
sarwhost
July 22nd, 2014, 20:42
در صورت تمايل دسترسي بديد تا بررسي كنم
mo_mohit1
July 22nd, 2014, 20:45
دقت بفرمایید که با Root لوگین کرده باشید
مشکل اصلی همینه که موقعی تمپلبت سنتوس 6.5 رو deploy میکنم اصلا ازم یوزر نمیپرسه و فقط پسورد میخاد و پسورد روتو میزنم میره داخل
http://www.xum.ir/images/2014/07/22/1c528d.png
دوست عزیز sarwhost بنده با ورزنای دیگه کار کردم. هم نصب و هم کانفیگ . فقط توی ورزن 6 به بالا ارور داره و تمپلیت قبول نمیکنه/ وگرنه بخام از اول نصب کنم براحتی جواب میده
viasky
July 22nd, 2014, 20:50
مشکل اصلی همینه که موقعی تمپلبت سنتوس 6.5 رو deploy میکنم اصلا ازم یوزر نمیپرسه و فقط پسورد میخاد و پسورد روتو میزنم میره داخل
http://www.xum.ir/images/2014/07/22/1c528d.png
بازم مشکل داره و هنوز مشکل پابرجاست./ با یوز روت هم وارد شدم ولی درست نشد
viasky
July 22nd, 2014, 21:50
chmod 777 ست کنید برای ifcfg-eth0
ServerDL.com
July 28th, 2014, 23:39
سلام
مهندس این مشکل که شما می گید اگر اشتباه نکنم برروی یک سری از ماردبورد های خاص در رداستیشن بوجود آمده و در گذشته بنده نیز داشتم و مجبور شدم دوباره Template ایجاد کنم .
mo_mohit1
July 31st, 2014, 00:56
- - - Updated - - -
سلام
مهندس این مشکل که شما می گید اگر اشتباه نکنم برروی یک سری از ماردبورد های خاص در رداستیشن بوجود آمده و در گذشته بنده نیز داشتم و مجبور شدم دوباره Template ایجاد کنم .
آقای افشار ServerDL.comزحمت کشیدن و مشکل رو حل کردن.ممنونم واقعا ازشون و گفتم اینجا ازشون تشکر کنم. چون یه ماهی بود توی تمام سایتا تاپیک میزدم و هر چی دستور بود روش پیاده کرده بودم نمیشد..
MagicVps.Com
July 31st, 2014, 04:52
خوب چطوری حل شد سرور عوض کردین یا مجبور شدین دوباره تمپلت ایجاد کنید
طبق گفتهای اقای افشار که خودشون مجبور شده بودن تمپلت دوباره نصب کنند
;;)
شاید مشکل دیگر همکارن هم بود و با سرچ به این تاپیک رسیدن حداقل روش حل مشکل متوجه بشن ;;)