توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست خرید سرور از دیتاشک
almanwebhost
July 15th, 2014, 20:54
سلام به همه دوستان
Dual Intel Xeon 5150
این سرور رو میخوام بخرم
دوستان قیمت بگید لطفا
درمورد دیتاسنتر اگر قوانین مهمی هست لطفا بگید (در همه موضوع ها )
چون بار اول هست میخوایم با این دیتاسنتر کار کنیم
درمورد ای پی اضافه هم بگید لطفا
تشکر - منتظرم
امکان خرید برای شما فراهم است.
besthosti.com
July 15th, 2014, 22:06
با سلام میتونیم برای شما بخریم در صورتی که بخواهین ماه اول رو هم تخفیف میدهیم برای اطلاعات بیشتر با بنده در یاهو میتونین در تماس باشین
mobinhost.in
July 15th, 2014, 23:17
دیتا شیک دیتاسنتر غیر استاندارد و بی اعتباری هست اگر با اون رنج قیمت نیاز به سرور دارید
بتون پیشنهاد می کنم حتما از دیتاسنتر زیر دیدن کنید
https://billing.dacentec.com/hostbill/index.php?/cart/
شما با حدود 200 هزار تومان می توانید یک سرور با 17 ای پی و با 16 گیگ رم و یک سی پی یو مناسب و 2 ترابایت هارد ساتا تهیه نمایید
اگر بیشتر هم ای پی بخواهید امکان گرفتن ای پی موجود هست
در صورت نیاز به عقد قرار داد سالیانه امکان انعقاد قرار داد رسمی در محل دفتر ما امکان پذیر هست
برای پشتیبانی و سوالات پیش از خرید می توانید
تلفن شرکت :02166059112 (ویژه پشتیبانی و فروش )
تلفن همراه :09191889367 (ویژه پشتیبانی و فروش )
سامانه پشتیبانی و فروش برای ورود اینجا کلیک کنید (http://mobinhost.com/client/submitticket.php)
مبین هاست | هاست | دامنه |نماینده رداستیشن| پهنای باند نامحدود| سرور نا محدود ایران | سرور مجازی | سرور اختصاصی (http://www.mobinhost.com/)
company_hosting
July 15th, 2014, 23:41
سلام به همه دوستان
Dual Intel Xeon 5150
این سرور رو میخوام بخرم
دوستان قیمت بگید لطفا
تشکر - منتظرم
سلام
پیشنهاد میشود از این دیتا سنتر خرید نکنید
مورادی هست که شما از ان اطلاع ندارد ....
موفق باشید
almanwebhost
July 16th, 2014, 07:22
دوستان خرید به تاخیر افتاد بنا به دلایلی
چون یک سری ها میگن که آپ تایم خوبه ولی یه دفعه میبنده بدون اطلاع و اجازه
خو بدرد نمیخوره
viasky
July 16th, 2014, 07:24
باسلام
اگر مایل باشید با هزینه پایین سرور در کلو آسمان ارتباط آرکا از لوکیشن امریکا قابل ارائه خواهد بود
مزایا:
کیفیت بالا
پرداخت به صورت اقساط
عدم مسدود شدن سرور در صورت دریافت ابیوز های متعدد
پشتیبانی مستقیم
majidisaloo1
July 17th, 2014, 01:56
دیتاسنتر دیتاشک بسیار نسبت به قیمتی که ارائه میکند با کیفیت است
از سمت دیگر تا زمانی که شما مشکلی ایجاد نکنید و مدیریت صحیحی داشته باشید مشکلی نخواهید داشت
ما در این انجمن قدیمی ترین ارائه دهنده و میشه گفت قدیمی ترین نماینده با بیشترین تعداد سرور از این دیتاسنتر هستیم و به شما من باب آشنایی بیشتر خدمتتان عرض میکنم شما تا زمانی که مدیریت سرور را به صورت صحیح انجام بدهید و توانایی در مدیریت پورت ها داشته باشید هیچگاه چه در دیتاشک و چه در جای دیگری مشکلی نخواهید داشت.
* از جناب سنجری که به ما لطف دارند هم تشکر میکنم
با سپاس
عیسی لو
Nicdata
July 17th, 2014, 02:00
دیتا شیک دیتاسنتر غیر استاندارد و بی اعتباری هست اگر با اون رنج قیمت نیاز به سرور دارید
بتون پیشنهاد می کنم حتما از دیتاسنتر زیر دیدن کنید
https://billing.dacentec.com/hostbill/index.php?/cart/
شما با حدود 200 هزار تومان می توانید یک سرور با 17 ای پی و با 16 گیگ رم و یک سی پی یو مناسب و 2 ترابایت هارد ساتا تهیه نمایید
اگر بیشتر هم ای پی بخواهید امکان گرفتن ای پی موجود هست
در صورت نیاز به عقد قرار داد سالیانه امکان انعقاد قرار داد رسمی در محل دفتر ما امکان پذیر هست
برای پشتیبانی و سوالات پیش از خرید می توانید
تلفن شرکت :02166059112 (ویژه پشتیبانی و فروش )
تلفن همراه :09191889367 (ویژه پشتیبانی و فروش )
سامانه پشتیبانی و فروش برای ورود اینجا کلیک کنید (http://mobinhost.com/client/submitticket.php)
مبین هاست | هاست | دامنه |نماینده رداستیشن| پهنای باند نامحدود| سرور نا محدود ایران | سرور مجازی | سرور اختصاصی (http://www.mobinhost.com/)
درود
به هیچ عنوان این نوشته رو تایید نمی کنم.
اگر قادر به مدیریت صحیح باشید یکی از بهترین دیتاسنترها هست !
mobinhost.in
July 17th, 2014, 02:11
دیتاسنتر دیتاشک بسیار نسبت به قیمتی که ارائه میکند با کیفیت است
از سمت دیگر تا زمانی که شما مشکلی ایجاد نکنید و مدیریت صحیحی داشته باشید مشکلی نخواهید داشت
ما در این انجمن قدیمی ترین ارائه دهنده و میشه گفت قدیمی ترین نماینده با بیشترین تعداد سرور از این دیتاسنتر هستیم و به شما من باب آشنایی بیشتر خدمتتان عرض میکنم شما تا زمانی که مدیریت سرور را به صورت صحیح انجام بدهید و توانایی در مدیریت پورت ها داشته باشید هیچگاه چه در دیتاشک و چه در جای دیگری مشکلی نخواهید داشت.
* از جناب سنجری که به ما لطف دارند هم تشکر میکنم
با سپاس
عیسی لو
بله قیمت که ارزان هست ولی سرور با سخت افزاری با کیفیت که نمی دهد . سرور های با هارد ساتای ضعیف و بی کیفیت و سی پی یو ها اکثرا ضعیف
صرفا ارزان هست
وقتی سروری رو به عنوان سرور اختصاصی به مشتری ارائه کردید امکان کنتزل پورت و.... از بین می رود پس این موضوع که با مدیریت می شود ار این سرور به خوبی استفاده کرد خیلی صحیح نیست
به فرض ای هم که پورت ها باز باشند و مکررا ابیوز ارسال شود و پاسخ هم داده شود و بعد سرور با یک ابیوز ترمینیت شود قطعا غیر حرفه ای هست
دیتا سنتر های معتبر مثل سینگل هاپ هم حساسیت بالایی به ابیوز داند ولی کم پیش میاد سرور رو ترمییت کنند
فکر نمی کنم کسی تجربه ای در زیمنه ترمینیت شدن سرور داشته باشد
با این حال نظر شما به عنوان همکاری که علاقه به این دیتاسنتر دارید محترم هست
- - - Updated - - -
درود
به هیچ عنوان این نوشته رو تایید نمی کنم.
اگر قادر به مدیریت صحیح باشید یکی از بهترین دیتاسنترها هست !
دوست عزیز اینجا قرار نیست ما همدیگر رو تایید یا همدیگر رو به چالش بکشیم
شما تجربه ای داری و من هم تجربه ای دارم در همکاری با این دیتاسنتر
یقینا من قدمت پنلم رو می توانم اینجا به نمایش بزارم و ببینید زمانی که دیتاشیک هنوز شناخته شده نبود من ارائه می کردم
اگر با دیتاسنترهای معتبر مقایسه کنید از ضعیف هم ضعیفتر هستند
اینجا در فضای این انجمن هر کس تجربه کاری خودش رو ارائه می دهد
ان حق هم برای شما و هم برای دیگران و هم برای بنده وجود دارد که نظر خودم رو بدهم
اینکه شما نظر بنده رو تایید بکنید یا نکنید دیتاشیک رو معتبر یا غیر معتبر نمی کند
اینو بدانید که ما اینجا با همکاری هم تجربیاتمون رو ارائه می دهیم و مشتریان تصمیم می گیرند
ServerDL.com
July 17th, 2014, 02:19
با تمام احترامی که برای مشتریان این دیتاسنتر قائل هستم !
از لحاظر کیفیت ! از لحاظ پشتیبانی و خدمات خاص این دیتاسنتر رو بنده به عوان یکی از افراد با سابقه در زمینه سرورهای اختصاصی در کمپانی های هتزنر و رداستیشن به این دیتاسنتر از 10 نمره 2 رو می دهم !
این 2 هم فقط بخاطر تخفیفی می دهم که به مشتریان ارائه می دهند !
مگر نه هیچ نقطه قوتی این دیتاسنتر ندارد !
شب با استرس خوابیدن رو تو این دیتاسنتر فهمیدم !
سابقه بدی بود !
و در باقیه مورارد نیز نظرم با آقای مهندس منتظری ( مبین هاست ) یکی هست !
اگر می خواهید تو مسیری بیاین درست بیاین ! مشتری رو خراب نکنید !
vpsgroups
July 17th, 2014, 02:45
سلام به همه دوستان
Dual Intel Xeon 5150
این سرور رو میخوام بخرم
دوستان قیمت بگید لطفا
تشکر - منتظرم
پرتال فروش سرور اختصاصی امریکا و اروپا (http://client.vpsgroups.com/cart.php?gid=8) - شروع از 55$
لیست کامل افرهای سرور اختصاصی موجود :
(سرور زیر بدون کارمزد خرید هستند و قیمت ثابت میباشد.)
اخبار - VPSGroups Inc (http://client.vpsgroups.com/announcements.php?id=17)
novin-web
July 17th, 2014, 02:57
سلام
خدمت دوستان
من هم فقط تجربه شخصی خودم رو از این دیتاسنتر میگم تا دوست عزیزمون در انتخاب اشتباه نکنند.
من با اقای منتظری و افشار موافقم.
این isp بهتر هست بگیم تا دیتاسنتر سابقه ترمینیت کردن سرور بدون هیچ اخطاری رو داشته و داره.
گول ارزون بودن سرورهاشون رو به هیچ وجه نخورید 24 ساعت باید در حال جواب دادن به ابیوس هاشون باشید!!!!
ولی باز انتخاب با شما هست.
کیفیت رو فدای کمیت نکنید.
majidisaloo1
July 17th, 2014, 10:58
بله قیمت که ارزان هست ولی سرور با سخت افزاری با کیفیت که نمی دهد . سرور های با هارد ساتای ضعیف و بی کیفیت و سی پی یو ها اکثرا ضعیف
صرفا ارزان هست
وقتی سروری رو به عنوان سرور اختصاصی به مشتری ارائه کردید امکان کنتزل پورت و.... از بین می رود پس این موضوع که با مدیریت می شود ار این سرور به خوبی استفاده کرد خیلی صحیح نیست
به فرض ای هم که پورت ها باز باشند و مکررا ابیوز ارسال شود و پاسخ هم داده شود و بعد سرور با یک ابیوز ترمینیت شود قطعا غیر حرفه ای هست
دیتا سنتر های معتبر مثل سینگل هاپ هم حساسیت بالایی به ابیوز داند ولی کم پیش میاد سرور رو ترمییت کنند
فکر نمی کنم کسی تجربه ای در زیمنه ترمینیت شدن سرور داشته باشد
با این حال نظر شما به عنوان همکاری که علاقه به این دیتاسنتر دارید محترم هست
دقت نکردید بنده گفتم نسبت به قیمت کیفیت خوبی دارد
شما قیمت هارد ها را نگاه کردید آیا؟ یک هارد ساتا 3 برای 2 ترابایت در میاد 229 دلار این مارک :Seagate 2 TB Constellation (http://gopcn.com/i-12200521-seagate-2-tb-constellation.html)
شما آیا تا به کنون به این ها فکر کردید ؟
در مورد ابیوز خیر شما یک روتر نصب نمایید و کانفیگ بکنید از نظر ابیوز هم تامین میشه
در مورد ترمینیت این ها بستگی به واسطه دارد واسطه اگر سواد بین الملل داشته باشد مشکلی ندارد
برای مثال در همین انجمن یکی از کاربران ما در این دیتاسنتر به خاطر اخطار هایی که داشت و میگفت رفع شده ولی نشده بود سرورش رو دیتاسنتر اعلام کرد ترمینیت شد اما ما صحبت کردیم و سرورشان را باز کردیم و با کمکی که به کاربر کردیم تا چند ماه بعد هم تمدید کرد بدون اینکه اخطاری داشته باشد
همه این ها به واسطه مربوط است هیچ دیتاسنتری بد نیست تنها ارائه دهنده آنها بد و یا خوب بودن آن را به کاربران تلقین میکنند