ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کانفیگ میکروتیک رو شبکه ovh

ServerDL.com
July 14th, 2014, 03:16
سلام
همانطور که متوجه شدم دوستانی هستند که در نصب میکروتیک روی شبکه دیتاسنتر OVH مشکل دارند
آموزش زیر امیدوارم کمکشون کنه !

ابتدا شما نیازمند 2 عدد سرور مجازی هستید
1- ویندوز که برروی اون نرم افزار winbox باشد ! که بتونید به میکروتیک وصل بشید ! ( تاکید می کنم این ویندوز حتما باید رو خود دیتاسنتر OVH باشد )
2- شما میکروتیک رو که بصورت Template دارید رو با دادن MAC آدرس به شبکه آن بیارید بالا و روشن می کنید !

بعد از این مرحله وارد سرور ویندوز می شوید و در winbox آدرس MAC میکروتیک رو به جای آی پی وارد می کنید
بصورت اتوماتیک میکروتیک شما شناخته می شود

و بعد از این مرحله وارد ip> address می شود و آی پی های قبلی را نیز حذف می کنید

و حالا نوبت به تنظیم آی پی به روی شبکه میکروتیک هست
وارد مسیر New terminal می شود و کامنت زیر را paste می کنید
و اینتر می زنید

ip address add address=IP network=Gateway broadcast=255.255.255.255 netmask=255.255.255.255 interface=eth

ip route add gateway=Gateway

به جای عبارت Gateway آدرس Gateway شبکه خود را می زارید
به جای عبارت ip آدرس ip مورد نظرتون رو می زارید

پیروز و موفق باشید .
امیدوارم مشکلی نداشته باشید .

افشار
سرور دی ال

pakradm
July 14th, 2014, 04:13
ضمن تشکر از شما دوست گرامی:53:

چند نکته به ذهنم می رسد که با اجازه تان در ذیل می پرسم:::

1)سرور میکروتیک فقط یه کارت شبکه لازم دارد؟
2)آدرس Gateway همان آیپی سرور اصلی است که آخرش 254 می باشد، درسته؟
3)مگر در شبکه OVH نباید همه NetMask ها 255.255.255.255 باشند؟؟؟... در کانفیگ شما این مورد رعایت نشده است، آیا مشکلی پیش نمیاد؟
4)در ماشین های مجازی ای که می سازیم مقدار Default Gateway را باید همین مقدار IP که روی روتر کانفیگ کرده ایم بگذاریم؟
5)(خیلی مهم) هدف اصلی از ایجاد روتر کنترل ترافیک خروجی و بستن پورت های خطرناک می باشد که با این روش به راحتی میتوان از طریق Firewall میکروتیک کنترل نمود، اما اگر مشتری برای آیپی 8.8.8.8 دستور Trace route را اجرا نماید به راحتی آیپی Gateway اصلی(همان آیپی سرور که آخرش شده 254) را به دست آورده و با تغییر تنظیمات کارت شبکه میتواند Firewall را به راحتی Bypass نماید. راه حل این مشکل به نظر من یکی از دو مورد زیر می باشد لطفا در مورد هر کدام راهنمایی بفرمایید.

5-الف) در پنل OVH برای آیپی های مشتریان MAC تنظیم نکنیم و MAC تمام ماشین های مجازی Random باشد که اگر شخصی Gateway اصلی را مورد استفاده قرار داد باز هم اینترنت نداشته باشد... آیا این راه حل عملی است؟؟؟... آیا مشکلی برای شبکه OVH به وجود نمی آورد؟؟؟... آیا دیتاسنتر Abuse نمی دهد یا آیپی را Block نمی کند؟؟؟

5-ب) برای میکروتیک دو کارت شبکه تعریف کنیم و هر یک را در Virtual Switch های جداگانه قرار دهیم(یکی فقط ماشین های مجازی و روتر - دیگری روتر و کارت شبکه سرور) و سپس بین این دو شبکه روت کنیم که فکر میکنم برای ترافیک Outbound مشکلی به وجود نیاورد اما سوال اصلی اینحاست که ترافیک Inbound را چجوری باید Route کنیم؟؟؟... یعنی اگر من آیپی یک سرور مجازی را Ping کردم اول به سرور میکروتیک برورد و بعد به Virtual Switch ای که ماشین های مجازی در آن قرار دارند Route شود... در این حالت هر دو ترافیک Inbound و Outbound می بایست از روتر عبور نمایند.

سپاسگزارم;)

mobinhost.in
July 14th, 2014, 04:25
احسان جان در پست نت ماسك رو. بكن ٢٥٥
البته سرو بالا مياد با ٢٥٥.٢٥٥.٢٥٥.٠
روي سرورهاي ويندوزي اگر باشه ديتاسنتر حتما ابيوز ميفرسته ولي روي ميكروتيك ارسال نمي كنه
البته اين طبق تجربه كاري با ديتاسنتر هميشه عجيب او وا اچ هست
دوست خوبمون با ظرافت خاصي توضيحاتي دادن كه اغلب صحيح هست
البته اين موضوعي كه اقاي افشار گذاشتن كانفيگ روتر روي سرور نيست
اين اموزش بالا اوردن ماشين مجازي ميكروتيك روي سرور هاي او وي اچ هست كه برخلاف بقيه ديتاسنتر ها كمي دردسر داره
اين اموزش هم به صورت ديگر ولي با همين بيس روي سايت خودشون هست
توضيح كه دوستمون دادن در مورد روتر صادق هست ولي اين اموزش بالا اوردن ميكروتيك هست

OmidX
July 14th, 2014, 04:26
سلام
همانطور که متوجه شدم دوستانی هستند که در نصب میکروتیک روی شبکه دیتاسنتر OVH مشکل دارند
آموزش زیر امیدوارم کمکشون کنه !

ابتدا شما نیازمند 2 عدد سرور مجازی هستید
1- ویندوز که برروی اون نرم افزار winbox باشد ! که بتونید به میکروتیک وصل بشید ! ( تاکید می کنم این ویندوز حتما باید رو خود دیتاسنتر OVH باشد )
2- شما میکروتیک رو که بصورت Template دارید رو با دادن MAC آدرس به شبکه آن بیارید بالا و روشن می کنید !

بعد از این مرحله وارد سرور ویندوز می شوید و در winbox آدرس MAC میکروتیک رو به جای آی پی وارد می کنید
بصورت اتوماتیک میکروتیک شما شناخته می شود

و بعد از این مرحله وارد ip> address می شود و آی پی های قبلی را نیز حذف می کنید

و حالا نوبت به تنظیم آی پی به روی شبکه میکروتیک هست
وارد مسیر New terminal می شود و کامنت زیر را paste می کنید
و اینتر می زنید

ip address add address=IP network=Gateway broadcast=255.255.255.0 netmask=255.255.255.0 interface=eth

ip route add gateway=Gateway

به جای عبارت Gateway آدرس Gateway شبکه خود را می زارید
به جای عبارت ip آدرس ip مورد نظرتون رو می زارید

پیروز و موفق باشید .
امیدوارم مشکلی نداشته باشید .

افشار
سرور دی ال

این کانفیگ درست نیست ... درستش اینه :

ip address add address=ipvps network=rootip.254 broadcast=255.255.255.255 netmask=255.255.255.255 interface=ether1

ip route add gateway=rootip.254

رو شبکه OVH ساب نت ها باید بصورت 255.255.255.255 ست بشند ، در غیر اینصورت ابیوز Band Configuration میگیرید .

در ضمن نیازی هم ب winbox نیست با کنسول ESXi هم میشه این دو خط دستور رو وارد کرد .

ServerDL.com
July 14th, 2014, 11:07
احسان جان در پست نت ماسك رو. بكن ٢٥٥
البته سرو بالا مياد با ٢٥٥.٢٥٥.٢٥٥.٠
روي سرورهاي ويندوزي اگر باشه ديتاسنتر حتما ابيوز ميفرسته ولي روي ميكروتيك ارسال نمي كنه
البته اين طبق تجربه كاري با ديتاسنتر هميشه عجيب او وا اچ هست
دوست خوبمون با ظرافت خاصي توضيحاتي دادن كه اغلب صحيح هست
البته اين موضوعي كه اقاي افشار گذاشتن كانفيگ روتر روي سرور نيست
اين اموزش بالا اوردن ماشين مجازي ميكروتيك روي سرور هاي او وي اچ هست كه برخلاف بقيه ديتاسنتر ها كمي دردسر داره
اين اموزش هم به صورت ديگر ولي با همين بيس روي سايت خودشون هست
توضيح كه دوستمون دادن در مورد روتر صادق هست ولي اين اموزش بالا اوردن ميكروتيك هست

مهندس سوتی ساعت 4 صبح بود .
تصحیح شد .