توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر دامنه
sitetheme
July 15th, 2014, 17:41
سلام من دایرکت ادمین رو روی یک دامنه ای ار ست کردم منظورم اینه که این دامنه بعنوان دامنه اصلی سرور ست شده حالا بنا به دلایلی میخوام یک دامنه بین المللی ست کنم لطفا بگید برای تعویض دامنه اصلی باید چه کنم؟ایا از منوی ادمین پنل دایرکت ادمین میشه تغییر داد؟راهنمایی لطفا؟
takpar7
July 15th, 2014, 18:18
سلام من دایرکت ادمین رو روی یک دامنه ای ار ست کردم منظورم اینه که این دامنه بعنوان دامنه اصلی سرور ست شده حالا بنا به دلایلی میخوام یک دامنه بین المللی ست کنم لطفا بگید برای تعویض دامنه اصلی باید چه کنم؟ایا از منوی ادمین پنل دایرکت ادمین میشه تغییر داد؟راهنمایی لطفا؟
سلام
your ip:your port(2222/CMD_ADMIN_SETTINGS)
از بخش تنظیمات ادمین میتونید دی ان اس رو تغییر بدید
sitetheme
July 15th, 2014, 18:20
همین کافیه؟من با این دامنه یک هاست هم ساختم!داخل هاست نمیخواد کاری کنم؟
Sent from my LT26ii using Tapatalk
takpar7
July 15th, 2014, 18:28
همین کافیه؟من با این دامنه یک هاست هم ساختم!داخل هاست نمیخواد کاری کنم؟
باید کافی باشه چون دایرکت ادمین خودش بقیه تنظیمات رو باید انجام بده برای دامنه های دیگه
فقط باید نیم سرورهایی که میزنید بسازید برا دامنه ای که میخواین نیم سرورشو بذارید تو دایرکت ادمین
jahromweb
July 15th, 2014, 22:10
برای احتباط نیم سرور های هاست رو هم چک کنید بد نیست.
mobinhost.in
July 15th, 2014, 23:48
صرفا می بایست نیم سرور ها و هاست نیمک رو تغییر بدهید که در دایرکت ادمین با تغییر این 2 پارامتر روی دامین دیگر به سادگی انجام پدیر هست
از داخل دسترسی ادمین کمی بگردین پیدا می کنید
sitetheme
July 16th, 2014, 00:42
دوستان یک سوال برام پیش اومده قسمت admin backup/restore وقتی میخوام یک بک اپ رو ریستور کنم نمیپرسه تو کدوم اکانت قرار ریستور شه!چطور باید انتخاب کنم؟
takpar7
July 16th, 2014, 00:49
دوستان یک سوال برام پیش اومده قسمت admin backup/restore وقتی میخوام یک بک اپ رو ریستور کنم نمیپرسه تو کدوم اکانت قرار ریستور شه!چطور باید انتخاب کنم؟
خودش رو دیتابیسی که باهاش هم اسم باشه ریستور میشه
a.e
July 16th, 2014, 01:14
برای ریستور کردن نیاز به انتخاب یوزر نیست؛ بک آپ بر روی یوزرنیمی که هم نام بک آپ است ریستور میشود و به صورت ساده دایرکت ادمین به صورت خودکار تشخیص میدهد و نیازی به انتخاب یوزر مورد نظر به صورت دستی نیست.
sitetheme
July 16th, 2014, 02:13
خوب من اگه بخوام بک اپ یک اکانت متفاوت رو روی یک اکانت دیگه ریستور کنم دقیقا چی رو به چی تغییر نام بدم؟
jahromweb
July 16th, 2014, 05:20
خوب من اگه بخوام بک اپ یک اکانت متفاوت رو روی یک اکانت دیگه ریستور کنم دقیقا چی رو به چی تغییر نام بدم؟
باید یوزر اکانت رو به یوزر بکاپ تغییر بدید
takpar7
July 16th, 2014, 12:02
یا باید هر فایل و دیتابیس رو مستقیم از پنل همون یوزر به داخل روت منتقل بدید و دیتابیس رو هم از پی اچ پی مای ادمین ریستور کنید یا به گفته دوستمون یوزر رو تغییر بدید.