ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف محتویات جدول دیتابس

basere
July 15th, 2014, 16:48
با سلام
من از کامپوننت جی کامنت استفاده میکنم ولی با ارتقای جوملا به 2.5 کامنتهای قبلی حذف شدن! اما بک آپ از جدول jos_jcomments_votes گرفته بودم اما هرچه قدر ایمپورت کردم موفق نشدم! لذا ریسک کردم و محتویات جدول j25_jcomments_votes رو حذف کردم تا شاید ایمپورت جواب بده اما جواب نداد که هیچ، الان نظرات جدید رو هم منتشر نمی کنه چون محتویات جدول رو dorp کردم؛ به نظر شما راهی هست که بشه محتویات جدول مذکور رو دوباره ساخت؟
لازم به ذکره که با خذف و نصب مجدد افزونه هم درست نمیشه.
ممنون

jaygah.ir
July 15th, 2014, 17:51
با سلام

موقع ایمپورت چه خطایی دارید؟

takpar7
July 15th, 2014, 18:36
با سلام
من از کامپوننت جی کامنت استفاده میکنم ولی با ارتقای جوملا به 2.5 کامنتهای قبلی حذف شدن! اما بک آپ از جدول jos_jcomments_votes گرفته بودم اما هرچه قدر ایمپورت کردم موفق نشدم! لذا ریسک کردم و محتویات جدول j25_jcomments_votes رو حذف کردم تا شاید ایمپورت جواب بده اما جواب نداد که هیچ، الان نظرات جدید رو هم منتشر نمی کنه چون محتویات جدول رو dorp کردم؛ به نظر شما راهی هست که بشه محتویات جدول مذکور رو دوباره ساخت؟
لازم به ذکره که با خذف و نصب مجدد افزونه هم درست نمیشه.
ممنون

سلام
اگه محتویات جدول رو دراپ کردید خود جول رو هم دراپ کنید(منظور کل دیتابیس و همه جداول نیست فقط جدول مورد نظر) بعد جدول رو ایمپورت کنید اگه بازم مشکلی داشت بدین ادین سرور از اس اس اچ دیتابیس رو ایمپورت یکنه تو بیشتر مواقع وقتی از سمت سرور ایمپورت میشه ارورها میرن

basere
July 16th, 2014, 14:09
با سلام و تشکر درست شد
ممنون