توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم ساخت اکانت حتی به صورت دستی
hamid65sr
July 18th, 2014, 15:18
سلام.
دوستان من whmcs را نصب کردم و تنطیمات را طبق آموزش انجام دادم ولی بعد از پرداخت انلاین اکانت را ایجاد نمیکند و در بخش سفارشات وقتی روی تکمیل سفارش هم کلیک میکنم این خطا را میدهد
Fatal error: Cannot access private property WHMCS_License::$keydata in /home/netarya/domains/netarya.ir/public_html/modules/servers/directadmin/directadmin.php on line 35
لطفا راهنمایی کنید
Zagrio.com
July 18th, 2014, 15:19
سلام
خطای License به شما میدهد؟
آیا از نسخه های نال شده استفاده می کنید؟
با سپاس
hamid65sr
July 18th, 2014, 15:22
بله نسخه نال شده است
kingpower
July 18th, 2014, 15:27
بله نسخه نال شده است
درود
نسخه نال قابلیت تحویل انی اکانت رو نداره
Zagrio.com
July 18th, 2014, 15:28
بله نسخه نال شده است
با سلام
بهتر است برای کسب و کار خود از نسخه های اصلی استفاده نمائید.
با سپاس
hamid65sr
July 18th, 2014, 15:39
من می خواستم برای شروع از نسخه نال شده استفاده کنم.اگر مطمعن هستید نسخه نال امکان تحویل انی اکانت را ندارد تا من لایسنس خریداری کنم؟
WHMCSFORUM
July 18th, 2014, 16:28
من می خواستم برای شروع از نسخه نال شده استفاده کنم.اگر مطمعن هستید نسخه نال امکان تحویل انی اکانت را ندارد تا من لایسنس خریداری کنم؟
درود
خیر نسخه نال امکان تحویل اکانت به صورت انی را داراست!!
میتوانید اخرین نسخه نال را دریافت کنید:
سیستم مدیریت هاستینگ WHMCS v5.3.8 (http://whmcsforum.ir/showthread.php?5-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%86%DA%AF-WHMCS-v5-3-8&p=5#post5)
تست کنید و نتیجه را اعلام دارید.
Javan Host
July 18th, 2014, 16:32
دوست عزیز نسخه ی نال شده مشکلی ندارد !
علی رغم فکر دوستان
نال شده ی کامل را استفاده کنید
( نال شده توسط یاس آی تی ) و یکی دیگر از دوستان داخل همین انجمن قرار دادند
داخل سایت iranwhmcs.ir سرچ کنید نسخه آقای سنجری هست میتوانید استفاده کنید
hamid65sr
July 18th, 2014, 16:48
دوست عزیز نسخه ی نال شده مشکلی ندارد !
علی رغم فکر دوستان
نال شده ی کامل را استفاده کنید
( نال شده توسط یاس آی تی ) و یکی دیگر از دوستان داخل همین انجمن قرار دادند
داخل سایت iranwhmcs.ir سرچ کنید نسخه آقای سنجری هست میتوانید استفاده کنید
من هم از نسخه 5.3.7 و هم از نسخه 5.3.8 سایت iranwhmcs.ir استفاده کردم هر دو دقیقا همین خطا را دادند
- - - Updated - - -
درود
خیر نسخه نال امکان تحویل اکانت به صورت انی را داراست!!
میتوانید اخرین نسخه نال را دریافت کنید:
سیستم مدیریت هاستینگ WHMCS v5.3.8 (http://whmcsforum.ir/showthread.php?5-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%86%DA%AF-WHMCS-v5-3-8&p=5#post5)
تست کنید و نتیجه را اعلام دارید.
من از همین نسخه که توسط یاسی ای تی نال شده استفاده کردم و این خطا را میدهد
flexhost.ir
July 18th, 2014, 17:15
سلام.
دوستان من whmcs را نصب کردم و تنطیمات را طبق آموزش انجام دادم ولی بعد از پرداخت انلاین اکانت را ایجاد نمیکند و در بخش سفارشات وقتی روی تکمیل سفارش هم کلیک میکنم این خطا را میدهد
Fatal error: Cannot access private property WHMCS_License::$keydata in /home/netarya/domains/netarya.ir/public_html/modules/servers/directadmin/directadmin.php on line 35
لطفا راهنمایی کنید
در صورت امکان دسترسی دهید تا بررسی کنم
موفق باشید
itnet
July 18th, 2014, 17:27
با درود
این موارد به دلیل استفاده از نسخه نال شده نمیباشد، بلکه به دلیل کانفیگ های اشتباه مدیر سرور میباشد.
برای رفع مشکل باید سرور شما را بررسی نماییم.
WHMCSFORUM
July 18th, 2014, 17:58
با درود این موارد به دلیل استفاده از نسخه نال شده نمیباشد، بلکه به دلیل کانفیگ های اشتباه مدیر سرور میباشد. برای رفع مشکل باید سرور شما را بررسی نماییم. در تایید سخن ایشان ماژول Cpanel و دایرکت ادمین این نسخه تست شد و هر دو سالم بود!. موفق باشید.