PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با فونت فارسی انجمن؟؟؟؟؟

shadows
July 14th, 2014, 14:15
ضمن عرض سلام بنده یک مشکل اساسی دارم البته یک سال هست ولی کسی نیست بتونه کمکم کنه دیگه گفتیم اینجا مشکلمون رو مطرح کنیم شاید کسی بتونه کمکمون کنه بنده یک انجمن دارم نسخه وی بی هم 3.8.7 میباشد وقتی اخرین ارسالی های انجمن یا چت باکس نصب میکنم نوشته هایی که بصورت فارسی در میان بصورت علامت سوال هست ؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا موندم دیگه چیکار کنم هر کاری هم بگید انجام دادم ولی این مشکل بر طرف نشد از ریپیر کردن دیتا بیس بگیر تا گزاشتن دیتا بیس روی utf8تا چه میدونم فارسی ساز وی بی بگیر تا تغییر چندین سرور بخاطر این مسله بگیر ولی مشکل همچنان باقیست ممنون میشم اساطیر راهنمایی کنند

Zagrio.com
July 14th, 2014, 14:36
سلام

مشکل شما قطعا یکی یا هر دو موارد زیر هست:

1- اسکریپت شما مقادیر فارسی رو بصورت صحیح Encode نمیکنه و نتیجتا درست داخل Database نمیره
2- ساختار دستابیس شما با اسکریپت درست ست نشده

عموما با اصلاح یکی از موارد فوق مشکل شما حل می شود.

با سپاس

CityKala.net
July 14th, 2014, 14:53
ضمن عرض سلام بنده یک مشکل اساسی دارم البته یک سال هست ولی کسی نیست بتونه کمکم کنه دیگه گفتیم اینجا مشکلمون رو مطرح کنیم شاید کسی بتونه کمکمون کنه بنده یک انجمن دارم نسخه وی بی هم 3.8.7 میباشد وقتی اخرین ارسالی های انجمن یا چت باکس نصب میکنم نوشته هایی که بصورت فارسی در میان بصورت علامت سوال هست ؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا موندم دیگه چیکار کنم هر کاری هم بگید انجام دادم ولی این مشکل بر طرف نشد از ریپیر کردن دیتا بیس بگیر تا گزاشتن دیتا بیس روی utf8تا چه میدونم فارسی ساز وی بی بگیر تا تغییر چندین سرور بخاطر این مسله بگیر ولی مشکل همچنان باقیست ممنون میشم اساطیر راهنمایی کنند
Encoding ديتابيس رو (ممكن هست فقط يك تيبل مشكل داشته باشه ولي كلاً اجرا كنيد) از داخل Phpmyadmin به UTF-8 تغيير بدهيد. (اگر نشده، ديتابيس رو يك بار دانلود كنيد، مجدد ريستور كنيد، من كلّي گفتم، امّا با اين روش حل ميشه، اگر نشد فايل‌هاي هك رو اجرا كنيد و موقع سيو UTF-8 كنيد، درست ميشه)

ضمناً جاي درستي براي ايجاد تاپيك انتخاب نكرديد.

- - - Updated - - -

پست ويرايش شد (دستم خورد ارسال شد، كامل ننوشتم)

shadows
July 14th, 2014, 16:03
Encoding ديتابيس رو (ممكن هست فقط يك تيبل مشكل داشته باشه ولي كلاً اجرا كنيد) از داخل Phpmyadmin به UTF-8 تغيير بدهيد. (اگر نشده، ديتابيس رو يك بار دانلود كنيد، مجدد ريستور كنيد، من كلّي گفتم، امّا با اين روش حل ميشه، اگر نشد فايل‌هاي هك رو اجرا كنيد و موقع سيو UTF-8 كنيد، درست ميشه)

ضمناً جاي درستي براي ايجاد تاپيك انتخاب نكرديد.

- - - Updated - - -

پست ويرايش شد (دستم خورد ارسال شد، كامل ننوشتم)

==========================================
میشه توضیح بدین دیتا بیس چطوری اول دانلود کنم بعد ریستور کنم؟؟؟

ashanet
July 14th, 2014, 17:43
سلام برای این کار شما می تونید از utf-8 استفاده کنید.قبلا یکی از دوستان این مشکل رو داشت و دلیل مشکلش این بود که نسخه ویبولتینی که استفاده می کرد رو از یکی از سایت های خارجی دانلود کرده بود و اون اسکریپت فارسی ست نشده بود.شما می تونید collation رو از داخل دیتابیس به utf8_persian_ci تغییر بدید.اگر از صحت دیتابیس مطمئن هستید باید به صفحه ارسال کننده توجه کنید به این صورت که ممکنه داخل اون صفحه query بدون ست شدن به utf8 داخل دیتابیس سیو شه.معمولا بعد از ارسال کوئری .از این قطعه کد هم استفاده می کنند.

$new=mysql_query("SET CHARACTER SET utf8");

دقت کنید داخل فایل های html از متای utf8 استفاده شده باشه و در صورتی که از php استفاده می کنید می تونید از این کد نیز استفاده کنید:

mysql_query('SET NAMES \'utf8\'');

اگر در بخش خاص (پلاگین )این اتفاق میوفته به احتمال زیاد مربوط به همین موارد می شه.در ضمن در php از header ها برای تعیین یونیکد کارکتر ها هم باید استفاده شده باشه.