ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دامنه ارزان .com یا.net

sitetheme
July 15th, 2014, 18:05
سلام لطفا عزیزانی که دامنه های ذکر شده رو ارایه میدن افر بدن فقط لطفا قیمت از 18 تومان بالاتر نباشه پنل داشته باشه و قابل تمدید باشه نظرتون در مورد پارس دامین دات نت چیه؟قابل اعتماده؟

sitetheme
July 15th, 2014, 19:19
دوستان کسی نیست با این شرایط ارایه بده؟

Sent from my LT26ii using Tapatalk

armin.m
July 15th, 2014, 19:31
از پارس دامین خرید داشتم، دامین رو تحویل دادن و تقریبا 1 ماهی می شه که دامین آپ هست و مشکلی نداره. اما هیچ نظری در مورد تمدیدش با این قیمت ندارم :d هرچند خودشون گفتن تغیر قیمت وجود نخواهد داشت.
پارس دامین تنها سیستمی هست که دیدم داره با این قیمت ارائه میده. بعید می دونم کسیو پیدا کنید که کمتر باهاتون حساب کنه. اکثرا بالای 30 تومن هست. قیمت بالای 30 تومن منطقیه البته. الان قیمت دامین تقریبا 9 دلار هست.

SamaN DL
July 15th, 2014, 19:37
سلام لطفا عزیزانی که دامنه های ذکر شده رو ارایه میدن افر بدن فقط لطفا قیمت از 18 تومان بالاتر نباشه پنل داشته باشه و قابل تمدید باشه نظرتون در مورد پارس دامین دات نت چیه؟قابل اعتماده؟

با درود

5 تا دامین دارم ازشون، بنده ایشون رو تایید میکنم... پشتیبانی عالی! و کیفیت کارشون.

موفق باشید.

sitetheme
July 15th, 2014, 19:39
ممنون از بزرگواران با این تفاسیر ثبت میکنم امید بخدا!راستی پنل دامینشون چیه؟شماره تماسی دارید؟

sitetheme
July 15th, 2014, 19:44
اوه انگار درگاه پرداختشون ایراد داره خطا میده ثبتش انی هست؟شماره ای ازشون ندارید؟

SamaN DL
July 15th, 2014, 21:10
ممنون از بزرگواران با این تفاسیر ثبت میکنم امید بخدا!راستی پنل دامینشون چیه؟شماره تماسی دارید؟

درود

دوست من، درگاهاشون زرین پال هست... و از سال 86 ثبت شده! :D
پنلشون هم reseller هست.