ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درمورد ثبت کننده دامین

hassanfe
July 20th, 2014, 15:01
با سلام خدمت عزیزان

یه سوال داشتم خدمتتون و اون اینه که اگه بخوایم با یه شرکت ثبت کننده دامین که ایرانو تحریم کرده کار کنیم و برای اینکار با مشخصات کسی که خارجه ثبت نام کنیم تو سایتشون، مشکلی پیش نمیاد؟

ممنون

ULTRAWEB
July 20th, 2014, 15:17
نه مشکلی پیش نمیاد

hassanfe
July 20th, 2014, 20:07
نه مشکلی پیش نمیاد

یعنی با این روش که گفتم از ریسلر کلاب هم میشه کار کرد و مستقیم به whmcs وصلش کرد؟

daving
July 20th, 2014, 20:24
پیشنهاد می کنم با ریسلر کلاب کار نکنید

hassanfe
July 20th, 2014, 20:29
پیشنهاد می کنم با ریسلر کلاب کار نکنید

به دلیل تحریمی که کردن؟
اگر از خارج پنل ساخته بشه مشکل چیه؟

novin-web
July 20th, 2014, 20:32
سلام
ریسکش بالا هست
و ورود به پنل با ای پی ایران میتونه مشکل ساز بشه.

cartman10mpi
July 20th, 2014, 20:35
دوست عزیز موضوع تحریم و مشکلات با ایران فقط برای خارجی ها نیست . من همیشه توی این انجمن این رو میگم . موضوع تحریم رو جدی بگیرید . دامنه چیزی نیست که باهاش شوخی کرد . هم اعتبار خودتون زیر سوال میره هم دامنه ی کسی که از شما تهیه کرده . با این روش شاید ریسلر کلاب بین اون همه مشتری وقت نکنه که تشخیص بده هویت جعلی شما رو ولی اگر یک نفر شکایت بکنه ریسلر کلاب پیگیری خواهد کرد و در نهایت فاجعه برای شما و دامنه ها . این شکایت رو رقیب شما یا رقیب هر دامنه ای که در پنل شما هست میتونه ارسال بکنه . پس از همین الان پاهاتون رو جای محکمی قرار بدید و اصرار نکنید که با هویت جعلی از سایت هایی که تحریم رو اجرا میکنند خدمات بگیرید .

ULTRAWEB
July 20th, 2014, 21:07
یعنی با این روش که گفتم از ریسلر کلاب هم میشه کار کرد و مستقیم به whmcs وصلش کرد؟

بله مشکلی نخواهد بود اگر شما هویت معتبر خارجی و اصل داشته باشین
و میتونین راحت ریسلر کلاب بگیرین و کار کنین باهاش همینجور که خیلی از دوستان
در همین انجمن دارن و هنوزم دارن ازش استفاده میکنن(:|

a.e
July 20th, 2014, 21:28
توجه نمایید در صورتی که قصد دارید با مشخصات یک شخص خارج از ایران ثبت نام و سرویس را تحویل بگیرید حتماً به این موضوع توجه داشته باشید که شخص مورد نظر توانایی ارسال مدارک و خواسته شده را در برخی زمان ها که سرویس دهنده نیاز دارد داشته باشد.