توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اظهارنامه مالیاتی
reza115
July 18th, 2014, 21:01
سلام
لطفا یکی از دوستان در مورد تکمیل اظهارنامه مالیاتی برای بند ج توضیح بدین
صفحه 5 به بعد
با تشکر
delta
July 18th, 2014, 21:12
والا منم نمیدونمچیه.. منم باید برم یکشنبه..یکی بگه جریانش چیه چیکار باید کنیم؟ شنیدم اول باید بریم کافی نت؟
reza115
July 18th, 2014, 21:46
کافی نت نمیخاد
نرم افزارشو دانلود کنید خودتون هم میتونید تکمیل کنید
فقط این صفحه 5 به بعد رو متوجه نشدم چطوریه
rezaonline.net
July 18th, 2014, 22:15
لینک دانلودشو میدید؟
reza115
July 19th, 2014, 11:08
لینک دانلودشو میدید؟
اظهارنامه مالياتي الکترونيکي و دستورالعمل استفاده از آن (http://www.tax.gov.ir/Pages/action/show/4)
آخر صفحه
- - - Updated - - -
up
asdadsdxz
July 19th, 2014, 11:25
چه کسانی باید این کار رو بکنه؟
حتی کسانی که شغل رسمی ندارن؟
یا اصلا شغل ندارن؟
behrooz_iri
July 19th, 2014, 12:09
اگه پروانه کسب ندارید یا شرکت ندارید نیازی به پر کردنش نیست فقط برای شغل های رسمی هست نه مثلا هاستینگ که هیچ جا ثبت نشده یا سی دی فروختن توی نت و فروشگاه اینترنتی
reza115
July 19th, 2014, 12:59
اگه پروانه کسب ندارید یا شرکت ندارید نیازی به پر کردنش نیست فقط برای شغل های رسمی هست نه مثلا هاستینگ که هیچ جا ثبت نشده یا سی دی فروختن توی نت و فروشگاه اینترنتی
پروانه کسب داریم !
در پست اول هم اشاره شد که نوع شغل بند ج میباشد
delta
July 19th, 2014, 13:11
شغل من هم نوعش ج هست اما هنور پروانه کسب نگرفتم.منم باید پرش کنم حتما؟
hostfire
July 19th, 2014, 13:15
بله حتی اگه مغازه دارید ولی ۱ سالم هست که خالیه باید \رش کنید
البته باید اول برای کد اقتصادی ثبت نام کنید
reza115
July 19th, 2014, 13:26
بله حتی اگه مغازه دارید ولی ۱ سالم هست که خالیه باید \رش کنید
البته باید اول برای کد اقتصادی ثبت نام کنید
میشه راهنمایی بفرمائید
bepad
July 19th, 2014, 13:55
سلام
دوستان توضیحات هر بند مربوط به حقوقی در کجا اومده؟
MagicVps.Com
July 19th, 2014, 14:50
توی سایتش برید قسمتی که برنامه مخصوص حقیقی یا حقوقی یا بقیه موارد را دانلود مکنید در زیرشون هم قسمت راهنما برای هر کدوم بصورت پی دی اف داره
- - - Updated - - -
میشه راهنمایی بفرمائید
خودتون را گرفتار نکنید تا زمانی که نرفته باشید و اعلا م نکرده باشید که فعالت تجاری دارید کسی کارتون نداره البته خوشدون هم بازرس دارن و میگردن مغازها و کبهای جدیدی شناسایی میکنند ول یهر زمان هم خودشون متوجه شدن میتونید ب
ید مثلا تازه شورع کردین و یا مثلا از یک ماه پیش ول یدر صورتی که سالهای قبل رفته باشدی و پرونده مالیاتی داشته باشید دیگه باید ره سال برید وگرنه در صورت اعلاتم دادن اظهار نامه هم تخیفی که به همه میدن و بصورت پی فرض بین 1 ملیون تا 1.5 ملیون هست اگر اشتباه نکنم از دست میدن و ععلاو از از دست دادن تخفیف یه جریمه هم میخورید پس از 2تا ضرر مکنی
مثلا مالیات شما میشد 2 میلیون 1.5 ملییون تخفیف میخورد شما 500 تومن میدادن ولی حالا که نرفتید هم 2 میلیون باید بدین هم یه جریمه بابت این که نرفتید اعلام اضهار نامه کنید
- - - Updated - - -
اگر هنوز پروانه کسب نگرفتید و جایی هم اعلام نکردین که فعالیت اقتصادی دارید نیاز نیست برید وگرنه یه پول مفتی هم باید بری دو دستی تقدیم کنی
reza115
July 19th, 2014, 22:26
توی سایتش برید قسمتی که برنامه مخصوص حقیقی یا حقوقی یا بقیه موارد را دانلود مکنید در زیرشون هم قسمت راهنما برای هر کدوم بصورت پی دی اف داره
- - - Updated - - -
خودتون را گرفتار نکنید تا زمانی که نرفته باشید و اعلا م نکرده باشید که فعالت تجاری دارید کسی کارتون نداره البته خوشدون هم بازرس دارن و میگردن مغازها و کبهای جدیدی شناسایی میکنند ول یهر زمان هم خودشون متوجه شدن میتونید ب
ید مثلا تازه شورع کردین و یا مثلا از یک ماه پیش ول یدر صورتی که سالهای قبل رفته باشدی و پرونده مالیاتی داشته باشید دیگه باید ره سال برید وگرنه در صورت اعلاتم دادن اظهار نامه هم تخیفی که به همه میدن و بصورت پی فرض بین 1 ملیون تا 1.5 ملیون هست اگر اشتباه نکنم از دست میدن و ععلاو از از دست دادن تخفیف یه جریمه هم میخورید پس از 2تا ضرر مکنی
مثلا مالیات شما میشد 2 میلیون 1.5 ملییون تخفیف میخورد شما 500 تومن میدادن ولی حالا که نرفتید هم 2 میلیون باید بدین هم یه جریمه بابت این که نرفتید اعلام اضهار نامه کنید
- - - Updated - - -
اگر هنوز پروانه کسب نگرفتید و جایی هم اعلام نکردین که فعالیت اقتصادی دارید نیاز نیست برید وگرنه یه پول مفتی هم باید بری دو دستی تقدیم کنی
سلام
تشکر بابت توجه شما
ولی وقتی پروانه کسب میدن یکی از مراحلش رفتن به اداره دارایی هست جهت استعلام و ...
واقعا کسی نیست که اظهارنامه پر کرده باشه ؟ ؟!
majidisaloo1
July 19th, 2014, 22:41
ما هایی که شرکت هستیم باید بریم اداره پست تاییدیه پستی بگیریم
در صورتی که کد اقتصادی دریافت نشده اول بایید کد اقتصادی دریافت بشه و...
reza115
July 19th, 2014, 22:46
ما هایی که شرکت هستیم باید بریم اداره پست تاییدیه پستی بگیریم
در صورتی که کد اقتصادی دریافت نشده اول بایید کد اقتصادی دریافت بشه و...
شما اول باید کد رهگیری پیش ثبت نام دریافت کنید و سپس اظهارنامه رو تکمیل کنید
سوال بنده اینه:
از صفحه 5 نرم افزار اطلاعات مالی شامل درامد یک سال و سود و زیاد و هزینه ها و .... رو چطوری وارد کنیم که نه سیخ بسوزه نه کباب
یکی از بچه های حسابداری میتونست کمک کنه ولی حیف همه رفتن مسجد !
kool
July 19th, 2014, 23:55
یه نکته اون دوستانی که پیش ثبت نام نکردن و رمز و اکانت توسط پست آورده نشده و به عبارتی پیش ثبت نام تایید نشده ندارن بهتره فرم را در نرم افزار تکمیل نکنن. چون در آخر موقع ارسال گیر میده به شناسه پیش ثبت نام و کلا ارسال نمیکنه!
در ضمن آن دوستانی هم که مغازه اجاره ای هستند و کد رهگیری برای اجاره نامه شون ثبت شده به نظرم بهتره خودشون اقدام کنن چون معمولا یکی دو سال اول معاف میشن. و معمولا موقع تحویل مغازه نیز بنگاه میگه دارایی و شهرداری را تسویه بیاورید.
سود و زیان رو هم بسته به هزینه ها و سود در طول سال تقریبی حساب کنید بزنید.
MagicVps.Com
July 20th, 2014, 01:07
سلام
تشکر بابت توجه شما
ولی وقتی پروانه کسب میدن یکی از مراحلش رفتن به اداره دارایی هست جهت استعلام و ...
واقعا کسی نیست که اظهارنامه پر کرده باشه ؟ ؟!
عزیز من هم گفتم اگر هنوز نگرفتید پروانه کسب میتونید نرید چون جایی هنوز اعلام نکردین که فعالیت اقتصادی دارید
اگر پروانه کسب گرفتید که 100% باید برید و اظهار نامه پر کنید وگرنه جریمه میخوردید
خودم من هم جواز کسب دارم هر سال میرفتم پر میکردیم ولی از اوسط پارسال کرایه دادم مغازه را فردا بیاد برم پر کنم اظهار نامه( البته ایندفعه جهت اینکه ملک کرایه دادم ) فقط هم 2 روز فرصت بیشتر باقی نمونده
- - - Updated - - -
از صفحه 5 نرم افزار اطلاعات مالی شامل درامد یک سال و سود و زیاد و هزینه ها و .... رو چطوری وارد کنیم که نه سیخ بسوزه نه کباب
قبل که ما میرفتیم مسول این قسمتی که ما باید میرفتیم میگفتش میتونید بگید توافقی فقط مشصخات و ادرس میزدیم خودشون براساس مالیات سال قبل 15% اضافه میکردن
که ظاهرا این مورد هم دیگه فکرکنم مورد قبولشون نیست
در مورد هزنیها شما کمترین سودی که میشه داشت و تابلو نشه که بگن طرف داره دورغ میگه اعلام کنید هزنیهای برق و اب و تلفن و کارگرو موارد اینچنیین هم هم جمع بزنید و اعلام کنید که از سود کم بشه
rezaonline.net
July 20th, 2014, 16:45
این نام کاربری و رمز عبور پیش ثبت نام رو از کجا بیاریم ؟
reza115
July 20th, 2014, 17:48
این نام کاربری و رمز عبور پیش ثبت نام رو از کجا بیاریم ؟
در صورتی که کد رهگیری پیش ثبت نام داشته باشید و اطلاعات تائید شده باشد،از طریق پست برای شما ارسال می کنند(به قول خودشون یکی دو ماه طول میکشه)
rezaonline.net
July 20th, 2014, 19:27
منظورتون از پیش ثبت نام اینجاست ؟
https://www.evat.ir/frmDownload.aspx?p=3&type=1
من امروز ثبت نام کردم .
بعد تاریخ ثبت شرکت هم بهمن ماه 92 هست و فعالیتی نداشتیم (البته اینطوری بگیم بهتره ) تکلیف چیه
رفتم اداره دارایی انگار آخر الزمان شده بود انقدر شلوغ بود
reza115
July 20th, 2014, 19:39
منظورتون از پیش ثبت نام اینجاست ؟
https://www.evat.ir/frmDownload.aspx?p=3&type=1
من امروز ثبت نام کردم .
بعد تاریخ ثبت شرکت هم بهمن ماه 92 هست و فعالیتی نداشتیم (البته اینطوری بگیم بهتره ) تکلیف چیه
رفتم اداره دارایی انگار آخر الزمان شده بود انقدر شلوغ بود
خیر از لینک زیر باید ثبت نام کنید
ثبت نام الکترونيکي و صدور شماره اقتصادي (http://www.tax.gov.ir/Pages/action/show/2)
ورود به سیستم (http://82.99.209.146/Pages/Prelogin)
با توجه به تحقیقاتی که این 2 روز داشتم اظهار نامه هرطوری که تکمیل شود مهم نیست و اداره دارایی خودشون بخش ممیز مالیاتی دارند که میزان مالیات را تشخیص میدهند-خودشون کارشناس میفرستند محل کسب
پس تکمیل اظهارنامه صرفا برای بخشودگی مالیات تا سقف 10 میلیون ت هست و عدم تکمیل آن یعنی معاف بودن از این 10 ت + جریمه
بخش ممیز مالیاتی هم همیشه کاری میکنند که از مقدار پیش فرض بالاتر باشد
rezaonline.net
July 20th, 2014, 20:28
ممنون از اطلاعاتتون اما من شماره اقتصادی دارم
دو ماه پیش توی اداره دارایی گرفتم
شماره کد اقتصادی و پرونده مالیاتی و ...
حالا گیج شدم خداییش
reza115
July 20th, 2014, 22:02
ممنون از اطلاعاتتون اما من شماره اقتصادی دارم
دو ماه پیش توی اداره دارایی گرفتم
شماره کد اقتصادی و پرونده مالیاتی و ...
حالا گیج شدم خداییش
گیج شدن نداره دوست عزیزم
نرم افزار اظهارنامه رو دانلود کنید و اطلاعات رو بترتیب تکمیل کنید
rezaonline.net
July 21st, 2014, 00:31
منظور بنده این هست وقتی بنده کد اقتصادی رو دو سه ماه پیش گرفتم آیا لازمه دوباره توی سامانه ثبت نام بکنم ؟
اگر خیر پس یوزر و پسوردی که در مرحله آخر در نرم افزار میخواد رو چگونه دریافت کنم .
اگر بله ، که یعنی برم پیش ثبت نام رو انجام بدم
این هم روزنامه رسمی ما
روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران (http://www.rooznamehrasmi.ir/News/ShowNews.aspx?Code=1350423)
پیشاپیش از پاسخگویی شما نهایت تشکر را دارم .
mr.ahmad
July 21st, 2014, 04:47
سلام
لطفا یکی از دوستان در مورد تکمیل اظهارنامه مالیاتی برای بند ج توضیح بدین
صفحه 5 به بعد
با تشکر
سلام بنده برای اظهارنامه اجاره املاک به غیر از امسال 2سالی میشه دارم از این روش ثبت نام میکنم و به این صورت هست
صفحه 1 که مشخصات مودی را میخواد صفحه 2 که اگر ماده 57 به شما میخوره یعنی درامد دیگه ای به غیر از اجاره دادن املاکتون نداشته باشد تیک میزنی.صفحه 3 هم لازم نیست یعنی اصلا نمیدونم چی هست ولی از چند نفر پرسیدم گفتن مهم نیست.صفحه 4 مشخصات موجر و ملک را میخواد و صفحه 5 مبلغ اجاره دریافتی و مبلغ رهن و مدت زمان اجاره به تعداد ماه باید وارد بشه و صفحه 6 و 7 لازم نیست پر بشه مگر اینکه اطلاعاتی که میخواد را داشته باشد وقتی این فرم ها رو تکمیل کردید برگردید به صفحه 2 مبلغ نهای مالیات که باید پرداخت کنید و تخفیفی که داده و همچنین درامد خالص و غیره را نشون میده.
شرمنده اگر کوتاه گفتم و به غیر از اظهارنامه اجار املاک تا به حال فرم دیگه ای را پر نکردم
- - - Updated - - -
منظور بنده این هست وقتی بنده کد اقتصادی رو دو سه ماه پیش گرفتم آیا لازمه دوباره توی سامانه ثبت نام بکنم ؟
اگر خیر پس یوزر و پسوردی که در مرحله آخر در نرم افزار میخواد رو چگونه دریافت کنم .
این هم روزنامه رسمی ما
روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران (http://www.rooznamehrasmi.ir/News/ShowNews.aspx?Code=1350423)
بنده هم کد اقتصادی دارم اما لازم نیست بزنید و در اخر باز هم باید پرینت همین فرم ها را به اداره دارای ببرید اگر مشکلی هم وجود داشته باشه خودشون رفع میکنن.توی این چند ساله که بنده با این روش ثبت نام کردم و مشکلی به وجود نیومده
reza115
July 21st, 2014, 05:13
این هم روزنامه رسمی ما
سلام
خیر
وقتی کد اقتصادی گرفته باشید یعنی یوزر و پسورد دارید دیگه
البته برای اظهارنامه یوزر و پسوردی نمیخاد
سلام بنده برای اظهارنامه اجاره املاک به غیر از امسال 2سالی میشه دارم از این روش ثبت نام میکنم و به این صورت هست
صفحه 1 که مشخصات مودی را میخواد صفحه 2 که اگر ماده 57 به شما میخوره یعنی درامد دیگه ای به غیر از اجاره دادن املاکتون نداشته باشد تیک میزنی.صفحه 3 هم لازم نیست یعنی اصلا نمیدونم چی هست ولی از چند نفر پرسیدم گفتن مهم نیست.صفحه 4 مشخصات موجر و ملک را میخواد و صفحه 5 مبلغ اجاره دریافتی و مبلغ رهن و مدت زمان اجاره به تعداد ماه باید وارد بشه و صفحه 6 و 7 لازم نیست پر بشه مگر اینکه اطلاعاتی که میخواد را داشته باشد وقتی این فرم ها رو تکمیل کردید برگردید به صفحه 2 مبلغ نهای مالیات که باید پرداخت کنید و تخفیفی که داده و همچنین درامد خالص و غیره را نشون میده.
شرمنده اگر کوتاه گفتم و به غیر از اظهارنامه اجار املاک تا به حال فرم دیگه ای را پر نکردم
- - - Updated - - -
بنده هم کد اقتصادی دارم اما لازم نیست بزنید و در اخر باز هم باید پرینت همین فرم ها را به اداره دارای ببرید اگر مشکلی هم وجود داشته باشه خودشون رفع میکنن.توی این چند ساله که بنده با این روش ثبت نام کردم و مشکلی به وجود نیومده
بله اینی که شما گفتین مربوط به املاک هست که با مشاغل بند ج فرق میکنه
امسال دیگه لازم نیست پرینت گرفته بشه و به اداره ببرین