سلام بنده سایت موزیک دارم و فایل هام بر روی یک سرور تقریبا میشه گفت اختصاصی دیگه چون مجازی سازی برای خودمه با اطلاعات بالا دارم و ویندوز 2008 و iis در حال حاضر همه چیز خوبه ولی سرعت دانلود کاربران افت شدیدی کرده و حتی سرعت دانلود در بعضی مواقع به صفر میرسه مخصوصا وقتی ما می خوایم یک فایلی به درایو منتقل کنم جهت انتشار .
به نظر شما الان چیکار کنیم برامون بهتش ؟ انجینکس ؟ سیستم عامل لینوکس ؟
اگر لینوکس باشه میشه مثل ویندوز وارد شد و کارا رو انجام داد ؟ چون ما تغییر اسم فایل و تگ گذاری انجام میدیم
بعد اینکه اگر نشه واردش شد باید چجوری فایل ها رو منتقل کنیم ؟ ضمن اینکه سرعت عمل و انتقال خیلی خیلی برامون مهمه
Yas-Host
July 19th, 2014, 21:55
چون که خود شما وی ام ویر رو دارید اقدام به نصب یک لینوکس کنید سپس با کنترل پنل های رایگان با وب سرور nginx میتونید بهترین بازدهی رو داشته باشید.
متاسفانه خود ویندوز مصرف بالایی داره . در ضمن برای آپلود در سرور هم میتونید از wget یا کنترل پنل تحت وب استفاده کنید.
songkadehnew
July 19th, 2014, 21:58
کنترل پنل تحت وب رو متوجه نشدم بنده تا حالا با لینوکس کار نکردم اسکرینی چیزی دارید ؟
mahdiazarnia
July 19th, 2014, 22:12
nginx بهترین وبسرور هست برای سرورهای دانلود
songkadehnew
July 19th, 2014, 22:18
خب انجینکس رو انتخاب کردم فایل هارو چجوری توش بزارم ؟ لینک چجوری بگیرم ؟
shahab-f
July 19th, 2014, 22:20
خب انجینکس رو انتخاب کردم فایل هارو چجوری توش بزارم ؟ لینک چجوری بگیرم ؟
نیازی نیست داخل وب سرور قرار بدید شما فایل هارو داخل فایل منیجر میریزید و از دامین متصل شده دانلود می کنید - مثلا میتونید یک کنترل پنل دایرکت ادمین نصب کنید - ایمن و ارزان .
songkadehnew
July 19th, 2014, 22:22
خب چجوری توی فایل منیجر میریزم ؟ چون من باید ادیت کنم فایل ها رو
shahab-f
July 19th, 2014, 22:27
دقیقا چیو میخواین ادیت کنید ؟
LightOnline
July 19th, 2014, 23:20
تماس بگیرید راهنماییتون کنم با حداقل هزینه مشکلتون حل بشه .
lightkeeper233 یاهو
alivw71
July 20th, 2014, 00:46
برای لینوکس میتونید دسکتاپ نصب کنید تا مانند ویندوز از محیط گرافیکی بتونید راحت کاراتون رو انجام بدید. که kde مناسب هست.
با نصب دسکتاپ راحت میتونید اقدام به ویرایش و رمزگزاری و ادیت انجام بدید بدون مشکل.
LIAN2
July 20th, 2014, 01:23
سلام شبانگاه بخیر.
پیشنهاد میکنم از سیستم عامل Ubuntu Server / Debian استفاده کنید و همینطور وب سرور Nginx یا Apache که البته Apache باید برای فایل هاستینگ Optimize شود.
اما nginx بسیار مناسب هست.
apadanaserver
July 20th, 2014, 01:29
از پنل هایی مثل webmin هم میتونید استفاده کنید
از طریق ftp or sftp هم میتونید استفاده کنید
songkadehnew
July 20th, 2014, 07:13
تشکر بابت پاسخ گویی
خب بنده از چه سیستم عامل لینوکسی استفاده کنم که محیط گرافیکی داشته باشه یعنی مثل ویندوز بشه باهاش کار کرد ؟
بعد در صورت استفاده از وب سرور انجینکس که بر روی همون لینوکس نصب شده است وقتی بنده فایلی را در لینوکس دانلود میکنم باید به درایو همون سرور منتقل کنم ؟
یعنی همون کاری که الان دارم میکنم درسته ؟
LIAN2
July 20th, 2014, 11:01
تشکر بابت پاسخ گویی
خب بنده از چه سیستم عامل لینوکسی استفاده کنم که محیط گرافیکی داشته باشه یعنی مثل ویندوز بشه باهاش کار کرد ؟
بعد در صورت استفاده از وب سرور انجینکس که بر روی همون لینوکس نصب شده است وقتی بنده فایلی را در لینوکس دانلود میکنم باید به درایو همون سرور منتقل کنم ؟
یعنی همون کاری که الان دارم میکنم درسته ؟
با سلام
از Ubuntu Server به همراه رابط کاربری GNOME Desktop یا KDE یا LXDE که باید توسط خودتان نصب شود.
البته از هر سیستم عامل لینوکسی میتوانید استفاده کنید و اقدام به نصب محیط گرافیکی کنید ، اما بخاطر بانک نرم افزارهای Ubuntu این سیستم عامل پیشنهاد شد.
songkadehnew
July 20th, 2014, 11:36
بعد مثل همین ویندوز میشه دیگه
-----------------
الان ما در ویندوز واردش میشیم آهنگ با idm بر فرض مثال دانلود میکنیم و بعد دانلود تگ گذاری و انتقال به درایوی که بر روی iis ست شده است
در این هم همینطوره ؟
هزینه کامل راه اندازی همینی که گفتید با وب سرور انجینکس و ... چقدر میشه ؟
در ضمن سریع انجام بشه حدود 1.4 ترا هم فایل در حال حاضر بر روی این سرور دارم
LIAN2
July 20th, 2014, 11:38
بعد مثل همین ویندوز میشه دیگه
-----------------
الان ما در ویندوز واردش میشیم آهنگ با idm بر فرض مثال دانلود میکنیم و بعد دانلود تگ گذاری و انتقال به درایوی که بر روی iis ست شده است
در این هم همینطوره ؟
هزینه کامل راه اندازی همینی که گفتید با وب سرور انجینکس و ... چقدر میشه ؟
در ضمن سریع انجام بشه حدود 1.4 ترا هم فایل در حال حاضر بر روی این سرور دارم
داخل بخش آموزشی امکان ارایه راه حل خارج از تاپیک یا ارسال آفر مقدور نیست.
CentralClubs
July 21st, 2014, 16:13
nginx با اختلاف زياد از apache, iis, litespeed و حتي در مقايشه با انواع کشسرورها براي وب سايت هم برترين انتخاب هست، اگر براي فايل به تنهايي هست که nginx و اگر براي وب سرور و فايل نياز داريد هم apache+nginx که در اين صورت nginx صورت يک افزونه به apache اضافه شده و مديريت فايل رو بسيار بهبود ميده