ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره برای خرید سرور اختصاصی

shyton021
July 16th, 2014, 14:00
سلام

من چند وقتی هست دنبال سرور اختصاصی با کیفیت مطلوب هستم که هارد مناسب داشته باشه و با توجه به قیمت بین دیتاسنتر های زیر می خوام انتخاب کنم!

برای مجازی سازی و راه اندازی سرور خاص می خوام که با وارز یا تورنت یا از این قبیل به هیچ وجه مشکل نخواهم داشت و abuse دریافت نخواهم کرد، از طرفی هم پورت خیلی قوی نیاز نداره فقط هارد با کیفیت داشته باشه که اطلاعات از دست نره کافی هست چون نمی خوام هزینه رید بدم...

بین دیتاسنتر های زیر کدام رو انتخاب کنم با شرایط بالا هرجا در موردشون یک چیزی نوشتن برای همین به نتیجه قطعی نرسیدم اگر پیشنهادی دارید لطفا اعلام نمایید...

datashack
wholesaleinternet
kimsufi
soyoustart
dacentec

company_hosting
July 16th, 2014, 14:10
سلام

من چند وقتی هست دنبال سرور اختصاصی با کیفیت مطلوب هستم که هارد مناسب داشته باشه و با توجه به قیمت بین دیتاسنتر های زیر می خوام انتخاب کنم!

برای مجازی سازی و راه اندازی سرور خاص می خوام که با وارز یا تورنت یا از این قبیل به هیچ وجه مشکل نخواهم داشت و abuse دریافت نخواهم کرد، از طرفی هم پورت خیلی قوی نیاز نداره فقط هارد با کیفیت داشته باشه که اطلاعات از دست نره کافی هست چون نمی خوام هزینه رید بدم...

بین دیتاسنتر های زیر کدام رو انتخاب کنم با شرایط بالا هرجا در موردشون یک چیزی نوشتن برای همین به نتیجه قطعی نرسیدم اگر پیشنهادی دارید لطفا اعلام نمایید...

datashack
wholesaleinternet
kimsufi
soyoustart
dacentec

با سلام

soyoustart و
dacentec خوب هست

با توجه به تجربه فروش ما ، این دو بهترین هست بین موارد دیگر

در صورت نیاز برای خرید از طریق سایت در ارتباط باشید

با تشکر

taha_2011
July 16th, 2014, 14:12
شما چقدر میخواید هزینه کنید؟

shyton021
July 16th, 2014, 14:15
شما چقدر میخواید هزینه کنید؟

بیشتر از 50$ نشه ( مشخصات بالا نمی خوام )

در هر کدام از دیتاسنتر های ذکر شده آفری رو در نظر گرفتم فقط نمی دونم از کدومشون بگیرم...

apadanaserver
July 16th, 2014, 14:18
من نزدیک 2 سال است با datashack دارم کار میکنم
کارش خوبه البته به شرط یک کانفیگ خاص که ما انجام میدیم
وگرنه به ابیوز حساسه
در حدی که میزنه هارد رو فرمت میکنه

taha_2011
July 16th, 2014, 14:23
با این شرایط
soyoustart پیشنهاد میشه.
کیفیت خوبی داره نسبت به هزینه ای که میکنید.

razavihost
July 16th, 2014, 14:50
از هتزنر اگر خواستین آفر تا 50% تخفیف ماه اول میتونم تقدیم کنم

shyton021
July 16th, 2014, 15:29
از هتزنر اگر خواستین آفر تا 50% تخفیف ماه اول میتونم تقدیم کنم

بله می دونم اما فقط از دیتاسنتر های اعلام شده...

novin-web
July 16th, 2014, 15:47
سلام
به نظر من برای مجازی سازی اول رداستیشن و بعد هم هتزنر مناسب هستند.

shyton021
July 16th, 2014, 16:01
سلام
به نظر من برای مجازی سازی اول رداستیشن و بعد هم هتزنر مناسب هستند.

بله اما نمی خوام باهاش vps بفروشم

hassanfe
July 16th, 2014, 16:22
سلام
ما نزدیک 9 ماهه با dacentec داریم همکاری میکنیم و بیش از 10 سرور ازشون داریم. خداروشکر بیش از 4 ماهه آپ تایم ما 100 درصد بوده و پاسخگوییشون خیلی خوبه.

درصورتی که تمایل به خرید داشتین یه سرور کنسلی مشتری هست که تا 1.8.2014 زمان داره. به قیمت مناسب میدم بهتون. سرور جدیدم خواستین درخدمتم

موفق باشید

shyton021
July 16th, 2014, 23:06
بقیه دوستان در مورد دیتاسنتر
dacentec نظری ندارن؟

company_hosting
July 17th, 2014, 00:18
بقیه دوستان در مورد دیتاسنتر
dacentec نظری ندارن؟

سوالی چی دارید تا جواب بدهم

پاسخ گوی خیلی خوب به تیکت ها و ...
شبکه خوب

ایپی تا 256 عدد
سرور هرچی پول بدهید به همان اندازه کیفیت دارد

برای کارهای شخصی مناسب هست با توجه به تجربه 1 ساله ما

با تشکر

majidisaloo1
July 17th, 2014, 00:48
داسنتک با توجه به هاردی که شما میخواهید و تستی که ما انجام داده ایم مناسب نیست
بهتره از دیتاسنتر های دیتاشک یا soyoustart تهیه بکنید که در صورت نیاز توسط ما قابل ارائه می باشد

با سپاس

mobinhost.in
July 17th, 2014, 01:02
با سلام و عرض ادب و احترام
این دیتاسنتر هایی که گفتین تماما سرور های ارزون و بی کیفیت ارائه می دهند و روی هیچ کدام نمی شود حساب کرد
از نظر پشتیبانی و کیفیت اگر مد نظرتون هست هیچ کدام توصیه نمی شود
از بین اینا تک به تک بتون می گم

datashack
به شدت سخت افزار ضعیف و بی کیفیت فقط به درد کسی که میخاد سرور 10 هزار تومانی بفروشه میخوره
کم نیستن کسایی که اعتبارشون با ترمنیت کردن اطلاعات سرور توسط دیتاشیک به خاطر ارزانی از بین رفته

wholesaleinternet
نمیشناسم

kimsufi
soyoustart

این 2 برند زیر مجموعه های دیتاسنتر او وی اچ هستند که خود او وی اچ هم خیلی پشتیبانی درستی نداره چه برسه به زیرمجوعه هاش
حساس به ابیوز و بارها در این انجمن سرچ کنید سرور های زیادی رو بی دلیل بستن و اطلاعات مشتریان رو نابود کردن

dacentec
این دیتا سنتر هم همچین منابع با کیفیتی نمی دهد با این حال چون ایرانی ها زیاد ازش سرور ندارن باز هم برخورد بهتری دارد ایشالا دارن یاد می گیرن و اونم خراب میشه به همین زودی

من از مه به جز یکی سرورو می دهم ولی اتمام حجت می کنم که هیچ کدام پشتیبانی درستی ندارند منابع ضعیف هست
اگر دنبال کیفیت و پشتیبانی هستین
پیشنهاد من رد استین انگلستان هست
اگر هزینه این سرور براتون سنگینه هتزنر هم در رتبه بعدی می تواند خوب باشد
در خدمت شما هستم
امیدوارم استفاده برده باشید از تجربه من

vpsgroups
July 17th, 2014, 02:43
سلام

datashack
wholesaleinternet
kimsufi
soyoustart
dacentec

پرتال فروش سرور اختصاصی امریکا و اروپا (http://client.vpsgroups.com/cart.php?gid=8) - شروع از 55$

http://client.vpsgroups.com/cart.php?gid=8 (http://client.vpsgroups.com/cart.php?gid=8)

لیست کامل افرهای سرور اختصاصی موجود :
(سرور زیر بدون کارمزد خرید هستند و قیمت ثابت میباشد.)
اخبار - VPSGroups Inc (http://client.vpsgroups.com/announcements.php?id=17)

MyView
July 23rd, 2014, 09:59
در مورد dacentec من مقداری تحقیق کردم و مثل اینکه با توجه به قیمتش میتونه برای شروع قابل قبول باشه. مزیتی که داره شبکه ی پایدار و اینکه rent to own هم هست اکثر پلن هاش یعنی شما بعد از 12 پرداخت صاحب سخت افزار هستید و حتی اگر در کشوری غیر ایران بودید میتونستید سرور رو تحویل بگیرید! الان هم بعد از 12 ماه این گزینه ها رو به هر حال دارید:

* به همون روال پرداخت اجاره ادامه بدید با قیمت قبل
* سرویس رو به یک یونیت کولو تغییر بدید که هزینه هاش طبق نرخ سایت از اون به بعد در میاد (1U colocation)
* درخواست تحویل سرور رو بدید که یک فاکتور صادر میکنن برای هزینه بسته بندی و مزد دست - البته تحویل به اینجا ندارن!

در مورد سخت فزارشون - سوالی که کردم گفتم از شرکت هایی تامین میشه که سخت افزارشون رو آپگرید کردن و اون قدیمی ها رو اینها خریدن ازشون، حالا یا مشکل کوچیکی داشتن که حل کردن یا سالم بودن اما به هر صورت همه ی سخت افزارشون refurbished هست.

اینم تصاویر مکان!
Фото-тур по Дата Центру Dacentec (США) | Aleksey S. Neshhadim (http://www.neshhadim.com/?p=2015)

arc1o0
July 23rd, 2014, 13:35
kimsufi
soyoustart

این 2 برند زیر مجموعه های دیتاسنتر او وی اچ هستند که خود او وی اچ هم خیلی پشتیبانی درستی نداره چه برسه به زیرمجوعه هاش
حساس به ابیوز و بارها در این انجمن سرچ کنید سرور های زیادی رو بی دلیل بستن و اطلاعات مشتریان رو نابود کردن

سلام

از شما بعید با این همه تجربه!

بی دلیل هم مگه سرور بسته میشه آخه!

از طرف دیگر وقتی اطلاعات ندارید، اطلاعات غلط هم می دهید! که منجر به قضاوت غلط هم می شود.

جهت اطلاع شما و بقیه دوستان باید عرض کنم که پشتیبانی سویواستارت بهتر از خود او وی اچ می باشد !

در مورد سوال استارتر محترم نیز باید عرض کنم که بهترین گزینه برای شما سو یو استارت است، این حرف بنده هم دلیل دارد، نه این که مثل بقیه دوستان که با هر دیتاسنتری کار می کنند میان می گن خوبه !

شما سرور سو یو استارت تهیه کن، از ما هم نگیر، از بقیه همکارانی که او وی اچ کار می کنید تهیه کنید،

اگر خواستید پی ام بدید تا لیست همکاران معتبر رو براتون بفرستم و از هر کدام که صلاح دونستید تهیه کنید،

بعد خودتون میاید و می گید که خدا امواتت رو رحمت کنه ! عجب سرور با کیفیتی!

برخی از مزایای دیتاسنتر او وی اچ:

فایروال سخت افزاری رایگان
آنتی دی داس سخت افزاری رایگان
هارد های صفر کیلومتر بسیار با کیفیت که تا چند سال خیالتون راحته
پردازنده های کاملا حرفه ای
سرور های رک مونت استاندارد با طول عمر بسیار بالا
پهنای باند فوق العاده با آپتایم 100%
ترافیک نا محدود روی پورت 1 گیگ
امکان تهیه آی پی به تعداد بالا

Ultrastar 7K4000 | HGST, a Western Digital company (http://www.hgst.com/hard-drives/enterprise-hard-drives/enterprise-sata-drives/ultrastar-7k4000)

PassMark Intel vs AMD CPU Benchmarks - High End (http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html)

با تشکر

javadezati
July 23rd, 2014, 14:10
سلام
دیتا سنتر داسنتک بسیار خوب هست و ما 8 ماهه با این دیتا کار می کنیم
اما رو تورنت به شدت حساس هستند سرعت دانلود در ویندوز 2003 40 mb هست و در 2008 70 تا 90 mb
خواستین براتون تهیه می کنیم
اما هلند پیشنهاد میدم تورنت آزاد هست
قیمتهای بسیار مناسب و پورت اختصاصی داره
از پلنهای ما دیدن کنید
سبد خرید - وب هاست پرشین (http://whpersian.ir/cart.php?gid=17)
با تشکر

ourweb
July 25th, 2014, 16:09
با سلام خدمت کلیه دوستان و همکاران فروش 10 عدد سرور اختصاصی از امریکا از دیتاسنتر Continuum می باشد. مدت زمان برای خرید این افر فقط تا اخر هفته جدید می باشد .

مشخصات سرور

کد PHP:
Duall Xeon L5520
Ram 36G
HDD 1 : 2TB Enterprise
HDD 2 : 2TB Enterprise
Uplink : 1Gbit
BW : 30 TB
IPv4 : /27 (32 IP)

* هزینه این سرور ثابت می باشد و ماهیانه 135 دلار می باشد .
* هزینه این سرور : 447,900 هزار تومان می باشد.
* نرخ دلار 3295 می باشد .
* مجازی ساز بر روی سرور انجام می گردد به صورت رایگان .
* کولو شده در دیتاسنتر Continuum
* تست سرعت دانلود .

* پشتیبانی توسط گروه میزبان ما انجام می گردد .
* تعداد این مدل سرور فقط 10 عدد می باشد و مدت سفارش محدود تا اخر هفته جدید.