PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دریافت محصول رایگان فقط یک بار برای هر مشتری در whmcs

itnet
July 19th, 2014, 13:30
با دروو فراوان خدمت دوستان گرامی

ما یه محصول رایگان میخوایم ارایه بدیم ولی میخوام که هر مشتری فقط یک بار بتونه سفارش بده و امکان تمدید هم نداشته باشه.
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید به چه شکلی میشه این کار رو انجام داد؟

Bit-O-Byte
July 19th, 2014, 13:46
از کد تخفیف استفاده کنید

itnet
July 19th, 2014, 14:08
از کد تخفیف استفاده کنید
اگر کد تخفیف برای 100 درصد تخفیف هم بذارم باز به بانک میره که من نمیخوام اینجوری باشه
میخوام مثل free product باشه.
free product گذاشتم ولی مشتری میتونه هر تعداد بار که خواست باز هم سفارش بده !!!
مثه کد تخفیف که یه گزینه داره برای Apply Once/Client میخوام به این صورت باشه.

mohammad50
July 19th, 2014, 14:25
برای اینکه تمدید نشه در تنظیمات محصول در بخش تعیین قیمت روش خرید رو برروی یکبار تنظیم کنید

itnet
July 19th, 2014, 14:31
میشه لطفا توضیحات بیشتری در این مورد بدین.
WHMCS من انگلیسی هست
منظورتون از محصول کدوم محصوله .
روی اون که گذاشتم free یا اونی که قیمت داره و promotion 100% داره؟

jaygah.ir
July 19th, 2014, 14:43
برای اینکه تمدید نشه در تنظیمات محصول در بخش تعیین قیمت روش خرید رو برروی یکبار تنظیم کنید

ایشون نمی خوان محصول چندبار سفارش داده بشه.

این مورد تست نکردم شما کد تخفیف بسازید و روی یکبار برای هر مشتری تنظیم کنید و از گزینه های تخفیف هم مورد price override انتخاب کنید و 0 قرار بدید تست کنید جواب میده یا خیر.

mohammad50
July 19th, 2014, 14:44
روی هر محصولی که قصد دارید فقط یک بار سفارش داده بشه

itnet
July 19th, 2014, 15:23
ایشون نمی خوان محصول چندبار سفارش داده بشه.

این مورد تست نکردم شما کد تخفیف بسازید و روی یکبار برای هر مشتری تنظیم کنید و از گزینه های تخفیف هم مورد price override انتخاب کنید و 0 قرار بدید تست کنید جواب میده یا خیر.
همه این کارها رو که میگین کردم
ولی به بانک وصل میشه و فاکتور ۰ تومنی صادر میشه.
میخوام که مثه محصولات رایگان به بانک وصل نشه و فاکتوری هم صادر نشه.

razavihost
July 19th, 2014, 15:42
همه این کارها رو که میگین کردم
ولی به بانک وصل میشه و فاکتور ۰ تومنی صادر میشه.
میخوام که مثه محصولات رایگان به بانک وصل نشه و فاکتوری هم صادر نشه.

تنظیمات WHMCs رو درحالتی قرار بدین که بعد از سفارش به صادر شدن فاکتور درگاه باز نشه.
و در صفحه فاکتور بمونه.

itnet
July 19th, 2014, 16:09
چطوری؟

razavihost
July 19th, 2014, 16:38
تنظیمات WHMCs رو درحالتی قرار بدین که بعد از سفارش به صادر شدن فاکتور درگاه باز نشه.
و در صفحه فاکتور بمونه.

http://domain.com/admin/configgeneral.php
تب Ordering برین
حالت رو از اینجا انتخاب کنبد.
البته من انگلیسی کار مینکم نمیدونم فارس چی زده شده.
Auto Redirect on Checkout

Just show the order completed page (no payment redirect)
Automatically take the user to the invoice
Automatically forward the user to the payment gateway

itnet
July 19th, 2014, 17:20
http://domain.com/admin/configgeneral.php
تب Ordering برین
حالت رو از اینجا انتخاب کنبد.
البته من انگلیسی کار مینکم نمیدونم فارس چی زده شده.
Auto Redirect on Checkout

Just show the order completed page (no payment redirect)
Automatically take the user to the invoice
Automatically forward the user to the payment gateway
فرمایش شما درست
این مورد برای زمانی که بخوایم کد تخفیف ارایه بدیم درسته، ولی ببینید من میخوام یه محصول کلا رایگان باشه نه اینکه تخفیفی روی یکی دیگه از محصولات قرار بدم.
ببینید ما میخوایم یه محصول هاست یک ماهه داشته باشیم که کاملا هم رایگان باشه و هر فرد بتونه یک بار استفاده کنه.
بقیه پلان ها مون سالانه هستن و اگر من کد تخفیف ۱۰۰ درصد بذارم که طرف یک سال رایگان استفاده میکنه و این اصلا مورد نطر ما نیست.

هاست یک ماهه رایگان - هر فرد فقط یک بار. من اینو میخوام

jaygah.ir
July 19th, 2014, 19:42
فرمایش شما درست
این مورد برای زمانی که بخوایم کد تخفیف ارایه بدیم درسته، ولی ببینید من میخوام یه محصول کلا رایگان باشه نه اینکه تخفیفی روی یکی دیگه از محصولات قرار بدم.
ببینید ما میخوایم یه محصول هاست یک ماهه داشته باشیم که کاملا هم رایگان باشه و هر فرد بتونه یک بار استفاده کنه.
بقیه پلان ها مون سالانه هستن و اگر من کد تخفیف ۱۰۰ درصد بذارم که طرف یک سال رایگان استفاده میکنه و این اصلا مورد نطر ما نیست.

راه دیگه هم هست که در سربرگ قیمت محصول تستون در قسمت (
حذف خودکار/دوره محدود) تعداد روز مورد نظر دوره تست وارد کنید اما محدودیت در تعداد سفارش باز نخواهید داشت. تو این روش بعد از اتمام دوره محصول رایگان خودکار مسدود میشه.

و اگر بخواین مورد تعداد هم حل کنید راه حلش اینه که به یک برنامه نویس آشنا به WHMCS بدید یک Hook action قبل از سفارش بنویسن که مورد تکراری بودن سفارش در این محصول چک بشه.

razavihost
July 20th, 2014, 00:56
فرمایش شما درست

سرویس باید خودکار بعد از ثبت کاربر تحویل بشه؟
شما یک محصول ثبت کنید یک ماه بشه اما مبلغ رو 0 بزارید تا رایگان سفارش داده بشه.
اما قسمت تحویل رو طوری تنظیم کنید که بعد از تایید مدیر هاست ساخته بشه.
با این روش شما برسی میکنید که اگر بار اولش بود هاست ساخته بشه اما اگر قبلا استفاده کرده هاست رو نمیزاید

itnet
July 20th, 2014, 10:42
سرویس باید خودکار بعد از ثبت کاربر تحویل بشه؟
شما یک محصول ثبت کنید یک ماه بشه اما مبلغ رو 0 بزارید تا رایگان سفارش داده بشه.
اما قسمت تحویل رو طوری تنظیم کنید که بعد از تایید مدیر هاست ساخته بشه.
با این روش شما برسی میکنید که اگر بار اولش بود هاست ساخته بشه اما اگر قبلا استفاده کرده هاست رو نمیزاید
ولی اینطوری که اصولی نیست.
شاید روزی 100 نفر بخوان سرویس رایگان بگیرن، من که نمیتونم همه اون 100 نفر رو چک کنم.