PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی درباره هارد دوم سرور

takpar7
July 20th, 2014, 20:03
سلام
من سرور اختصاصی دارم دو تا هارد داره یکیش تو سرور ادد شده
مصرف دیتابیس من خیلی خیلی بالاست و همین لود رو میبره بالا
میخواستم بدونم
1-با ادد هارد دوم و انتقال دیتابیس به اون هارد سرعت بهتر میشه یا نه(لود کاهش پیدا میکنه یا نه)
2-هزینه این کار توسط شما چقدر هستش و یا آموزشی برا یانکار هست
ممنون

Bit-O-Byte
July 20th, 2014, 21:13
1- اگر مشکل فقط از هارد باشه، بله
2-مشخصات سرور و پنلتون رو بفرمایید

takpar7
July 20th, 2014, 21:26
1- اگر مشکل فقط از هارد باشه، بله
2-مشخصات سرور و پنلتون رو بفرمایید

به نظر مشکل از هارد هستش چون سی پی یو یک چهارم منابعش هم پر نمیشه تو اوج مصرف و رم هم 30 از 64 به زور پر میشه
سی پی یو 6 هسته و 12 کور هستش و بررس یهایی که کردم وقتی مصرف دیتابیس میره بالا بر فرض از 1200 درصد 200 درصد سی پی یو رو مصرف میکنه لود میره بالا مثلا رو 4 و وقتی این مصرف به 70 درصد میرسه لود میاد زیر 2
و احساس میکنم این افزایش لود بخاطر درگیر بودن هارد برا یدیتابیس هستش
سرور برای سایت های خودم تهیه شده تقریبا 20 سایت رو سرور هستن
حدود 80 درصد استفاده سرور من مربوط به دیتابیس هستش
سرور هم px90 هتزنر هستش و پنل هم دایرکت ادمین با وبسرور آپاچی و توزیع لینوکس سنتوس6.5

Yas-Host
July 20th, 2014, 21:34
سلام
من سرور اختصاصی دارم دو تا هارد داره یکیش تو سرور ادد شده
مصرف دیتابیس من خیلی خیلی بالاست و همین لود رو میبره بالا
میخواستم بدونم
1-با ادد هارد دوم و انتقال دیتابیس به اون هارد سرعت بهتر میشه یا نه(لود کاهش پیدا میکنه یا نه)
2-هزینه این کار توسط شما چقدر هستش و یا آموزشی برا یانکار هست
ممنون

در اوج مصرف خروجی دستور iotop را اینجا قرار دهید.
در ضمن نوع هارد سرور شما چیست؟
بر روی هارد اول و دوم چه اطلاعاتی قرار دارند؟
بهینه سازی MySQL بر اساس مقدار رم و سی پی یو و نوع استفاده سرور انجام شده است؟
1- 100درصد مصرف بهتر می شود! ولی روش انتقال هم باید بفرمایید ! اگر از symlink استفاده کنید به جای افزایش سرعت با کاهش روبرو خواهد شد.
2- بستگی به حجم اطلاعات شما دارد.

لطفا به سوالات بنده به دقت جواب دهید تا بهترین تصمیم رو بتونید بگیرید.

- - - Updated - - -

به نظر مشکل از هارد هستش چون سی پی یو یک چهارم منابعش هم پر نمیشه تو اوج مصرف و رم هم 30 از 64 به زور پر میشه
سی پی یو 6 هسته و 12 کور هستش و بررس یهایی که کردم وقتی مصرف دیتابیس میره بالا بر فرض از 1200 درصد 200 درصد سی پی یو رو مصرف میکنه لود میره بالا مثلا رو 4 و وقتی این مصرف به 70 درصد میرسه لود میاد زیر 2
و احساس میکنم این افزایش لود بخاطر درگیر بودن هارد برا یدیتابیس هستش
سرور برای سایت های خودم تهیه شده تقریبا 20 سایت رو سرور هستن
حدود 80 درصد استفاده سرور من مربوط به دیتابیس هستش
سرور هم px90 هتزنر هستش و پنل هم دایرکت ادمین با وبسرور آپاچی و توزیع لینوکس سنتوس6.5

مطمئن باشید صدرصد مشکل شما از سمت کانفیگ سرور هست و نه هارد سرور.
کانفیگ my.cnf شما مشکل دارد.
در صورت نیاز بصورت رایگان براتون بهینه سازی انجام خواهد شد.
تماس بگیرید.

ULTRAWEB
July 20th, 2014, 21:44
باید بررسی شه و نظر داد دقیق نمیشه گفت کانفیگ سرورهست یا هارد یا هرمشکل دیگه ای باشه
قیمتم بعداز بررسی میشه داد یا گفت باید چکار کنین

a.e
July 20th, 2014, 22:11
پیشنهاد میکنم از memcache استفاده نمایید و بر روی سرور نصب کنید تا مقداری از فشار بر روی سی پی یو کمتر شود و به جای آن از رم سرور استفاده شود.

takpar7
July 21st, 2014, 01:35
از ممکش و eaccelerator هم استفاده میکنم اتفاقا ولی فایده ای نداشت چون مصرف سرور من از دیتابیسه درباره کانفیگ دیتابیس هم خودم کانفیگ کردم و کانفیگ مناسبیه
فقط من میخوام هارد دوم رو اضافه کنم و دیتابیس رو رو اونها اجرا کنم دراین باره راهنمایی میخوام
و یا اگه کسی میتونه انجامش بده هزینه رو اعلام کنه یه آموزشی دیدم درباره اتصال هارد دیگه ساده بود ولی حساس فایل های من هم مهم هستن و نمیخوام تو دردسر بیافتم کسی که واقعا تواین کار حرفه ای هستش پی ام بده

Yas-Host
July 21st, 2014, 08:17
از ممکش و eaccelerator هم استفاده میکنم اتفاقا ولی فایده ای نداشت چون مصرف سرور من از دیتابیسه درباره کانفیگ دیتابیس هم خودم کانفیگ کردم و کانفیگ مناسبیه
فقط من میخوام هارد دوم رو اضافه کنم و دیتابیس رو رو اونها اجرا کنم دراین باره راهنمایی میخوام
و یا اگه کسی میتونه انجامش بده هزینه رو اعلام کنه یه آموزشی دیدم درباره اتصال هارد دیگه ساده بود ولی حساس فایل های من هم مهم هستن و نمیخوام تو دردسر بیافتم کسی که واقعا تواین کار حرفه ای هستش پی ام بده

شما می توانید با استفاده از دو دستور ln -s و mv اقدام به انتقال به هارد دوم کنید ولی مطمئن باشید سرعت افتضاح خواهد شد(باز شدن سایت خیر . در ارسال پیام چت روم یا ....).
در صورت نیاز از طریق پ.خ در ارتباط باشید تا راه حل مناسبی ارائه شود.