توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه راست چین کردن متون
demonvictor
July 13th, 2014, 11:38
درود
من یه سری صفحات اچ تی ام ال و پی اچ پی دارم.این ها بخاطر اینکه انگلیسی بودن من ادیت کردم و متون فارسی رو بجای اونها نوشتم.اما متاسفانه چپ چین هستن.چطور میتونم راست چین کنم اینطور صفحاتی رو که ادیت میکنم؟
ممنون میشم بابت راهنمایی:
July 13th, 2014, 11:43
Google (http://www.google.com/#q=%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87+%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8% AA+%DA%86%DB%8C%D9%86+%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86+%D9 %85%D8%AA%D9%88%D9%86+)
armin.m
July 13th, 2014, 11:49
راست چین کردن قالب یه بحث تجربی هست :D اما به طور کل خودم این کار رو می کنم : فایل رو با یه ادیتور خوب مثل notepad++ باز کنید. بعد کل ltr هارو تبدیل به rtl کنید. همه چی میره به سمت راست. اما ممکنه بعضی چیزا به هم بخوره. که با کمک inspect element می تونید راحت تر درستش کنید. همینطور ممکنه با بعضی از div ها به مشکل بخورید که اونم باید با کمک inspect element حل کنید.
payam_keivany
July 13th, 2014, 11:59
یه روش ساده هم این هست که فایل استایل قالب رو باز کنی و text-align:right; رو تو اون قسمت که میخوایی متن راست چین بشه اضافه کنی. اگه هم بخوایی کلیه متون به این حالت بشه به body تو همون فایل استایل اضافه کن.
demonvictor
July 13th, 2014, 15:34
یه روش ساده هم این هست که فایل استایل قالب رو باز کنی و text-align:right; رو تو اون قسمت که میخوایی متن راست چین بشه اضافه کنی. اگه هم بخوایی کلیه متون به این حالت بشه به body تو همون فایل استایل اضافه کن.
میشه واضح تر بگین.لطفا کد رو توی فایل نوت پد پیوست کنین تشکر.
daniad
July 13th, 2014, 18:07
شما باید یکم به کد های html , css آشنا باشید
اگر میخواهید مختوای یک تگ html مثلا یک پاراگراف راستچین شه با ید به تگ ابتدایی این کد رو اضافه کنی
align="right"
مثلا
<p align="right" >in yek paragraf ast </p>
و برای هر تگ میتونید این کار رو کنید
داخل کلاس های css هم میتونید این کد زیر رو اضافه کنید
float : right;
aligoli
July 13th, 2014, 18:08
درود
من یه سری صفحات اچ تی ام ال و پی اچ پی دارم.این ها بخاطر اینکه انگلیسی بودن من ادیت کردم و متون فارسی رو بجای اونها نوشتم.اما متاسفانه چپ چین هستن.چطور میتونم راست چین کنم اینطور صفحاتی رو که ادیت میکنم؟
ممنون میشم بابت راهنمایی:
در قسمت body درج نمایید direction:rtl; تمام قسمت ها راست چین می شود.
ashanet
July 14th, 2014, 17:10
با سلام و احترام
همون طور که دوستان گفتند شما می تونید از راه های مختلفی واسه راست چین کردن استفاده کنید.
اگر قالب شما با استفاده از css استایل دهی شده شما می تونید از این کد ها استفاده کنید.
text-align:right
float:right;
direction:rtl;
اما گاها دیده می شه بعضی از قسمت ها توسط فایل js کنترل می شه (مثل متغیر ها داخل ادیتور ckeditor ) برای ویرایش این نوع استایل ها باید فایل js رو بازبینی کنید و دقیقا از همین عبارات استفاده شده که می تونید استفاده کنید.
موفق باشید
meysam021
July 14th, 2014, 17:57
left رو به right تبدیل کنید توی استایل ، البته با توجه به تابع ها