ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف یوزرهای جدید ثبت شده از فایل sshd_config

Rshaak
July 17th, 2014, 02:25
سلام دوستان و اساتید محترم...
خسته نباشید...

من میخواستم پورت ssh سرورم رو تغییر بدم و رفتم به فایل sshd_config ...
همینطوری که داشتم میگشتم به اینا برخوردم...
AllowUser root
AllowUser admin
AllowUser ghazizade
21538

خب اون root که مال یوزر سرور هستش
ولی اون ghazizade و admin ماله یوزرهایی هستش که توسط دایرکت ادمین ساختم...
اومدم دوباره ssh رو باز کردم و با یوزرنیم و پسوردهایی که برای یوزرهای دایرکت ادمین ساختم وارد شدم دیدم که بعله... وارد فضای مدیریت سرور میشه...
میشه راهنمایی کنید چجوری میشه کاری کرد وقتی یک یوزر جدید واسه دایرکت ادمین تعریف میشه اینجا دیگه AllowUsers برای اون user تازه ساخته شده
تعریف نشه و فقط بشه با یوزر ROOT لاگین شد؟؟؟؟
لطفا کمک کنید...

a.e
July 17th, 2014, 02:45
یک یوزر جدید ایجاد نمایید مجدداً ببینید در این قسمت برای آن یوزر نیز دسترسی میدهد یا خیر ؟

ULTRAWEB
July 17th, 2014, 03:09
روت و ادمین باید باشن ولی باید یوزر قاضی زاده رو حذف کنین خودشون حتما گزاشتن برای دسترسی خودشون بعد پسوردهای یوزهای روت و ادمین رو عوض کنین
شاید فردی هست که سرور رو دادین براتون نصب و اماده کرده خواسته دسترسی خودشو قطع نکنین

Rshaak
July 17th, 2014, 05:23
یک یوزر جدید ایجاد نمایید مجدداً ببینید در این قسمت برای آن یوزر نیز دسترسی میدهد یا خیر ؟

آره دوست عزیز...
یه یوزر دیگه ساختم...
اون هم بعد از ساخته شدن یوزر اومد توی فایل sshd_config و AllowUser بود...

روت و ادمین باید باشن ولی باید یوزر قاضی زاده رو حذف کنین خودشون حتما گزاشتن برای دسترسی خودشون بعد پسوردهای یوزهای روت و ادمین رو عوض کنین
شاید فردی هست که سرور رو دادین براتون نصب و اماده کرده خواسته دسترسی خودشو قطع نکنین

دوست عزیز من vps رو خریدم و خودم تنظیم و کانفیگش کردم...
یوزر قاضی زاده هم از یوزرهای ایجاد شده ی دایرکت ادمین هستش...کسی دسترسی نداره به سرور واسه دست کاری...
یوزر جدید هم که ساختم دوباره اون یوزر جدید هم به این لیست اضافه شد...

Yas-Host
July 17th, 2014, 06:14
در یوزر جدیدی که در دایرکت ادمین ادد می کنید Shell Access هم می دهید؟