ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا پارس آنلاین اینطوریه؟

iran-developers
July 14th, 2014, 11:38
درود بر دوستان عزیز
من یه سرویس 2 مگابیت پارس آنلاین سفارش دادم بعد از تست سرعت در تست اسپید دیدم سرعت دانلود از سرور های پارس آنلاین کمتر از جاهای دیگست مثلا روی پارس آنلاین 2 مگابیت بر ثانیه دان داشت روی یه سرور توی کرج نزدیک به 12 مگابیت دان داشت
فکرم درگیر شد گففتم بزار شاید سرور هاش شلوغ بوده رفتم دنبالش روی یکی از سرور های دوستم یه فایل آپلود کردم دیدم بازم بیشتر 200 کیلوبایت بر ثانیه نمی ره
این جاست که برام جای سوال بود پشتیبانی هم که ما رو دروغگو فرض کرد

pixell2012
July 14th, 2014, 11:45
سلام
سرویس محدود یا نامحدود
معمولا سرویسهای محدود سرعتشون چند برابر واقعی هست
شما سرور دو مگابیت گرفتید
سرعت استاندار جهانی هر مگابیتی = 128 کیلوبایت هست
شما سرعت 2 مگابیت گرفتید میشه 256 کیلوبایت میشه
در ضمن سرعت اینترنت هم بستگی به ریت خط هم داره

iran-developers
July 14th, 2014, 11:47
درود
خوب درسته من سرویسم محدود هست ولی یه مسیله ای که هست اینه که من الان از سرور های دیگه سرعتم روی 1.2 مگابایت بر ثاینه هست ولی از این سرور های
پارسآنلاین روی 200 کیلوبایت به زور ر میاد

pixell2012
July 14th, 2014, 11:59
شرکت های دیگه که سرویس گرفتی سرعتت بالا بود
پس مشکل ریت نداری
میتونی زنگ بزنی شرکت و باهاشون در تماس باشید
قبل از تماس از سایت اسان دانلود با Internet Download Manager یک فایل بزارید دانلود ببینید سرعتتون چطوره

iran-developers
July 14th, 2014, 12:08
درود روی 600 کیلوبایتت هست در صورتی که همین الان از p30download رو 1 مگابایت هست

RoobinaServer
July 14th, 2014, 12:23
شرکت های دیگه که سرویس گرفتی سرعتت بالا بود
پس مشکل ریت نداری
میتونی زنگ بزنی شرکت و باهاشون در تماس باشید
قبل از تماس از سایت اسان دانلود با Internet Download Manager یک فایل بزارید دانلود ببینید سرعتتون چطوره

ایشون از جای دیگه سرویس نتشون را نگرفته موضوع ایشون دانلود از سرورهای مختلف با نت پارس انلاین هست.

-----------------'

استارتر مشکل از عمل شیپینگ پارس انلاین هست و سرعت شما باید همان 200 باشه ولی برای همه جا اینطوری نیست و این مشکل خودشون هست که نتونستند سرعتتون را در همه جا محدود کنند، احتمالا بعدا درستش میکنند که همه جا شما همان 200 دانلود داشته باشید.

jaygah.ir
July 14th, 2014, 12:38
حداکثر سرعت دانلود شما باید 256 کیلوبایت باشد اگر بیشتر از این مقدار بود شرکت برای افزایش دانلود شما (خرید حجم بیشتر) سرعتارو بیشتر میده اگر از این مقدار کمتر بود شما میتونین بهشون بگید چرا سرعتتون کمه.

asdadsdxz
July 14th, 2014, 12:40
درود روی 600 کیلوبایتت هست در صورتی که همین الان از p30download رو 1 مگابایت هست

اصولا دانلود از سرور های ایران با سرعت 2 برابر بیشتر از سرور های خارج میشه