توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست آلفا مستر ریسلر سی پنل
NiceHosting.ir
July 18th, 2014, 04:52
خــــــــریداری شد.
flexhost.ir
July 18th, 2014, 04:56
درود
در خدمتیم
کنترل پنل : cPanel/WHM
بک آپ گیری: روزانه ، هفتگی
قابلیت بک آپ گيري توسط نماینده
قابلیت ریستور بک آپ توسط نماینده
قابلیت انتقال وب سایت توسط نماینده
مجهز به آنتی دی داس سخت افزاری
ورژن پی اچ پی:انتخابی توسط خود کاربر
نصب 200 اسکریپت فقط با 1 کلیک
وب سرور: LiteSpeed
پشتیبانی : ۲۴ ساعته
دیتاسنتر: OVH
ماه اول 70% تخفیف
فلکس هاست |میزبانی وب پر سرعت |میزبانی وب پر بازدید |میزبانی وب ایران|هاست دانلود پر سرعت|نمایندگی هاست پر سرعت|نمایندگی هاست پربازدید| (http://flexhost.ir/alpha_reseller.php)
smhnw
July 18th, 2014, 05:16
درود
طاعات و عباداتتون قبول باشه
بنده بعد تجربه های مختلف از سرویس های ( دوزاری ) الآن میخوام تجربه خودم رو اینجا بنویسم
مدتی روی Host97 ریسلر داشتم اما به خاطر قوانینش کمی مشکل داشتم و در آخر نمایندگی DirectAdmin گرفتم
بعد مدتی دیدم امنیتش خیلی پایین و دوباره برگشتم به Cpanel و از XZN.iR رسلر گرفتم
سر یک قضیه ای کل سایت ها پرید بکآپ هم خواستم ندادن و از اون جا هم دیگه سرویس نگرفتم
تا 2ماه پیش تو همین انجمن درخواست نمایندگی زدم و از ارزان هاست آلفا مستر رسلر گرفتم
20روز اول خوب بود اما از اواخر ماه اول مشکلا کم کم شروع شد
دسترسیم به WHMReseller یهو میپرید
بعدشم هارد سیستم خودم مشکل پیدا کرد و یه مدت نت نداشتم به آقای اخلاصی ( ارزان هاست ) اطلاع دادم و گفتم من هزینه این ماه رو ماه سوم با هزینه اون ماه پرداخت می کنم ایشون هم گفتن مشکلی نداره
باز هم WHM مشکل پیدا کرد قرار شد من رو به یک سرور جدید انتقال بدن رو اون سرور هم از روز اول مشکل داشتیم
1 هفته مشکل سر Redirect شدن سایت ها به server.arzanhost.org رو داشتیم و یک هفته اینطوری داون بود
بعد حل اون مشکل DNS سرور مشکل پیدا کرد 2 روزم سر اون Down بود سایت ها
و بعد حل این مشکل هم MySQL سرور مشکل پیدا کرد و هر چند روز یک بار تمام سایت ها خطا در پیاگاه داده میداد قبل این مشکل هم تو صفحات سایت ارور های SQL ضاهر میشد
هنوزم مشکل خطا با پایگاه داده هر چند روز هست
با این وجود من بازم رو سرور ایشون موندم
اما امشب اومندن میگن باید هزینه رو واریز کنید بهشون توضیح دادم که با توجه به این همه Down شدن حداقل 1 هفته دیگه باید هزینه ماه سوم رو پرداخت کنم ایشون گفتند نه امشب پرداخت کنید یا ساسبند میکنیم
بنده هم گفتم یا اجازه بدید وی پی اس دستم بیاد بکآپ بگیرم یا فول بک آپ بدید
ایشون هم نه بکآپ دادن نه از ساسبند در آوردن
اینا رو گفتم کس دیگه ای خواست رسیلر بگیره حواسش باشه از کی میگیره
الآن دنبال یه آلفا ریسلرم که مشکلات بالا رو باهاشون نداشته باشم
لوکیشن: ترجیحا آلمان ( اروپا )
حجم: 10گیگ یا نامحدود
پهنای بند: نامحدود
تعداد هاست ها، ریسلر ها و مستر ریسلر های قابل ساخت هم نامحدود باشه
بک آپ اگه سه روزه یا هر روز میگید میگیرید واقعا بگیرید
آپتایم واقعا بالای 99 درصد باشه نه این که ادعای آپتایم 99.98% بکنید 75% آپتایم باشه
پشتیبانی خوب باشه و سریع جواب بده
آفر بدید اگر واقعا همچیم پلنی دارید !!! از ریسلر های " دوزاری " خسته شدم :(
سلام جناب ، با بهترین کیفیت و 20% تخفیف به مناسبت ماه مبارک رمضان در خدمتیم
برای اطلاع از بقیه موارد و مشخصات سرور به لینک زیر مراجعه فرمایید
http://www.webhostingtalk.ir/f17/117984/
با تشکر
mhiizadi
July 18th, 2014, 05:45
از آسیا سازان فناوری اطلاعات میتونیم بهتون خدمات بدیم :
میزبانی فوق العاده با هارد های ssd
لووود فوق العاده و پینگ پایین به ایران
فعال بودن آنتی شل CXS یا همان exploit scanner که به شما در زمینه امنیت وب سایتتان کمک میکند.
فعال بودن backup restore (دسترسی به تمامی بک آپ های گرفته شده توسط ما در دوره های منظم )
فعال بودن پلاگین installtion ( نصب تمامی اسکریپت ها و سیستم های مدیریت محتوایی )
فعال بودن mod_Security بر روی سرورمانیتور دائم و پایدار نگه داشتن سرور
ماه اول با 80 درصد تخفیف قابل ارائه می باشد
گارانتی برگشت پول در صورت نارضایتی
امکان دسترسی به تمامی بک آپ ها با یک تیکت ساده به پشتیبانی ,
نگه داری بک آپ ها تا 15 روز
بک آپ روزانه می باشد و در سرور دیگری گرفته می شود ؛ به هر حال شما دسترسی را دارید.
برای اطلاعات بیشتر میتونید در سایت اطلاعات فناوری آسیا سازان تیکت (http://asiasazan.org/support/) ارسال نمایید .
یا با پشتیبانی تلفنی ما در تماس باشید .
تلفن تماس: 24521312-021
با احترام
Yas-Host
July 18th, 2014, 07:17
با سلام.
متن شما مطالعه شد.
مشکلات در ارائه سرویس ها ممکن است زمانی به حدی برسد که قابل تحمل نباشد ولی شما هم باید درک کافی را از سرویس دهنده داشته باشید.
با مشخصات شما با فضای 10 گیگابایت بر روی حافظه ssd و وب سرور لایت اسپید و سیستم کلاد لینوکس ماهانه 42 هزار تومان قابل ارائه می باشد.
برای خرید تماس بگیرید.
موفق باشید.
arzanhost
July 18th, 2014, 12:15
درود
بنده بعد تجربه های مختلف از سرویس های ( دوزاری ) الآن میخوام تجربه خودم رو اینجا بنویسم
مدتی روی Host97 ریسلر داشتم اما به خاطر قوانینش کمی مشکل داشتم و در آخر نمایندگی DirectAdmin گرفتم
بعد مدتی دیدم امنیتش خیلی پایین و دوباره برگشتم به Cpanel و از XZN.iR رسلر گرفتم
سر یک قضیه ای کل سایت ها پرید بکآپ هم خواستم ندادن و از اون جا هم دیگه سرویس نگرفتم
تا 2ماه پیش تو همین انجمن درخواست نمایندگی زدم و از ارزان هاست آلفا مستر رسلر گرفتم
بعدشم هارد سیستم خودم مشکل پیدا کرد و یه مدت نت نداشتم به آقای اخلاصی ( ارزان هاست ) اطلاع دادم و گفتم من هزینه این ماه رو ماه سوم با هزینه اون ماه پرداخت می کنم ایشون هم گفتن مشکلی نداره
باز هم WHM مشکل پیدا کرد قرار شد من رو به یک سرور جدید انتقال بدن رو اون سرور هم از روز اول مشکل داشتیم
1 هفته مشکل سر Redirect شدن سایت ها به server.arzanhost.org رو داشتیم و یک هفته اینطوری داون بود
و بعد حل این مشکل هم MySQL سرور مشکل پیدا کرد و هر چند روز یک بار تمام سایت ها خطا در پیاگاه داده میداد قبل این مشکل هم تو صفحات سایت ارور های SQL ضاهر میشد
اما امشب اومندن میگن باید هزینه رو واریز کنید بهشون توضیح دادم که با توجه به این همه Down شدن حداقل 1 هفته دیگه باید هزینه ماه سوم رو پرداخت کنم ایشون گفتند نه امشب پرداخت کنید یا ساسبند میکنیم
آپتایم واقعا بالای 99 درصد باشه نه این که ادعای آپتایم 99.98% بکنید 75% آپتایم باشه
با سلام و احترام
ببینید دوست خوبم شما تماس گرفتیتد گفتید اگه ممکنه آلفا منو نبندید .ماه هزینه ماه دوم و سوم رو یک جا اول ماه سوم میدم .بنده هم قبول کردم
تاریخ اولین واریز شما 17/05/2014 و تاریخ سر رسید شما 17/06/2014 بود. که جمعا یک ماه میشه. تماس گرفتید گفتید نبندید گفتم چشم.دیروز هم که 1گفتید از 7/07/20 14 که ما به شما پی ام دادیم میگید یک هفته بیشتر به ما وقت بده به خاطره اون یک هفته که هیچ جا همچین کاری نمیکنن.بنده گفتم هزینه رو پرداخت بفرمایید به جای یک هفته دو هفته میدم که گفتی نه همون یک هفته رو بده و الی من پول نمیدم.گفتید از سرویس شما راضی نیستم.خب پسر جان شما اگه راضی نبودی چرا تو این مدت اقدام به جابه جایی نکردی؟
میدونید مقصر ما هستیم که موقع سر رسید نمایندگی رو مسدود نمیکنیم و به حرف یه پسر 14-15 ساله گوش میکنیم که اخر سر هم این جواب ما میشه.
به هر حال دیشب من خدمتت عرض کردم با ما نمیخواد شما حساب کتاب کنید .
یا حق
ithost.co
July 18th, 2014, 14:31
مگا - سوپر الفا - الفا - مستر - ریسلر - هاست .
با بهترین قسمت و تخفیف 50 درصدی
مگا ماهانه 150 تومن - سالانه : 350 تومن
سوپر الفا : 55 تومن
الفا 36 هزار تومن
مستر ریسلر : 20 هزار تومن
-------------------------------------------------
تمامی سروریس ها دارای 50 درصد تخفیف میباشند که برای استفاده متونید تیکت بدید و یا با شماره تماس هایی سایت تماس حاصل فرمایید .
www.ithost.co
اعضا - IT Web Host (http://www.user.ithost.co)
- - - Updated - - -
مگا - سوپر الفا - الفا - مستر - ریسلر - هاست .
با بهترین قسمت و تخفیف 50 درصدی
مگا ماهانه 150 تومن - سالانه : 350 تومن
سوپر الفا : 55 تومن
الفا 36 هزار تومن
مستر ریسلر : 20 هزار تومن
-------------------------------------------------
تمامی سروریس ها دارای 50 درصد تخفیف میباشند که برای استفاده متونید تیکت بدید و یا با شماره تماس هایی سایت تماس حاصل فرمایید .
www.ithost.co (http://www.ithost.co)
www.user.ithost.co (http://www.user.ithost.co)
ببینید دوست خوبم شما تماس گرفتیتد گفتید اگه ممکنه آلفا منو نبندید .ماه هزینه ماه دوم و سوم رو یک جا اول ماه سوم میدم .بنده هم قبول کردم
تاریخ اولین واریز شما 17/05/2014 و تاریخ سر رسید شما 17/06/2014 بود. که جمعا یک ماه میشه. تماس گرفتید گفتید نبندید گفتم چشم.دیروز هم که 1گفتید از 7/07/20 14 که ما به شما پی ام دادیم میگید یک هفته بیشتر به ما وقت بده به خاطره اون یک هفته که هیچ جا همچین کاری نمیکنن.بنده گفتم هزینه رو پرداخت بفرمایید به جای یک هفته دو هفته میدم که گفتی نه همون یک هفته رو بده و الی من پول نمیدم.گفتید از سرویس شما راضی نیستم.خب پسر جان شما اگه راضی نبودی چرا تو این مدت اقدام به جابه جایی نکردی؟
میدونید مقصر ما هستیم که موقع سر رسید نمایندگی رو مسدود نمیکنیم و به حرف یه پسر 14-15 ساله گوش میکنیم که اخر سر هم این جواب ما میشه.
یا حق
شما یک هفته قطعی داشتید این در مورد سرور های مجازی هم همینطوری بعد اون که زمان های Down بودن اضافه شه و تموم شه هزینه رو پرداخت می کنند !:|
شما قانون امانت داری رو نقض کردید، نه گذاشتید خودم بکآپ بگیرم ( داشتم بک آپ میگرفتم ساسبند کردید ) از خودتونم فول بکآپ خواستم که ندادید
آپتایمتون بر خلاف چیزی که تو سایت زدید ( 99.98% ) 75% هم کمتر بود !!!!
همین الآن چک کردم من به شما 15/06/2014 گفتم کی باید پرداخت کنم
شما گفتید فک کنم فردا آخرین مهلته ! من گفتم سیستم ندارم فعلا ساسبند نکنین هزینه دو ماه رو با هم پرداخت می کنم
شما هم قبول کردید ! :| وقتی هزینه ماه سوم نرسیده و یک هفته به خاطر Down بودن های مکرر و مشکلاتی از جمله DNS Server و MySQL Server ازش مونده من چه هزینه ای باید بدم ؟
من هر چه قدر هم سنم پایین باشه تجربم تو این کار از شما بیشتره :|
تو عکسی که پیوست کردم همه چیز مشخصه
قسمت های قرمز چیزاییه که عمل نکردید
21561
Basack
July 18th, 2014, 16:18
با سلام و احترام
یا حق
شما با ما هم مقصر بودید یک ماه برای سرور مجازی پرداخت کردم قرار شد توی پ خ شماره کارت که دادم وجه را بازگشت بدید و ندادید
برادر این کار تعهد میخواد ، پول مردم رو بگیرید و خدمات ندید هم ما رو به دردسر میندازی هم خودت نمیتونی مشتری چذب کنی
و حاصلش میشه این که هر جا پست بزنی بنده برای معرفی شما پست شما رو تکمیل میکنم
Javan Host
July 18th, 2014, 16:28
دوستان عزیز توجه کنید بخش درخواست هاست
ارزان هاست عزیز مشتری احساس میکند نیاز به انتقال دارد
نه این کیفیت شما را زیر سئوال میبرد نه احترام مشتری را
پیروز باشید
setarh
July 20th, 2014, 14:09
درود
سلام بر شما اطلاعات برای شما پ.خ شد
jahromweb
July 20th, 2014, 14:33
ایرنا هاست از همکارانخوب ما هستند.به نظر من بهترین انتخاب هستند قیمت مناسب ، پشتبانی عالی و ...
ithost.co
July 27th, 2014, 13:20
درود .
خسته نباشید .
تمامی موارد درخواستی شما در سایت ما موجود میباشد .
آیتی هاست
آیتی هاست (http://www.ithost.co)
با تخفیف 50 درصدی
Javan Host
July 27th, 2014, 13:22
درود .
خسته نباشید .
تمامی موارد درخواستی شما در سایت ما موجود میباشد .
آیتی هاست
آیتی هاست (http://www.ithost.co)
با تخفیف 50 درصدی
دوست عزیز ابتدا قوانین را مطالعه فرمایید سپس اقدام به پست زدن بکنید !
تاپیک مال 10-9 روز پیش هست
آپ نکنید