PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال در رابطه با رسلو resello

saghafi1991
July 17th, 2014, 15:25
با سلام
دوستان و همکاران محترم چند سوال داشتم از حضورتون

۱- اولا که چجوری میشه برای یه Costumer (مشتری) در حساب اصلی رسلو افزایش موجودی زد تا بتونه مثلا یه SSL بخره یا یه هاست
۲- ماژول درگاه بانکی ملت برای RESELLO موجوده وصل کنیم مستقیم خرید کنند مشترکین ؟
۳- ماژولی هست که بشه باهاش غیر از ثبت دامنه سایر محصولات این شرکت (RESELLO) رو ثبت کرد در WHMCS
۳- خودم چجوری میتونم برای یه مشتری بدون این که خودش کاری کنه مستقیم محصولات RESELLO رو خرید کنم اعم از هاست دامنه گواهی اس اس ال و ...

a.e
July 17th, 2014, 18:21
1- بر روی نام مشتری کلیک میکنید و یک فاکتور یا همان افزودن موجودی میزنید.
2- بله؛ ماژولش را میتوانید از فراسو تهیه کنید.
3- در رابطه با این موضوع بنده اطلاعی ندارم؛ اما مسلماً زمانی که شما پنل نمایندگی را به صورت مستقیم دریافت کنید دسترسی برای خرید تمامی سرویس هایی که در ریسلو ارائه میشود دارید.
4- به مسیر Products>Domains>Overview رفته؛ از منو Actions گزینه Register Domain را انتخاب نمایید در کادر اول نام مشتری خود را وارد نمایید و در کادر دوم دامنه مورد نظر که قصد ثبت آن را دارید بزنید.

CentralClubs
July 21st, 2014, 18:25
آيا ماژول مجاني براي شارژ پنل ريسلو کسي داره؟ بجز فراسو جاي ديگه‌اي ارائه ميده؟ آيا اگر ماژول فراسو خريداري بشه، قابل استفاده براي چند سايت هست يا اينکه براي هر کدام لايسنس جدا نياز هست؟

kool
July 21st, 2014, 19:16
آيا اگر ماژول فراسو خريداري بشه، قابل استفاده براي چند سايت هست يا اينکه براي هر کدام لايسنس جدا نياز هست؟

معمولا لایسنس های فراسو به صورت تکی فعال و قابل استفاده میشن.

CentralClubs
July 21st, 2014, 19:19
ممنون از پاسخ شما، اگر دوستان ماژولي براي اين کار داشتند ممنون ميشم معرفي کنند، من الان خودم مستقيم با دلار شارژ ميکنم، اما اگر به صورت خودکار و از طريق whmcs‌ باشه، قطعا بهتر خواهد بود :)