توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل Permissions وردپرس با دایرکت ادمین
mr_mohammad
July 17th, 2014, 22:31
سلام
Permissions فایل های من 775 هست
ولی وردپرس امکان نوشتن نداره و ارور سطح دسترسی میده
به مدیر سرور هم گفتم
جواب دادن که
شما مشکل نوع php دارید.
باید php سرورتون را به نوع cgi کانفیگ کنید.
یا حق
این تایپیک رو هم ببینید
http://www.webhostingtalk.ir/f85/108921/
این هم مشکل من رو داشته
میشه بفرمایید الان چیکار کنم
July 17th, 2014, 22:43
روی دایرکت ادمین باید suphp نصب بشه ، با نصب suphp مشکل حل میشه
mr_mohammad
July 17th, 2014, 22:44
تشکر دوست عزیز
suphp
چطور نصب کنم
jaygah.ir
July 17th, 2014, 22:53
اگر در حد یک سایت هست پوشه های uploadو plugins دسترسیشو 777 کنید تا خطا نگیره. اگر می خواین کلا مشکل برطرف بشه مورد پست قبلی باید انجام بدید.
mr_mohammad
July 17th, 2014, 22:55
می خوام به صورت کلی مشکل رو حل کنم
اموزش زیاده
از کدوم اموزش استفاده کنم تا به مشکل برنخورم؟
devstore
تشکر دوست عزیز
suphp
چطور نصب کنم
سلام
خدمت شما : نصب suPHP روی DirectAdmin - آموزش - PDev.ir .:::. تالارگفتمان تخصصی توسعه گر پارسی (http://vrl.ir/18)
meysam021
تشکر دوست عزیز
suphp
چطور نصب کنم
توی ssh به ترتیب بزنید
cd /usr/local/directadmin/custombuild/
./build clean
./build update
./build set php5_cgi yes
./build set php5_cli no
./build all d
./build rewrite_confs
چقدر نصبش طول میشکه
دستوز
./build all d./build all d
رو زدم
الان حدود 5-6 دقیقه داره واسم کد تایپ میکنه و الان هم دز حال کد تایپ کردن هست
devstore
July 17th, 2014, 23:38
چقدر نصبش طول میشکه
دستوز
./build all d./build all d
رو زدم
الان حدود 5-6 دقیقه داره واسم کد تایپ میکنه و الان هم دز حال کد تایپ کردن هست
این دستور بین 15 الی 30 دقیقه زمان نیاز داره تا انجام بشه
OmidX
July 17th, 2014, 23:50
توجه کنید ک اگر از Custombuild 2.0 استفاده میکنید ، باید php1_mode رو بروی suphp قرار دهید و با دستور زیر :
./build php n
php رو rebuild کنید ...
mr_mohammad
July 17th, 2014, 23:57
دوستان مشلکم حل شد
تشکر از همه
در ضمن حدود 15 دقیقه طول کشید
RoobinaServer
July 18th, 2014, 00:05
دوستان مشلکم حل شد
تشکر از همه
در ضمن حدود 15 دقیقه طول کشید
با سلام
بسته به کیفیت و سرعت سرور و مشغول بودن مخصوصا IO و CPU یا عدم مشغول بودن سرور این مورد متغیر هست و معمولا بین 20-30 دقیقه میباشد و 10-15 دقیقه میشه گفت حداکثر سرعت مطلوب برای انجام این موارد هست.
در مورد این نسخه هم باید متذکر بشم به شما که نسبت به cli طبق تجربه از امنیت پائینتری برخوردار هست و باید خوب سرویستون را در موارد امنیتی کانفیگ کنید و فقط نصب آن باعث حل مشکلی فعلی و به وجود امدن مشکلات آتی میشود.
البته تا حدودی این موارد را چه در انجمن سرچ کنید چه در گوگل به صورت اولیه میتوانید حل کنید.
با تشکر - رضایی
mr_mohammad
July 18th, 2014, 00:07
با سلام
بسته به کیفیت و سرعت سرور و مشغول بودن مخصوصا IO و CPU یا عدم مشغول بودن سرور این مورد متغیر هست و معمولا بین 20-30 دقیقه میباشد و 10-15 دقیقه میشه گفت حداکثر سرعت مطلوب برای انجام این موارد هست.
در مورد این نسخه هم باید متذکر بشم به شما که نسبت به cli طبق تجربه از امنیت پائینتری برخوردار هست و باید خوب سرویستون را در موارد امنیتی کانفیگ کنید و فقط نصب آن باعث حل مشکلی فعلی و به وجود امدن مشکلات آتی میشود.
البته تا حدودی این موارد را چه در انجمن سرچ کنید چه در گوگل به صورت اولیه میتوانید حل کنید.
با تشکر - رضایی
سلام آقای رضایی
باعث چه مشکلاتی میشود
RoobinaServer
July 18th, 2014, 00:10
سلام آقای رضایی
باعث چه مشکلاتی میشود
خانوم.
مشکلات امنیتی البته آنچنان ریز ان را بنده بلد نیستم همکاران دیگرمون در گروه بلد هستند اما به چشم و چیزی که دیدم این بوده که مثلا :
برخی شل ها که به cgi نیاز دارند وقتی cli فعال باشه خب اجرا نمیشن و با فعال کردن cgi درصد پشتیبانی سرورتون برای اجرای این شل ها بالا میره و باید با موارد امنیتی جلوی اجرای شل را بگیرید یا ... . (این یه نکته خیلی معمولی در حد دیدن بنده بود مطمئنا موارد خیلی حرفه ای تری وجود داره که بچه های فنیمون اطلاع دارند تا بنده ،فقط خواستم بگم که حواستون باشه).
با تشکر
mr_mohammad
July 18th, 2014, 00:12
تشکر اقای رضایی
دوستان چه موارد امنیتی رو انجام بدم؟
نمیخوام سرور هک بشه
mr.ahmad
July 18th, 2014, 01:38
سلام
البته بنده چند مورد را هم اضافه کنم که وقتی از cgi استفاده میکنید کمی سرعت لود php کمتر میشه و اگر از سرور کش های مثل xcache استفاده میکنید باعث کرش کردن php سرور میشه.
برای مشکل شما که بتونید از cli استفاده کنید و مشکل دسترسی فایل ها وجود نداشه باشه به نظر بنده استفاده از mod_ruid2 هست
برای امنیت هم راه حل های زیادی وجود داره که یکی از انها استفاده از انتی شل ها و بهینه سازی امنیت PHP سرور هست.
برای نصب mod_ruid2 از لینک زیر میتونید استفاده کنید
رفع مشکل سطوح دسترسی در دایرکت ادمین و CentOS به کمک ماژول mod_ruid2 (http://configer.net/command/%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%B3%D8%B7%D9%88%D8%AD-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%DB%8C%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%A7%D8%AF%D9%85%DB%8C%D9%86-%D9%88-centos/)
و لینک زیر هم برای ایمن سازی php استفاده کنید که البته به طور 100% نمیباشد
بهینه سازی امنیت PHP سرور – کانفیگر.نت | اولین وبلاگ آموزش تخصصی سرور (http://configer.net/security/%D8%A8%D9%87%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA-php-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1/)
mr_mohammad
July 18th, 2014, 13:54
چه کار دیگه ای باید انجام بدم؟
funihost
July 19th, 2014, 18:25
چه کار دیگه ای باید انجام بدم؟
سلام
دوست گرامی نصب suphp بر روی سرور خود مشکلاتی که به همراه دارد.ابتدا مقدار مصرف منابع شما هستش.
دومین مورد اگر بروی سرور شما لایت اسپید نصب باشد مشکل سطح دسترسی ایجاد میکند
mr_mohammad
July 19th, 2014, 19:48
ببنید با وردپرس مشکل داشت و من suphp نصب کردم
الان همه ی هاست فروش ها فکر کنم این قابلت روی هاستشون فعاله و گرنه الان همه با وردپرس مشکل داشتند؟
خب چه راهی پیشنهاد میکنید؟
funihost
July 19th, 2014, 23:03
ببنید با وردپرس مشکل داشت و من suphp نصب کردم
الان همه ی هاست فروش ها فکر کنم این قابلت روی هاستشون فعاله و گرنه الان همه با وردپرس مشکل داشتند؟
خب چه راهی پیشنهاد میکنید؟
واقعیتش اگر سایت های زیادی روی سرور دارید چاره ای ندارید جز این راه استفاده کنید وگرنه برای یک سایت دستی سطح دسترسی ها را تغییر دهید بهتر هستش و امنیتش بالاتر هست.
بنده بر روی یکی از سرورها لایت اسپید به همراه suphp نصب کردم مشکلی پیش نیومد ولی روی یک سرور دیگه به مشکل خوردم