توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نمایش تنظیمات منوها
freestyle
July 14th, 2014, 08:57
سلام. پارسال قالب وردپرسی Crea رو خریدم که این قالب فقط با وردپرس ورژن 3.3.2 سازگاره. بعد از یه سال الان وارد ادمین سایت که میشم، هر کدوم از منوهای سمت راست رو که روش کلیک میکنم تنظیماتش باز نمیشه. مثلاً "کاربران" رو که میزنم هیچی سمت چپ منو نشون داده نمیشه که بخوام لیست کاربران رو ببینم یا کاربر اضافه کنم یا هر کار دیگه ای بکنم. تمام منوهای مرتبط با قالب همینطوره. فقط منوهای مرتبط با پلاگین ها باز میشه. ضمناً چند وقت پیش سرور رو جابجا کردم و از اونموقع به بعد وارد ادمین نشده بودم، الان که وارد شدم دیدم اینطوریه. لطفاً راهنماییم کنید چطوری میتونم مشکل رو حل کنم. ممنون!
jaygah.ir
July 14th, 2014, 12:59
با سلام
باز نشدن درست قالب ادمین ارتباطی با قالب سمت کاربر ندارد فایل های وردپرس مجدد آپلود کنید ممکن است برای مثال فایل jquery مدیریت به درستی لود نمی شود.
آدرس مستقیم مدیریت منوها هم به صورت زیر است:
wp-admin/nav-menus.php
freestyle
July 16th, 2014, 22:54
ممنون از پاسختون ولی نتیجه نداد، اول فقط فایل
nav-menus.php رو دوباره آپلود و جایگزین کردم دیدم فرقی نکرد، کلاً فولدر wp-admin رو آپلود و جایگزین کردم باز فرقی نکرد، کل وردپرس رو هم (البته به جز فولدر Plugins و Themes و فایل wp-config) آپلود و جایگزین کردم باز هم فرقی نکرد. بنظرتون مشکل از کجاست؟ راه حل بعدی چیه؟
kool
July 17th, 2014, 09:25
سلام
بله باز نشدن درست قالب ادمین ارتباطی با قالب سمت کاربر ندارد.
شما با یک مرورگر دیگر نیز بررسی کنید.
نسخه وردپرس شما الان کدام است؟
اگه کل فایل ها رو جایگزین کردید و درست نشده ممکنه از یکی پلاگین ها یا از افزودن برخی کد ها به فایل کانفیگ یا فانگشن باشد.
Bit-O-Byte
July 17th, 2014, 09:43
با یه مرورگر دیگه تست کنید
freestyle
July 17th, 2014, 09:53
مشکل از مرورگر نیست، با کروم، فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر تست کردم فرقی نکرد.
الان وردپرس 3.3.2 روش نصبه. سایتی که قالب Crea رو ازش خریدم گفت این قالب بر اساس 3.3.2 ترجمه شده و با نسخه های بعدیش سازگار نیست، ولی واسه تست وردپرسش رو آپدیت کردم منوها درست شد اما خود سایت درست کار نمیکرد. مثلا یه فرم "تماس با ما" تو یکی از برگه ها گذاشته بودم، رو "تماس با ما" که کلیک میکردم اون برگه باز نمیشد صفحه اصلی رو باز میکرد. احتمالا بخاطر همون ناسازگاریش با نسخه های دیگه وردپرس بوده. وقتی باز 3.3.2 نصب کردم دوباره همون مشکل رو داشتم.
kool
July 17th, 2014, 10:24
قالب Crea سمت ادمین هم داره؟ چون من استفاده نکردم.
اگه اینطور باشه بهتره برای آخرین نسخه سازگارش کنند.
freestyle
July 17th, 2014, 11:34
منظورتون رو متوجه نمیشم. یعنی یه کاربر با سمت ادمین؟ خوب معلومه cms بدون ادمین که نمیشه. شما بلدین قالب رو سازگار کنین با نسخه های جدید؟ یا اینکه بلدین قالب اصلیشو دوباره ترجمه کنین؟
jaygah.ir
July 17th, 2014, 16:08
این مورد هم انجام بدید
موقتا اسم پوشه wp-content/plugins/ تغییر نام بدید و ببینید ادمین درست باز میشه یا خیر اگر درست شد یعنی یکی از پلاگینا مشکل دارد و باید بررسی کنید از کدام می باشد.
freestyle
July 17th, 2014, 17:28
اسم فولدر plugins رو هم عوض کردم فایده ای نداشت. اسم پوشه Theme و Language رو هم عوض کردم بازم افاقه نکرد.
kool
July 18th, 2014, 08:00
منظورتون رو متوجه نمیشم. یعنی یه کاربر با سمت ادمین؟ خوب معلومه cms بدون ادمین که نمیشه. شما بلدین قالب رو سازگار کنین با نسخه های جدید؟ یا اینکه بلدین قالب اصلیشو دوباره ترجمه کنین؟
منظورم این هست که اون قالب که میگین استفاده میکنین مگه هم برای طرف کاربر هست و هم برای طرف مدیر ؟ خود cms رو نمیگم با اون کار نداریم.
اگه قالب طرف مدیر نداره که احتمال زیاد همینطور هست! خب نباید بر روی قسمت مدیر تاثیر بزاره که. پس ربطی به قالب شما نداره. (البته تستش هم ساده هست میتونید یکی از قالب های پیشفرض خود سیستم رو انتخاب و تست کنید.)
به نظرم در این مرحله یکبار تمام پلاگین های خود را غیرفعال و دوباره بررسی کنید. ممکنه به دلیل افزوده شدن یا تغییرات اعمالی یک پلاگین در فایل های هسته یا قالب ها باشه. (البته قبلش از دیتابیس بکاپ تهیه و نگهداری کنید که اگه پلاگینی تنظیم خاصی داشت و نتونستید انجام بدید، اون بکاپ رو بازگردانی کنید.)
rasooul
July 18th, 2014, 13:31
خوب این کارهایی که انجام دادید مربوط میشه به اینکه وردپرس مشکل داره یا قالب که با تغییر قالب متوجه خواهید شد. با قالب دیگه ای تست کنید. قالب شما ممکنه تاثیر داشته باشه به دلیل استفاده از کد ها و توابع قدیمی .
آموزش ساخت منو در وردپرس (http://bigtheme.ir/making-a-list-and-set-menus-in-wordpress/)
freestyle
July 18th, 2014, 15:58
دوستان به مسئله جالبی برخوردم. فکر میکنم مشکل نه از وردپرسه نه از قالب. حدس من اینه که مشکل از هاسته. ببینید من یه وردپرس 3.3.2 دیگه از اول با یه دیتابیس جدید نصب کردم بدون اینکه هیچ تغییراتی توش ایجاد کنم، قالب عوض کنم یا پلاگین نصب کنم باز همون مشکل وجود داشت. پس مشکل باید از هاست باشه. کسی میدونه وردپرس نسخه 3.3.2 چه ملزومات و پیش نیازهایی لازم داره تا بتونه بدون مشکل کار کنه؟ مثلاً چه نسخه ای از php باید رو هاست نصب باشه و ... !؟ بالای %90 احتمال میدم مسئله به هاست برمیگرده.
jaygah.ir
July 18th, 2014, 21:44
دوستان به مسئله جالبی برخوردم. فکر میکنم مشکل نه از وردپرسه نه از قالب. حدس من اینه که مشکل از هاسته. ببینید من یه وردپرس 3.3.2 دیگه از اول با یه دیتابیس جدید نصب کردم بدون اینکه هیچ تغییراتی توش ایجاد کنم، قالب عوض کنم یا پلاگین نصب کنم باز همون مشکل وجود داشت. پس مشکل باید از هاست باشه. کسی میدونه وردپرس نسخه 3.3.2 چه ملزومات و پیش نیازهایی لازم داره تا بتونه بدون مشکل کار کنه؟ مثلاً چه نسخه ای از php باید رو هاست نصب باشه و ... !؟ بالای %90 احتمال میدم مسئله به هاست برمیگرده.
مشخصات ادمین وردپرس تست اگر پاک نکردید ارسال کنید تا بررسی کنم دقیقا مشکلتون چیه.
freestyle
July 19th, 2014, 14:17
ممکنه قبلش بگین چطوری میتونم پیش نیازهای وردپرس نسخه 3.3.2 رو پیدا کنم. اینکه چه نسخه هایی از برنامه های نصب شده روی هاست مورد نیازه
mohammad50
July 19th, 2014, 14:20
ممکنه قبلش بگین چطوری میتونم پیش نیازهای وردپرس نسخه 3.3.2 رو پیدا کنم. اینکه چه نسخه هایی از برنامه های نصب شده روی هاست مورد نیازه
فایل .htaccess را تغییر نام بدید و دوباره چک کنید
freestyle
July 19th, 2014, 14:38
فایل .htaccess را تغییر نام بدید و دوباره چک کنید
من سرچ کردم این فایل رو پیدا نکردم ممکنه بگین آدرسش کجاست؟
mohammad50
July 19th, 2014, 14:42
تنظیمات سی پنل را یک بار رسیت کنید از فوتر.بعد بر روی فایل منیجر کلیک کنید و نمایش فایل های مخفی را تیک بزنید.
freestyle
July 19th, 2014, 15:23
تنظیمات سی پنل را یک بار رسیت کنید از فوتر.بعد بر روی فایل منیجر کلیک کنید و نمایش فایل های مخفی را تیک بزنید.
کاری رو که گفتید انجام دادم، ببینید اون وردپرسی که مشکل پیدا کرده تو فولدر art نصبه. الان هیچ فایل htaccessی تو این فولدر پیدا نمیکنه. عکس رو ببینید. این فایل کارش چیه؟
21580
mohammad50
July 19th, 2014, 15:28
فایل موجود توی پوشه روت رو تغغیر نام بدید .و چک کنید