ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ویرایش قالب

farfamily
July 16th, 2014, 13:43
سلام دوستان من یک سایت دارم چند تا ویرایش ساده میخوام
1-در منوی سمت راست سایت دو تا ابزارک میخوام اولین ابزارک پر بازدیدترین ویدیو های هفته باشه به صورت ویدیو طوری که کاربر روش کلیک کنه وارد اون مطلب بشه دومین ابزارک هم که میخوام یک ویدیو که برترین ویدیو هفته باشه و به صورت ویدیو پلی بشه
2-دو تا جا برای تبلیغات میخوام کنار سایت و یک جا هم زیر ویدیو های سایت
3-یک هدر هم باید برای سایت طراحی بشه
و یک باکس هم بالای سایت میخوام که ده تا ویدیو توش قرار بگیره و دلخواه بتونم بهش ویدیو اضافه کنم و زیرش ویدیو های جدید بیاد
البته ما خودمون پلیر داریم اما اگه بتونید یک پلیر خوب هم برای سایت نصب کنید عالی میشه
ادرس سایت هم
movietrailer.ir

imjava
July 16th, 2014, 14:06
سلام
برای طراحی بنر،هدر،آیکون،کاور،پاپ آپ و ... در خدمتتون هستم
نمونه کارهای بنر،هدر و کاور : طراحی حرفه ای بنر تبلیغاتی فقط با 2000 تومان در هر اندازه و بهترین کیفیت (http://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=3044)
نمونه کارهای هدر : طراحی گرافیکی پاپ آپ [قیمت و کیفیت مناسب] (http://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=50983)
راه های ارتباطی در امضاء موجوده،
تشکر،مافی

isn
July 16th, 2014, 14:42
سلام مشکلی نیست
پیام خ کنید تا تعرفه ارسال بشه

Bit-O-Byte
July 16th, 2014, 19:01
میزان هزینه و زمانی که برای انجام کار میدید را پ.خ کنید.

setarh
July 23rd, 2014, 16:19
سلام دوستان من یک سایت دارم چند تا ویرایش ساده میخوام
1-در منوی سمت راست سایت دو تا ابزارک میخوام اولین ابزارک پر بازدیدترین ویدیو های هفته باشه به صورت ویدیو طوری که کاربر روش کلیک کنه وارد اون مطلب بشه دومین ابزارک هم که میخوام یک ویدیو که برترین ویدیو هفته باشه و به صورت ویدیو پلی بشه
2-دو تا جا برای تبلیغات میخوام کنار سایت و یک جا هم زیر ویدیو های سایت
3-یک هدر هم باید برای سایت طراحی بشه
و یک باکس هم بالای سایت میخوام که ده تا ویدیو توش قرار بگیره و دلخواه بتونم بهش ویدیو اضافه کنم و زیرش ویدیو های جدید بیاد
البته ما خودمون پلیر داریم اما اگه بتونید یک پلیر خوب هم برای سایت نصب کنید عالی میشه
ادرس سایت هم
movietrailer.ir

درود بر شما اطلاعات برای شما پ.خ شد