توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل وردپرس در هنگام آپلود فایل
naghmesra
July 14th, 2014, 17:18
سلام
من هنگامی که میخوام برای مطالبم در وردپرس عکس بزارم با ارور زیر مواجه میشم لطفا بگید دلیل این ارور چیه و چگونه رفع میشه.
با تشکر
برو تو بخش کتابخانه/افزودن و اونجا آپلود کن.
اگه بار اول نشد یکبار دیگه انجام بده.
naghmesra
July 14th, 2014, 17:22
برو تو بخش کتابخانه/افزودن و اونجا آپلود کن.
اگه بار اول نشد یکبار دیگه انجام بده.
بازم نشد که نشد.
راه دیگه ای به نظرتون نمیاد؟
ppscoir
July 14th, 2014, 17:32
عزیز الکی نرو اینور و اونور
به احتمال زیاد دایرکت ادمین داری
این خطا مربوط به سطح دسترسی فولدرها هست
باید به پشتیبان هاست بگی برطرف کنه
naghmesra
July 14th, 2014, 17:39
عزیز الکی نرو اینور و اونور
به احتمال زیاد دایرکت ادمین داری
این خطا مربوط به سطح دسترسی فولدرها هست
باید به پشتیبان هاست بگی برطرف کنه
سرور اختصاصیه و من پشتیبان هاست ندارم.
اگه میشه در این رابطه بیشتر توضیح دهید.
راستی تو دایرکت ادمین سطح دسترسی Admin دارم.
kingpower
July 14th, 2014, 17:43
درود
مشکل مسلما مربوط به قالب هست (فایل functions.php)
قالب دیگه ای تست کنید
naghmesra
July 14th, 2014, 17:53
درود
مشکل مسلما مربوط به قالب هست (فایل functions.php)
قالب دیگه ای تست کنید
قالب تست شده است و مشکلی ندارد.
- - - Updated - - -
بچه ها نظر دیگه ای ندارید؟
ppscoir سطح دسترسی رو چطور باید کنترل کنم؟
ashanet
July 14th, 2014, 17:58
سلام شما اگر به هاست دسترسی دارید می تونید به file manager و دایرکتوری wp-content -> uploads مراجعه کنید. اونجا یه سری پوشه مربوط به سال و ماه آپلود می شه که سطح دسترسی رو می تونید 777 بزارید البته این رو بدونید این سطح دسترسی ممکنه خطر ساز باشه.
agraph
July 14th, 2014, 18:11
این مشکل اصلا مربوط به هاست و قالب نیست
این مشکل مربوط به خود وردپرس هست اگه از اخرین نگارش وردپرس استفاده نمی کنید وردپرس را بروز کنید اگه استفاده می کنید برید سایت وردپرس اخرین نسخه را دانلود کنید تو هاستتون (محلی که وردپرس نصب هست ) از حالت فشرده خارج کنید فقط قبلش wp-content و wp-config.php را از فایل فشرده پاک کنید
* اگه فایل wp-config.php و wp-content قبل از آپلود از فایل زیپ که از سایت وردپرس دانلود می کنید پاک نکنید به اطلاعات سایت پاک میشه
naghmesra
July 14th, 2014, 18:33
این مشکل اصلا مربوط به هاست و قالب نیست
این مشکل مربوط به خود وردپرس هست اگه از اخرین نگارش وردپرس استفاده نمی کنید وردپرس را بروز کنید اگه استفاده می کنید برید سایت وردپرس اخرین نسخه را دانلود کنید تو هاستتون (محلی که وردپرس نصب هست ) از حالت فشرده خارج کنید فقط قبلش wp-content و wp-config.php را از فایل فشرده پاک کنید
* اگه فایل wp-config.php و wp-content قبل از آپلود از فایل زیپ که از سایت وردپرس دانلود می کنید پاک نکنید به اطلاعات سایت پاک میشه
کاری که شما گفتید هم انجام دادم نشد که نشد.
تو رو خدا کمکم کنید
agraph
July 14th, 2014, 18:34
با ایدی من در ارتباط باشید
مشکل براتون رفع می کنم
ashanet
July 14th, 2014, 19:12
سلام همون طور که گفتم این دسته اررور های وردپرس مربوط به سطوح دسترسی هستند.راهش هم همون بود که گفتم.البته اگر ساختار کد ها رو دستکاری نکرده باشید
jaygah.ir
July 14th, 2014, 19:35
با سلام
دوست عزیز مشکل شما قطعا سطح دسترسی برای آپلود می باشد باید پوشه آپلود در وردپرس به 777 تغییر بدید همچنین پوشه سال و ماهی که الان حضور داریم هم باید 777 شود.
دوست عزیز مشکل شما قطعا سطح دسترسی برای آپلود می باشد باید پوشه آپلود در وردپرس به 777 تغییر بدید همچنین پوشه سال و ماهی که الان حضور داریم هم باید 777 شود.