ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شریک جهت هاستینگ

Aguila*Roja
July 13th, 2014, 03:30
با سلام خدمت شما :.

تیم ما نیاز به یک شریک کلی جهت ادامه کار خود در زمینه هاسنیگ دارد.

یه شریک منصف خوب هستید اعلام کنید.

سرور خریداری شده ماهانه 40 تومان هزینه سرور هست که تقسیم بر دو میشود سرور منابع بالا هست البته با توجه به اینکه فرد سرور دهته به ما آشنا بود بهمون ارزان داد

سایت و دامنه اوکی هست قالب هم اوکی هست. تمامی مبلغ ها تقسیم بر دو بین بنده و شریک می شود. چه هزینه های بدست آمده و چه هزینه هایی که باید پرداخت بشه

این کار رو دارم با هدف شروع می کنم و سرویس هایی که میخوام ارائه بدم با کیفیت هستند و تنها از کسانی میخوام شراکت کنند که واقعا علاقه و پشتکار داره اند چون کارم رو به صورت حدی شروع می کنم

قیمت سرویس هارو ارزان میدم و به هر مناستی جوایز نفیس میدیم جهت جذب مشتری و پشتیبانی 24 ساعته داریم پس نگران جذب مشتری هم نباشید.کار هم به صورت ریموت هست تا در آینده حضوری شود

افرادی که حاضر به شراکت هستند اعلام کنند

با تشکر از تمامی کاربران

pspasp
July 13th, 2014, 04:04
سلام تو بخش دامین من شریک شما هستم

morteza1200
July 13th, 2014, 04:05
سلام

شما سابق کار در این زمینه رو دارید ؟ انجام کانفیگ ها ، رفع مشکلات و ...

چقدر هزینه نیاز هست ؟ با توجه به اینکه سایت هنوز راه نیافتاده است حداقل چندین ماه تلاش میخواد ( بدون انتظار سود و یا شاید هم ضرر ) پس این کار نیاز به حوصله و پشتکار هست

لطفا مبالغی که باید خرج شود رو از طریق پیغام خصوصی برای بنده ارسال کنید

موفق باشید

Aguila*Roja
July 13th, 2014, 04:22
سلام

شما سابق کار در این زمینه رو دارید ؟ انجام کانفیگ ها ، رفع مشکلات و ...

چقدر هزینه نیاز هست ؟ با توجه به اینکه سایت هنوز راه نیافتاده است حداقل چندین ماه تلاش میخواد ( بدون انتظار سود و یا شاید هم ضرر ) پس این کار نیاز به حوصله و پشتکار هست

لطفا مبالغی که باید خرج شود رو از طریق پیغام خصوصی برای بنده ارسال کنید

موفق باشید
بله دوست عزیز . کانفیگ و رفع مشکلات و... رو کامل وارد هستم. شاید این شمارو به شک بیاندازد که کسی با نام کاربری من سوالاتی مبتدی در مورد کانفیگ پرسید اما اون من نبودم و دوستم بنده بود که با نام کاربری من وارد شده بود. اما در کل وارد هستم و از مشکلات و پشتکار و.. باخبر هستم.اطلاعات درخواستی پ.خ شد

behnam1366
July 13th, 2014, 04:30
شرایط رو برای من بفرستین لطفا

sor
July 13th, 2014, 05:20
سلام
اگه شرایط یا چیزی هست برام ارسال کن

پیروز باشید

Aguila*Roja
July 13th, 2014, 06:12
سلام
اگه شرایط یا چیزی هست برام ارسال کن

پیروز باشید
ارسال شد

mehrshad13and11
July 13th, 2014, 12:26
سلام
سرور 40 تومانی هم مگه داریم؟
که بخواد با کیفیت هم باشه
برای منم شرایط پ.خ کنید

hamra
July 13th, 2014, 12:40
سلام
سرور 40 تومانی هم مگه داریم؟
که بخواد با کیفیت هم باشه
برای منم شرایط پ.خ کنید

احتمالا منظورشون ریسلر هست ، یا شاید منظورشون سرور مجازی هست لینوکس هست .

Aguila*Roja
July 13th, 2014, 18:03
احتمالا منظورشون ریسلر هست ، یا شاید منظورشون سرور مجازی هست لینوکس هست .

خیر دوست عزیز . نه ریسلر نه سرور اختصاصی. سرور مجازی هست . گفتم به دلیل اینکه فامیلمون هست

- - - Updated - - -

دوستان هنوز به یک شریک نیازمند هستیم

mehrshad13and11
July 13th, 2014, 18:09
خیر دوست عزیز . نه ریسلر نه سرور اختصاصی. سرور مجازی هست . گفتم به دلیل اینکه فامیلمون هست

- - - Updated - - -

دوستان هنوز به یک شریک نیازمند هستیم

لطفا پ.خ کنید تمام موارد!