با سلام خدمت دوستان عزیز
دوستان شاید بار ها پیش آمده که در سرور مجازی ویندوزی فایلی رو با سرعت بالا از اینترنت دانلود کرده باشید...
حالا من میخوام فایلی رو که از راه سرور مجازی ویندوز دانلودش کردم به کامپیوتر خودم انتقالش بدم
خیلی ها روش remote desktop رو میگن اما خودم اینو امتحان کردم فقط سرعتش خیلی کمه فقط به درد منتقل کردن یه فایل txt یا تصویر ، به هر حال چیزای خیلی سبک میخوره
دوستان من خیلی به این روش نیاز دارم که خواهشاً کمک کنید یک راهنمایی جامع و کامل بهم بکنید که بتونم فایل های حجیم رو از سرور به کامپیوترم انتقال بدم ...
اینم بگم که من خیلی تازه کارم و اگه گفتن روشتون ساده باشه و جوری نباشه که نیاز به دانلود خودم باشه بهتره...
novin-web
July 21st, 2014, 00:24
سلام
بهترین راه نصب iis هست و دانلود فایل روی سیستم خودتون.
mr_mohammad
سلام دوست عزیز
تا اونجایی که من میدونم شما سرور مجازی رو با iis به هاست دانلود تبدیل میکنید
و شروع به دانلود میکنی
در ضمن از ترافیکت هم کم میشه
a.e
شما میتوانید یک برنامه مانند xampp بر روی سرور نصب نمایید و فایل را توسط اینترنت خودتان دانلود کنید آموزش های بسیاری برای برنامه xampp موجود است که با جست و جو کردن میتوانید پیدا کنید (ساده ترین راه)
توجه داشته باشید که در هر صورت که شما قصد انتقال اطلاعات را داشته باشید از حجم اینترنت شما کاسته میشود و انتقال اطلاعات بستگی به سرعت دریافت شما دارد.
ali269
July 21st, 2014, 00:25
سرعت ایرنترنتت رو با سرور مقایسه نکن هر کاری کنی سرعت دانلود فرقی نمی کند مگر پورت و مکان سرورت خوب باشد کیفیت دانلودت خوب شود و الی با سرعت ایرن نمیتوانی سرعت خوبی دانلود کنی با 512 مثلا انتطار سرعت 50-70 روی سرور نداشته باش
itnet
July 21st, 2014, 00:28
بهترین راه این است که یک نرم افزار مدیریت ftp ترجیا filezilla نصب کنید و سپس یک اکانت ftp بسازید و فایل ها را از طریق ftp انتقال دهید.
shik_host
July 21st, 2014, 00:42
دوستان واقعا از توضیحاتتون ممنونم
فقط خواهشادر باره سه عنوان زیر توضیح بدید هر کدوم چیه ؟ وظیفش چیه؟ برای چه کاری هست؟
1- نصب iis و دانلود از طریق سیستم خودمون ( فکر کنم همون هاست دانلود شه)
2- xampp چیه ؟ وطیفش چیه؟
3- نرم افزار مدیریت ftp و انتقال فایل از طریق ftp
????????
توضیح بدید لطفا
- - - Updated - - -
و سوال بعدی که من دارم اینه که " آیا میشه روی سرور مجازی ویندوز یک نمایندگی whm ساخت و اقدام به ساخت هاست سی پنل یا دایرکت ادمین کرد؟
aligoli
July 21st, 2014, 00:56
دوستان واقعا از توضیحاتتون ممنونم
فقط خواهشادر باره سه عنوان زیر توضیح بدید هر کدوم چیه ؟ وظیفش چیه؟ برای چه کاری هست؟
1- نصب iis و دانلود از طریق سیستم خودمون ( فکر کنم همون هاست دانلود شه)
2- xampp چیه ؟ وطیفش چیه؟
3- نرم افزار مدیریت ftp و انتقال فایل از طریق ftp
????????
توضیح بدید لطفا
- - - Updated - - -
و سوال بعدی که من دارم اینه که " آیا میشه روی سرور مجازی ویندوز یک نمایندگی whm ساخت و اقدام به ساخت هاست سی پنل یا دایرکت ادمین کرد؟
ساده تر به شما توضیح دهم :
هر سیستم عامل یک وب سرور دارد.
ویندوز > IIS
لینوکس > آپاچی
وب سرورهای دیگری هستند که می توانند در هر سیستم عامل، جایگزین وب سرور پیشفرض سیستم عامل شوند.
مثلا در لینوکس که آپاچی وب سرور پیشفرض است، شما می توانید وب سرور لایت اسپید یا nGINX را جایگزین آپاچی کنید.
در ویندوز هم IIS وب سرور پیشفرض است می توانید با نرم افزارهایی، به جای iis از آن ها استفاده کنید.
------------------------------------------
برای فروش یا ایجاد هاست سی پنل / WHM ، شما باید سیستم عامل سرور مجازیتان لینوکس باشد، معمولا از Centos استفاده می شود که روی آن کنترل پنل WHM/Cpanel یا کنترل پنل دایرکت ادمین را نصب می نمایید (البته باید قبل از نصب لایسنس تهیه کنید) و می توانید اینگونه هاست ایجاد کنید.
mr.ahmad
July 21st, 2014, 01:11
سلام.
خیر برای نصب whm نیاز به سیستم عامل لینوکس هست البته برای ویندوز سرور هم داره که فعلا به صورت آزمایشی هست.
iis وب سرور تحت ویندوز هست
xampp برای شما php,apache,sql را نصب میکنه و به نظر بنده فقط به درد کار های آزمایش میخوره که البته گفته خودشون هم هست و برای استفاده سایت ها مناسب نیست
اما اگر شما نیاز دارید که فایل های خود رو از روی ویندوز سرور دانلود کنید و به سیستم خودتون انتقال بدید بهترین را استفاده از iis هست که نیاز به کانفیگ داره.
بنده پیشنهاد میدم از nginx استفاده کنید.البته اگر به صورت حرفه ای بخواهید استفاده کنید باز هم نیاز به کانفیگ داره ولی برای استفاده شخصی بسیار مناسب هست
لینک های دانلود وب سرور nginx را برای شما قرار میدم شاید به کارتون بیاد
سلام.
خیر برای نصب whm نیاز به سیستم عامل لینوکس هست البته برای ویندوز سرور هم داره که فعلا به صورت آزمایشی هست.
iis وب سرور تحت ویندوز هست
xampp برای شما php,apache,sql را نصب میکنه و به نظر بنده فقط به درد کار های آزمایش میخوره که البته گفته خودشون هم هست و برای استفاده سایت ها مناسب نیست
اما اگر شما نیاز دارید که فایل های خود رو از روی ویندوز سرور دانلود کنید و به سیستم خودتون انتقال بدید بهترین را استفاده از iis هست که نیاز به کانفیگ داره.
بنده پیشنهاد میدم از nginx استفاده کنید.البته اگر به صورت حرفه ای بخواهید استفاده کنید باز هم نیاز به کانفیگ داره ولی برای استفاده شخصی بسیار مناسب هست
لینک های دانلود وب سرور nginx را برای شما قرار میدم شاید به کارتون بیاد
دست شما درد نکنه ، میشه بفرمایید بعد از اینکه اینارو دانلود کردم چیکارشون کنم؟ اینارو باید با سرور دانلود کنم؟ من خیلی مبتدیم ممنون میشم واضح بگید................
a.e
July 21st, 2014, 01:30
با توجه به اینکه دوست بزرگوارمان فقط قصد دانلود فایل ها را دارند میتوانند با نصب برنامه xampp بدون نیاز به داشتن تخصص خاصی به فایل ها پرمیشن دهند و فایل ها را دانلود کنند. (برای چنین کاری xampp را راه حلی ساده میتوان در نظر گرفت نسبت به انجام کانفیگ IIS و ...)
itnet
July 21st, 2014, 01:30
درود
این موارد فعلا به درد الان شما نمیخوره، چون تجربه و کمی تخصص میخواد.
بهترین راه همون fiezilla هست که خدمتتون دادم
در این زمینه سوالی داشتین در خدمتم...
shik_host
July 21st, 2014, 01:32
شما اساتید که واقعا توی این کار هستید بفرمایید که وقتی من سرور لینوکس بخرم میتونم با اون هم مثل سرور مجازی ویندوز کار کنم؟یعنی باهاش توی اینترنت برم و برنامه روش نصب کنم؟
-------------------------------------------------------------------
و میشه دقیق بفرمایید اصلا سرور مجازی ویندوزی به چه درد میخوره؟
---
خواهشا به همشون پاسخ بدید که از بازکردن سوال مجدد جلوگیری شه
daniad
July 21st, 2014, 03:30
عزیز بهترین راه فکر میکنم اینه که filezella server روی سرورتون نصب کنید
بعدش filezilla client روی سیستم خونه نصب کنید
و فایل هارو انتقال بدید
- - - Updated - - -
شما اساتید که واقعا توی این کار هستید بفرمایید که وقتی من سرور لینوکس بخرم میتونم با اون هم مثل سرور مجازی ویندوز کار کنم؟یعنی باهاش توی اینترنت برم و برنامه روش نصب کنم؟
---
بله میتونید در صورتی که لینوکستان رابط گرافیکی داشته باشد البته برنامه ها و ساختار آن با ویندوز متفاوت هست
سرور مجازی ویندوز به خیلی درد ها میخوره :دی بستگی داره شما چه نیازی داشته باشید
OPENFIRE
July 21st, 2014, 04:47
---
بعد از دانلود NginX اون رو نصب کنید روی سرور
خیلی ساده هست
بعد به پوشه ی
C:/nginx/html
برید و هر فایلی میخواهیپ برای دانلود بذارید
حالا یک پوشه به عقب بیاید و فایل Nginx.exe ٰرو اجرا کنید و با زدن آی پی سرور مجازی در مرورگر سیستم خودتون لیست و در ادامه نام فایل میتونید فایل رو دانلود کنید
مثلا : http://2.2.2.2/alex.zip
در صورتی که متوجه نشدید بگید براتون بیشتر توضیح بدم یا خودم براتون نصب کنم این موارد رو
- - - Updated - - -
---
بعد از دانلود NginX اون رو نصب کنید روی سرور
خیلی ساده هست
بعد به پوشه ی
C:/nginx/html
برید و هر فایلی میخواهیپ برای دانلود بذارید
حالا یک پوشه به عقب بیاید و فایل Nginx.exe ٰرو اجرا کنید و با زدن آی پی سرور مجازی در مرورگر سیستم خودتون لیست و در ادامه نام فایل میتونید فایل رو دانلود کنید
مثلا : http://2.2.2.2/alex.zip
در صورتی که متوجه نشدید بگید براتون بیشتر توضیح بدم یا خودم براتون نصب کنم این موارد رو
shik_host
July 21st, 2014, 10:43
عزیز بهترین راه فکر میکنم اینه که filezella server روی سرورتون نصب کنید
بعدش filezilla client روی سیستم خونه نصب کنید
و فایل هارو انتقال بدید
-------------------------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز این کاری که شما گفتی وقتی اینارو نصب کنم برای انتقال یک فایل از سرور به کامپیوتر خونه فرضا فایل 1 گیگ باشه چقدر طول میکشه؟ آیا باید با کامپیوتر خانه دانلودش کنم؟
daniad
July 21st, 2014, 10:51
دوستم شما از هر دری وارد شی آخر همون سرعت نتت رو بهت میده یعنی شما با نتت داری فایل جا بجا میکنی دیگه :دی
از پهنای باندت هم کم میشه
کاری برای این موضوع نمیشه کرد
1eng.ir
July 21st, 2014, 11:04
nginx و ftp و wamp و xampp و iis و اینا رو بی خیال ... شما که تازه کاری اذیت میشی برادر
HFS رو دانلود کن اجراش کن. هر فایلی رو که میخوای دانلود کنی Drag & Drop کن به محیط hfs ... یه لینک بت میده و د یا علی دانلود کن
HFS ~ HTTP File Server (http://www.rejetto.com/hfs/?f=dl)
shik_host
July 21st, 2014, 12:21
این همه استاد توی سرار دنیا وجود داشته هیچ شرکتی جایی نتونسته روشی اختراع کنه که دانلود از سرور مجازی بیاره کامپیوتر حودمون (مستقیم)
شما عزیزان راهی رو بلد نیستید که حتی اگرم نیاز باشه در حین انتقال فایل ها از حجممون کم بشه ولی این کار به شدت سریع انجام بگیره؟؟؟؟؟؟؟؟
aligoli
July 21st, 2014, 12:24
این همه استاد توی سرار دنیا وجود داشته هیچ شرکتی جایی نتونسته روشی اختراع کنه که دانلود از سرور مجازی بیاره کامپیوتر حودمون (مستقیم)
شما عزیزان راهی رو بلد نیستید که حتی اگرم نیاز باشه در حین انتقال فایل ها از حجممون کم بشه ولی این کار به شدت سریع انجام بگیره؟؟؟؟؟؟؟؟
اساس اینترنت بر پایه دانلود و آپلود است.
همین که این دو اختراع شده اند باید شکرگذار باشید.
سالمترین و کاربردی ترین روش، دانلود است.
shik_host
July 21st, 2014, 12:28
ولی چه فایده وقتی قابل انتقال مستقیم به سیستم خودمون نیست
aligoli
July 21st, 2014, 12:34
ولی چه فایده وقتی قابل انتقال مستقیم به سیستم خودمون نیست
با دانلود، مستقیم روی سیستم شما ذخیره می شود.
فکر میکنم در رابطه با دانلود اطلاعات دقیق و کاملی نداشته باشید یا منظور خود را صحیح نمی رسانید.
shik_host
July 21st, 2014, 12:55
با دانلود، مستقیم روی سیستم شما ذخیره می شود.
فکر میکنم در رابطه با دانلود اطلاعات دقیق و کاملی نداشته باشید یا منظور خود را صحیح نمی رسانید.
در باره ی سرعت بالای سرور عرض کردم...
میگم که چون ما نمیتونم از سرور فایل های دانلود شده رو بگیرم فایده نداره
OPENFIRE
July 21st, 2014, 14:02
آیا در ممالکی دیگه اینترنت نیست ؟خوب هست ! اونا اینترنت 100 میگابیت تو خونه دارن و مثل یه کامپیوتر خونگی با سرور مجازی کار میکنن دیگه !در واقع این ما هستیم که سرعت پایینی داریم
تقصیر کار اونا نیستن :دی
شما فکر میکنید با خرید سرور مجازی سرعت دانلود شما بالا میره یا اینکه راحت میتونید فایل هارو منتقل کنید - خیــــر
اینجور فکر کنید که همین سرور مجازی مثل یک کامپیوتر معمولی خونگی در آمریکا - انگلیس ... با هرجایی هست - آیا میشه اطلاعات هاردش رو خیلی سریع کپی کرد ؟ بازم خیــر
شما باید اطلاعات رو از طریق اینترنت جابجا کنید که اون هم مساوی هست با دانلود و اپلود معمولی :58:
- - - Updated - - -
در باره ی سرعت بالای سرور عرض کردم...
میگم که چون ما نمیتونم از سرور فایل های دانلود شده رو بگیرم فایده نداره
میتونید ولی با همون سرعت معمولی خودتون !سرور مجازی استفاده های خیلی زیادی داره که ایم مورد خیلی کوچیک هست در مقابل اونها !
shik_host
July 21st, 2014, 14:04
حرف شما منطقیست با تشکر ولی ای کاش روش خاصی بود بازم ممنون