سلام من شرکت طراحی سایت دارم و دامین های زیادی ثبت کردم به نام خودم امروز اتفاقی واسم افتاده که میخوام اطلاع رسانی کنم از دوستان کسی به هیچ وجه دامنه به نام و اطلاعات شخصی خودشون ثبت نکنند چند روز پیش از فتا واسم احضاریه اومد امروز رفتم گفتند از این سایت کلاهبرداری فروش مدرک استفاده کردن بعد من گفتم من روحمم خبر نداره من فقط دامنه رو با اطلاعات شخصی واسه مشتری ثبت کردم و تمام دسترسی دست خودش می باشد و من کاری انجام ندادم طرفم اصلا نمیشناسم کی هست یا چه کلاهبرداری کرده تو فرم هاشم همش همینا رو نوشتم که من فقط دامنه رو ثبت کردم البته الان دامنه باز شده و کسی دیگری ثبت کرده هیچی دیگه بهم اتهام زدن پرونده رو فرستادن دادسرا که تحقیقات بیشتر بشه معلوم بشود.دوستان کسی دامنه واسه کسی به نام خودش ثبت نکند.به نظرتون نتیجه دادسرا چی میشه چون من بی گناهم فقط یه هاست و دامنه زدم واسه طرف ادونم رفته سو استفاده کرده؟
usahost2
July 12th, 2014, 22:10
یک وکیل یگیر بهتر میتوانی حرف بزنی تا خودت بری
ULTRAWEB
July 12th, 2014, 22:12
شما وقتی دامنه برای یکی ثبت میکنی باید بشناسیش دقیقا یا قانون شما و اون فرد رو یکی میدونه احتمالا جریمه میشین و جای اون شخص تنبه میشین اگر نتونین ثابت کنین اون کی هست و چی هست و کجاست.
domain15
July 12th, 2014, 22:27
شما وقتی دامنه برای یکی ثبت میکنی باید بشناسیش دقیقا یا قانون شما و اون فرد رو یکی میدونه احتمالا جریمه میشین و جای اون شخص تنبه میشین اگر نتونین ثابت کنین اون کی هست و چی هست و کجاست.
عزیز شاکی باید مدرک بده که من سواستفاده کردم نه اینکه صرف ثبت شدن دامنه همه چیز پای من نوشته بشود
- - - Updated - - -
ضمنا باندی که فروش مدرک جعلی بود رو کلا همشونو با همون اسم و نشانه ای که با من واسش قرارداد سایت فرستادم گرفتن حتی من مدارک قرارداد دامنه و تلفن و حسابشو اماده کردم بنظرتون بازم ازم ایراد بگیرن
viva
July 12th, 2014, 22:28
هیچ شرکتی این کار را انجام نمیدهد دامنه فقط باید به نام اشخاص ثبت شود
domain15
July 12th, 2014, 22:30
البته الان که مدارکو میخوان بفرستن واسه دادسرا دامنه به نام من نیست و از خارج از کشور ثبت کردن به نظرت به نفعم نشد؟
pspasp
July 12th, 2014, 22:31
رضایت شاکی بگیر بهترین حل است
pixell2012
July 12th, 2014, 22:32
اگر اون شاکی پول رو واریز کرده راحت میتوانید مقصد رو پیدا کنید که پول به حساب کی واریز شده
شما دامنه رو واسه کسی ثبت کردین تاریخ ثبت رو پیدا کنید ترانکش حساب خود رو هم چک کنید ببینید در تاریخ ثبت چه کسی با چه شماره کارتی واسه شما پول واریز کرده و مدارک رو به فتا تحویل دهید
a.e
July 12th, 2014, 22:34
ثبت دامنه به نام هر شخصی که باشد بدین معنی است که تمامی عواقب ناشی از استفاده دامنه را قبول کرده است. در صورتی که دامنه به اسم شما باشد و مشکلاتی برای آن پیش آید حتی با ارائه مدارک که فلان دامنه برای فلان شخص خریداری شده است دادگاه قبول نمیکند و به استناد مدارک سازمان نیک تصمیم گیری میکند.
پیشنهاد میشود در صورتی که به شخص مورد نظر دسترسی ندارید سریعاً پیگیر شوید و شخص مورد نظر را پیدا کرده و با شخص مورد نظر به گفت و گو پرداخته تا در دادگاه حضور پیدا کرده و به صورت کتبی عنوان کند دامنه برای ایشان خریداری شده است که مسلماً با شرایط پیش آمده این موضوع قابل انجام نمی باشد.
البته پیشنهاد میشود حتماً با یک وکیل به مشورت بپردازید.
hamid.soltani92
July 12th, 2014, 22:40
اگر دامنه بین المللی باشه هیچ کاری نمیتونن بکنن!
Javan Host
July 12th, 2014, 22:56
سلام من شرکت طراحی سایت دارم و دامین های زیادی ثبت کردم به نام خودم امروز اتفاقی واسم افتاده که میخوام اطلاع رسانی کنم از دوستان کسی به هیچ وجه دامنه به نام و اطلاعات شخصی خودشون ثبت نکنند چند روز پیش از فتا واسم احضاریه اومد امروز رفتم گفتند از این سایت کلاهبرداری فروش مدرک استفاده کردن بعد من گفتم من روحمم خبر نداره من فقط دامنه رو با اطلاعات شخصی واسه مشتری ثبت کردم و تمام دسترسی دست خودش می باشد و من کاری انجام ندادم طرفم اصلا نمیشناسم کی هست یا چه کلاهبرداری کرده تو فرم هاشم همش همینا رو نوشتم که من فقط دامنه رو ثبت کردم البته الان دامنه باز شده و کسی دیگری ثبت کرده هیچی دیگه بهم اتهام زدن پرونده رو فرستادن دادسرا که تحقیقات بیشتر بشه معلوم بشود.دوستان کسی دامنه واسه کسی به نام خودش ثبت نکند.به نظرتون نتیجه دادسرا چی میشه چون من بی گناهم فقط یه هاست و دامنه زدم واسه طرف ادونم رفته سو استفاده کرده؟
دوست عزیز کسی اشتباه شما را انجام نمیدهد
مشتری نیک ندارد شما با اطلاعات خودتان ثبت میکنید ؟
دلیل ؟ 4 تومان پول ؟
ULTRAWEB
July 12th, 2014, 23:13
عزیز شاکی باید مدرک بده که من سواستفاده کردم نه اینکه صرف ثبت شدن دامنه همه چیز پای من نوشته بشود
- - - Updated - - -
ضمنا باندی که فروش مدرک جعلی بود رو کلا همشونو با همون اسم و نشانه ای که با من واسش قرارداد سایت فرستادم گرفتن حتی من مدارک قرارداد دامنه و تلفن و حسابشو اماده کردم بنظرتون بازم ازم ایراد بگیرن
شما بهتره با قوانین خودتون رو بیشتر اشنا کنین
همین که برای یک بنده خدایی دامنه ثبت کردین بدون اینکه بشناسینش خودش جرمه
وقتی هم این کارو کرده باشین یعنی شما محکوم میشین جای اون طرف حالا جه قرارباشه اعدام شین چه قرارباشه جریمه شین یاهرچی؟
شما اینو بخون کافیه براتون:
Ghavanin.com : Iran Law Database Leading and powerfull iranian law database with persian (farsi) language in Internet and web free for all people (http://www.ghavanin.ir/PaperDetail.asp?id=492)
domain15
July 12th, 2014, 23:21
اگر اون شاکی پول رو واریز کرده راحت میتوانید مقصد رو پیدا کنید که پول به حساب کی واریز شده
شما دامنه رو واسه کسی ثبت کردین تاریخ ثبت رو پیدا کنید ترانکش حساب خود رو هم چک کنید ببینید در تاریخ ثبت چه کسی با چه شماره کارتی واسه شما پول واریز کرده و مدارک رو به فتا تحویل دهید
واسه سال قبل بوده برج 2 الانم دامنه بازه ولی بله درسته باید برم بانک ببینم چی میشه کرد امید به خیلی ناراحتم.اخه خدا تو این ماه خودت چه بلایی بود سرم اومد
- - - Updated - - -
بین المللی هست الانم به اسم کس دیگه ثبت شده
Film_iran
July 12th, 2014, 23:24
هیچ شرکتی دامنه به اسم خودش برای کسی ثبت نمیکنه مگر اینکه دامنه بین الملل باشه که اونم به اسم خودشون ثبت نمیکنن!!
شما فقط رضایت شاکی بگیر هیچ کاری نمیتونی بکنی
از ادین به بعد هم هواست به این روزا باشه!!
domain15
July 12th, 2014, 23:29
جناب بنده با 1000 تا ادم قرارداد میبندم مگه میشه ادم غریبه رو شناخت ولی خب قرارداد دارم ازش و اطلاعات تماس طرفو دارم و بند و تعهد تو قرارداد ذکر کردم خالی خالی که سایتو نزدم و حتی اطلاعات حسابشم گیراوردم با این اوصاف دادسرا میتونه اونو گیرمیاره من مشکلم حل بشه؟
- - - Updated - - -
دات ای ار نیست جناب دات کام هستش الانم دامنه به نام من نیست دیگه البته کم تجربگی کردم چیکار کنم نمیدونستم خب
- - - Updated - - -
دقیقا اینکارو میکنم و به فتا هم میگم اونا به هر حسابی پول ریختن خوب شماره حسابشو بدن معلوم میشه ؟
- - - Updated - - -
جناب دامنه کام بوده و باز شده و درخارج ثبت شده و به نام من نیست الان.
ULTRAWEB
July 12th, 2014, 23:43
جناب بنده با 1000 تا ادم قرارداد میبندم مگه میشه ادم غریبه رو شناخت ولی خب قرارداد دارم ازش و اطلاعات تماس طرفو دارم و بند و تعهد تو قرارداد ذکر کردم خالی خالی که سایتو نزدم و حتی اطلاعات حسابشم گیراوردم با این اوصاف دادسرا میتونه اونو گیرمیاره من مشکلم حل بشه؟
- - - Updated - - -
دات ای ار نیست جناب دات کام هستش الانم دامنه به نام من نیست دیگه البته کم تجربگی کردم چیکار کنم نمیدونستم خب
- - - Updated - - -
دقیقا اینکارو میکنم و به فتا هم میگم اونا به هر حسابی پول ریختن خوب شماره حسابشو بدن معلوم میشه ؟
- - - Updated - - -
جناب دامنه کام بوده و باز شده و درخارج ثبت شده و به نام من نیست الان.
اگر اطلاعات هویتی و قرارداد از اون شخص دارین بله مییشه اطلاعاتشو بدین تابررسی کنن بعدش اونها دیگه درمورد کار تصمیم گیری میکنن
secure_host
July 13th, 2014, 04:09
با سلام
با این شرکت تماس بگیرید مشاوره حقوقی میدن تا مشکلت برطرف شه.
Vekalat24 - عصر نوین (http://vekalat24.ir)
باتشکر
domain15
July 13th, 2014, 11:05
اگر اطلاعات هویتی و قرارداد از اون شخص دارین بله مییشه اطلاعاتشو بدین تابررسی کنن بعدش اونها دیگه درمورد کار تصمیم گیری میکنن
سلام طرف اصلی اصلی که از سایتی که واسش ثبت کردم سواستفاده کرده رو گرفتن؟:))
ServerDL.com
July 13th, 2014, 11:19
شما اگر قرار داد دارید زیاد نگران نباشید !
من از این مسئله هاد ترشم داشتم ! ولی اتفاقی نیوفتاده همون قرار داده مهمه !
+
اینکه وکیل که برید با تجربه ای که من دارم ازشون اینقدر شما رو می ترسونند که پول بیشتر بگیریند !
r00t
July 13th, 2014, 11:55
توی سیستم مشتریاتون مگه اطلاعات صاحب دامنه نیست. شما اون رو اارئه بدید.
hamra
July 13th, 2014, 12:47
البته الان که مدارکو میخوان بفرستن واسه دادسرا دامنه به نام من نیست و از خارج از کشور ثبت کردن به نظرت به نفعم نشد؟
اگر شخص دیگه ای ثبت کرده است ، پس دیگه قانون هم نمیتونه بگه شما متهم هستید و... چون یعنی مدرکی در حال حاضر وجود نداره که نشان بده دامنه بنام شما بوده ، از روی شماره تراکنش های بانکی میتونید شماره حساب و مشخصات اون طرف که برای تمدید و ثبت دامین به حسابتون واریزس داشته رو بدست بیارید و به دادگاه ارئه بدید و بهشون اثبات کنید که دامین برای چه کسی بوده .
takpar7
July 13th, 2014, 14:28
ممنون از اطلاع رسانی
یک موضوع فکرمو مشغول کرد اونم اینه که برا دامنه های آی ار اینشکلی هست و مشکل پیش میاره یا فرقی نمیکنه برا همه دامنه ها هستش؟
api
July 13th, 2014, 14:35
امروز نیک هم به من میل داد که تعهد بدم که تمامی دامنه هایی که تو حسابمه اگه مشکلی براشون پیش بیاد یا مشکل حقوقی داشته باشن من مسئولم !!
takpar7
July 13th, 2014, 14:46
خوب شد این پست رو دیدم
برا مشتری رو دامنه آی آر سایت زده بودم رفتم دیدم طراحی سایت شده با اطلاعات فیک!
دامنه هم رو پنل من تو ایرنیک بود سریع دی ان اس هاشو به سرور خودم تغییر دادم
mibfa
July 13th, 2014, 17:49
این حماقت است که دامنه را برای شخصی با اطلاعات خودتان ثبت کنید
اصولا این مورد را دیگه تازه کارهای این حوزه میدونند . نیک هندل ساختن در ایرنیک چند دقیقه زمان میبره!