ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : این مشکل از کانفیگ بد سرور هستش؟ + پرداخت هزینه

songkadehnew
July 17th, 2014, 09:15
سلام خسته نباشید به همه اساتید
بنده یک سرور اختصاصی دارم که بر روی اون دو مجازی سازی برای میزبانی فایل های دو سایت قدرتمند مربوط به خودم استفاده میشه سرور از دیتاسنتر رداستیشن هستش رم 32 پایه هارد هم 4 ترا
بعد یه مشکلی هست اینه که وقتی فایلی بر روی سرور دانلود میشه و می خوایم به درایو دیگری منتقل کنیم ( درایو مربوط که بر روی iis ست شده ) حال وقتی می خوایم منتقل کنیم انتقال کمی کند انجام می شود که مسئله مهم این نیست مسئله مهم این است که وقتی داریم منتقل میکنیم مثلا یه فیلم 500 مگی در هنگام انتقال اون دامینی که بر روی iis ست کردیم نه بالا میاد و در نتیجه سرعت دانلود از سرور به صفر میرسه از کجا متوجه شدیم در تسک منیجر قسمت نت وورک حدود 11 الی 14 درصد در حال استفاده است ( دانلود کاربران ) وقتی یه فایلی منتقل میکنیم به کم تر 0.20 درصد میرسه یعنی هیچی دیگه از اون ساب دامین باز نمیشه
این مشکل به چی مربوط میشه ؟ کسی میتونه درست کنه ؟ هزینه هم پرداخت میشه واقعا مشکل بزرگی برای ما شده

LIAN2
July 17th, 2014, 09:24
سلام
متاسفانه IIS بازدهی خوبی برای هاست دانلود ندارد ، همانطور هم که حتما متوجه شدید در گذشته اکثر سایت های دانلود از وب سرور IIS در ویندوز سروراستفاده میکردند.
اما حال ، خیر!
درصورتی که تمایل دارید با این چنین مشکلات رو به رو نشوید و همیشه بهترین بازدهی را از سروری که استفاده میکنید داشته باشید ، پیشنهاد میکنم از وب سرورهایی که در لینوکس اجرا میشوند را استفاده کنید.

پیشنهاد(های) بنده: Nginx در Ubuntu یا Lighttpd در CentOS

songkadehnew
July 17th, 2014, 09:25
بعد از اینا استفاده کنیم نحوه انتقال فایل ها به سرور چگونه هستش ؟ ( یعنی همین کاری که الان میکنیم اون موقع چطوری خواهد بود )

Yas-Host
July 17th, 2014, 09:27
بنده یک سرور اختصاصی دارم که بر روی اون دو مجازی سازی برای میزبانی فایل های دو سایت قدرتمند مربوط به خودم استفاده میشه سرور از دیتاسنتر رداستیشن هستش رم 32 پایه هارد هم 4 ترا
بعد یه مشکلی هست اینه که وقتی فایلی بر روی سرور دانلود میشه و می خوایم به درایو دیگری منتقل کنیم ( درایو مربوط که بر روی iis ست شده ) حال وقتی می خوایم منتقل کنیم انتقال کمی کند انجام می شود که مسئله مهم این نیست مسئله مهم این است که وقتی داریم منتقل میکنیم مثلا یه فیلم 500 مگی در هنگام انتقال اون دامینی که بر روی iis ست کردیم نه بالا میاد و در نتیجه سرعت دانلود از سرور به صفر میرسه از کجا متوجه شدیم در تسک منیجر قسمت نت وورک حدود 11 الی 14 درصد در حال استفاده است ( دانلود کاربران ) وقتی یه فایلی منتقل میکنیم به کم تر 0.20 درصد میرسه یعنی هیچی دیگه از اون ساب دامین باز نمیشه
این مشکل به چی مربوط میشه ؟ کسی میتونه درست کنه ؟ هزینه هم پرداخت میشه واقعا مشکل بزرگی برای ما شده

مشکل شما بیشتر مربوط به سرور است یا سیستم عامل هایی که نصب کرده اید و به کانفیگ مربوط نمی شود!

LIAN2
July 17th, 2014, 09:27
بعد از اینا استفاده کنیم نحوه انتقال فایل ها به سرور چگونه هستش ؟ ( یعنی همین کاری که الان میکنیم اون موقع چطوری خواهد بود )

اگر محیط گرافیکی نصب نکنید از طریق samba / ftp / sftp / ssh و اگر هم محیط گرافیکی نصب کنید با VNC به راحتی وصل بشید.

همینطور اگر از Ubuntu base ها استفاده کنید دسترسی به هزاران نرم افزار های مختلف اعم از مدیریت دانلود ، تورنت ، تغییر تگ ، ویرایشگر عکس و... خواهید داشت.

songkadehnew
July 17th, 2014, 09:37
مشکل شما بیشتر مربوط به سرور است یا سیستم عامل هایی که نصب کرده اید و به کانفیگ مربوط نمی شود!

سیستم عامل اصلی سرور CentOS هستش و برای مجازی ها ویندوز 2008 مشکلی نباید باشه احتمالا

- - - Updated - - -

VMware ESXi 5.5.0 build-1331820

- - - Updated - - -

اگر محیط گرافیکی نصب نکنید از طریق samba / ftp / sftp / ssh و اگر هم محیط گرافیکی نصب کنید با VNC به راحتی وصل بشید.

همینطور اگر از Ubuntu base ها استفاده کنید دسترسی به هزاران نرم افزار های مختلف اعم از مدیریت دانلود ، تورنت ، تغییر تگ ، ویرایشگر عکس و... خواهید داشت.

شما صحیح میگید ولی خب اکثر سایت ها دارن از همین iis استفاده میکنن ولی چرا همچین مشکلی ندارند ؟ مثل صابر فان حتی اون سرور مجازی اشتراکی هستش مال من در واقع یه جورایی یه سرور اختصاصی هستش منابعش

LIAN2
July 17th, 2014, 09:42
فشرده سازی فایل های ایستا تا حدی به شما کمک میکنه ، (‌آموزش: Enable HTTP Compression of Static Content (IIS 7) (http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc754668%28v=ws.10%29.aspx) ) اما به هر حال اگر اصرار دارید از سرور ویندوز استفاده کنید باید این مشکلات هم به هر نحوی حل کنید.

songkadehnew
July 17th, 2014, 09:46
تشکر از شما
کسی دیگه ای جواب ما رو میدونه؟

OmidX
July 17th, 2014, 09:47
سرعت read / write هارد این سرور رو محدود نکردید ؟

songkadehnew
July 17th, 2014, 10:47
از کجا باید بفهمم محدود شده ؟ والا تنظیمات رو تغییر ندادم iis هم تنظیماتش پایه هست

- - - Updated - - -

up

novin-web
July 17th, 2014, 11:26

سلام
دامین مریوطه به صورت a recored ست شده روی سرور یا از طریق خود dns ویندوز سرور؟

songkadehnew
July 17th, 2014, 11:28
دامین مریوطه به صورت a recored ست شده
ساب دامین هستش

novin-web
July 17th, 2014, 11:38
اطلاعات سرور رو بدید تا چک کنم

songkadehnew
July 17th, 2014, 12:01
ارسال شد

TebyanHost
July 17th, 2014, 17:20
مشکل کندی انتقال درگیر بودن هارد در جای دیگس.

songkadehnew
July 17th, 2014, 20:17
خب کجا؟