سلام / میخواستم دامنه ای ثبت کنم در یکی از سایتهای ایرانی / سوال : آیا این امکان وجود داره که این دامنه توسط سایت فروشنده پس از مدتی جهت استفاده شخصی خود سایت به سرقت بره ؟
بهتر نیست از سایتهای خارجی خرید رو انجام بدم ؟
daving
July 20th, 2014, 14:29
دامنه ملی می خواید ثبت کنید ؟ (صاحب امتیاز شما هستید و امکان نداره سرقت بره)
iwpanel
July 20th, 2014, 14:35
سلام / میخواستم دامنه ای ثبت کنم در یکی از سایتهای ایرانی / سوال : آیا این امکان وجود داره که این دامنه توسط سایت فروشنده پس از مدتی جهت استفاده شخصی خود سایت به سرقت بره ؟
سلام دوست عزیز اگر از شرکت های دارای نماد وشرکت های معتبر خرید کنید دامین شما هیچ اتفاقی براش نمیافته
mr.bin
July 20th, 2014, 19:34
دامنه ملی نیست / com هستش / بهترین سایت برای خرید دامنه com کجاست ؟
kool
July 20th, 2014, 19:55
میتونین با ویزا کارت یا پی پل خودتون مثلا از http://resello.com ثبت و در پنل خودتون داشته باشین.
میتونید ویزا کارت رو از سایت های ایرانی تهیه کنید. البته سایت های معتبر زیادی هم جهت ثبت هست ولی من نمیتونم نام ببرم چون بعدا دیدی مشکلی پیش آمد - میگید که شما گفتین.
mr.bin
July 20th, 2014, 19:59
فقط میخوام بدونم سایت ایرانی میتونه دامنه com رو که در پنل خودش ثبت شده رو به سرقت ببره یا نه؟
daving
July 20th, 2014, 20:18
فراسو رو برای ثبت دامنه معرفی می کنم
ali.1998
July 20th, 2014, 20:25
سلام
شما از هر سایتی چه ایرانی چه خارجی ثبت کنید بر روی دامنه ها مدیریت کامل دارند
اگر میتونید پرداخت به دلار انجام بدید از ریسلو ثبت کنید
وگرنه از سایت های معتبر استفاده کنید هیچوقت همچین مشکلی پیش نمیاد
a.e
July 20th, 2014, 21:30
نکته اول: از سایت هایی خرید نمایید که به صورت شرکت هستند و نماد اعتماد دارند (مسلماً یک شرکت به خاطر یک دامنه اعتبار خود را زیر سوال نمی برد)
نکته دوم: حتماً از سایت های خرید نمایید که به شما پنل مستقیم دامنه را بدهند.
iwpanel
July 20th, 2014, 22:24
فقط میخوام بدونم سایت ایرانی میتونه دامنه com رو که در پنل خودش ثبت شده رو به سرقت ببره یا نه؟
میتونه ولی اگه شرکت معتبر باشه دامین چند میلیونی هم که باشه اصلا کاریش نداره
yaalim
July 20th, 2014, 22:33
دامنه ملی نیست / com هستش / بهترین سایت برای خرید دامنه com کجاست ؟
هاست 97 از نظر قیمت و پشتیبانی و همه چی در دامنه عالی ضمنا آنلاین وصل می شه و خرید میشه نیاز به صبر هم نداره پشتیبانی بیاد
از همه نظر عالی من 4 ساله باهاش کار می کنم تازه مثل بعضی ها پنل کنترل دامنه های بین اللملی خود را مخفی نمی کند ...
هاست 97 (http://host97.net)
bazar30t
July 20th, 2014, 23:05
درود
اگر شما از سایت معتبر خرید نمایید که سابقه دارد، هیچ گاه دامنه را به نفع خود مصادره نمی کند.
حتما تاکید کنید برای ثبت دامنه پنل کاربری بدهند و چک کنید AT Code را در پنل داشته باشد تا در هر زمان بتوانید دامنه را جابه جا نمایید.
موفق باشید
mr.bin
July 20th, 2014, 23:37
الان من در resello ثبت نام کردم / اما هنوز حسابم تایید نشده / برای تایید حساب باید کاری انجام بدم؟ / اگه تایید بشه خودم میتونم از همین جا خرید رو انجام بدم؟ چقد زمان میبره تا حساب تایید شه؟
a.e
July 20th, 2014, 23:50
الان من در resello ثبت نام کردم / اما هنوز حسابم تایید نشده / برای تایید حساب باید کاری انجام بدم؟ / اگه تایید بشه خودم میتونم از همین جا خرید رو انجام بدم؟ چقد زمان میبره تا حساب تایید شه؟
برای تأیید حساب شما نیازمند:
25 دلار شارژ ناحیه کاربری خود و ارسال پاسپورت یا یک مدرک دارای اعتبا بین المللی هستید.
mr.bin
July 21st, 2014, 00:26
سایتهای ایرانی که پنل از سایت hostcontrol.com به مشتری میدن قابل اعتماد هستند؟
ali.1998
July 21st, 2014, 01:09
سایتهای ایرانی که پنل از سایت hostcontrol.com به مشتری میدن قابل اعتماد هستند؟
اعتماد چیزیه که خودتون باید نسبت به فروشنده کسب کنید
ما الان چیزی بگیم فردا مشکلی پیش بیاد مارو مقصر میدونید !!
همانطور که دوستان هم اشاره کردند از سایت هایی که نماد اعتماد الکترونیک دارند یا شرکت ثبت شده باشند و دارای سابقه باشند خرید کنید