ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند نویسنده حرفه ای موزیک و فیلم و سریال

mehrania
July 17th, 2014, 14:19
سلام
دنبال نویسنده در زمینه موزیک و فیلم میگردم که داخل سایت مجاز پست بدن
فقط تنها چیزی که واسم خیلی مهمه اینه که سرعت عمل بالایی داشته باشن و موزیک ها رو زود تو سایت قرار بدن
شرایط :
آشنا بودن با ارسال پست در وردپرس ، لیچ ، vps و ادیت تگ آهنگ =====> vps ارائه نمیشود و خودتون باید داشته باشید

قیمت :
تک آهنگ 350 تومان
آلبوم 450 تومن
موزیک ویدئو 400
فیلم ایرانی یا دوبله فارسی 550 تومان
سریال ایرانی ( هر فصل 1000 تومن و هر قسمت جدید از سریال های در حال پخش که بزارید 200 تومن ! )

این قیمت ها که گفتم فقط واسه شروع کار بود و اگه از کار راضی باشم و همکاری طولانی مدت باشه ماه های بعدی بیشتر از حقتون بهتون حقوق داده میشه

در مورد تصفیه هم ماه اول هر هفته هم تصفیه میشه باهاتون تا اعتماد سازی شه و از ماه های دیگه هر دو هفته یه بار

دوستان حرفه ای که بالای 7 ماه سابقه کار داشتند درخواست بدن و میتونن مدت طولانی همکاری کنند درخواست بدن ، حوصله آموزش و اینکه فردا ول کنید برید نداریم

songkadehnew
July 17th, 2014, 14:40
درود
دوست عزیز شما وی پی اس نمی دید بعد انتظار دارید نویسنده هم پیدا بشه ؟
سایت مجاز نهایتا روزی 3 تا آهنگ هم منتشر نمیشه بخوای کلی حساب بکنی فوق فوقش روزی 2تومن در ماه 60 که باید 35 بدیم برای وی پی اس جدا از هزینه های نت و وقت و ...
به نظر بنده مبلغ پایینی می باشد
بنده 4 سال سابقه دارم خواستید ما مبلغ بیشتر و کار حرفه ای در خدمتم نمونه
رسانه سانگ کدهدانلود آهنگ جدید | سانگ کده (http://songkadeh29.ir)

xcx
July 17th, 2014, 15:27
سلام عزیز من هستم چندوقت پیش خودم سایت داشتم و چند جا نویسندگی کردم مطمئنم پشیمون نمیشیم . اگه خواستی یه پ.خ بده تا آیدی بدم بهت ...

mehrania
July 17th, 2014, 18:07
درود
دوست عزیز شما وی پی اس نمی دید بعد انتظار دارید نویسنده هم پیدا بشه ؟
سایت مجاز نهایتا روزی 3 تا آهنگ هم منتشر نمیشه بخوای کلی حساب بکنی فوق فوقش روزی 2تومن در ماه 60 که باید 35 بدیم برای وی پی اس جدا از هزینه های نت و وقت و ...
به نظر بنده مبلغ پایینی می باشد
بنده 4 سال سابقه دارم خواستید ما مبلغ بیشتر و کار حرفه ای در خدمتم نمونه
رسانه سانگ کدهدانلود آهنگ جدید | سانگ کده (http://songkadeh29.ir)

دوست عزیز من به جز آهنگ چیزای دیگه هم گفتم که بزارن ، بعدم من دفعه قبل وی پی اس هم ارائه کردم اما این نویسنده ها میگفتن که هر کدوم یکی میخوان و صلاح نمیرفتن واس همین دیگ ارائه نمیدم

mostafaamirani
July 17th, 2014, 18:57
بنده سابقه سایت موزیک وفیلم داشتم میتونم همکاری کنم فقط یه وی پی اس میدادید خیلی بهتر بود