ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک جهت پیدا کردن نامی مناسب برا شرکت

sajed78
July 12th, 2014, 09:45
با سلام من چند وقته که میخوام یه شرکت هاستینگ راه اندازی کنم اما بعد از اینکه همه چیش اماده شد موندم اسم شرکتو چی

بزارم از دوستان خواهشمندم که هرچی اسم تو ذهنتون مربوط به سرور و هاستینگ هست رو بیان کنید مرسی :d

chatsaz
July 12th, 2014, 09:51
خواستید این دامنه رو میفروشم استفاده ای ازش نکردم فقط پارک شده روی هاست کسی از ادرس اطلاعی نداره

gemhosting.ir

SamaN DL
July 12th, 2014, 10:04
cp-server.in

اگر این دامنه مناسب هست براتون در خدمتم....

hadiroohi
July 12th, 2014, 10:15
شما دومین با اسم مناسب میخاید یا اسم شرکت ؟ :دی

mizbancity
July 12th, 2014, 10:17
دوستان فرمودند اسم شرکت بگید نه اینکه دامنه معرفی کنید.....

نام شرکت : مهر میزبان
نام دامین : mehr-mizban.ir (آزاد و آماده ثبت)

downloaddl
July 12th, 2014, 10:51
دوستان فرمودند اسم شرکت بگید نه اینکه دامنه معرفی کنید.....

نام شرکت : مهر میزبان
نام دامین : mehr-mizban.ir (آزاد و آماده ثبت)
.

از کالکتر های اضافه استفاده نکنید مثله : - در دامنه

iranwhsrver
July 12th, 2014, 10:54
شما اول باید ببینید که خودتون چی میخواین؟؟و چی دوست دارید؟؟ممکنه همه دوستان یه چیزی بگن اما ان اساسی که میخواین و واستون مهمه نباشه

sajed78
July 12th, 2014, 11:02
شما اول باید ببینید که خودتون چی میخواین؟؟و چی دوست دارید؟؟ممکنه همه دوستان یه چیزی بگن اما ان اساسی که میخواین و واستون مهمه نباشه

من تو شرکت هاستینگم هرکاری میخوام انجام بدم البته منظورم از طراحی گرفته تا هک و امنیت از اونجایی که امینت هاستینگ من فول فول خواهد بود یه چیزی میخوام مطبوط به دیتا باشه و همم اینکه بدون معنی خاص ادرس کوتاه و جذاب داشته باشه که با روش سئوی جدید هم جور در بیاد :)

us12
July 12th, 2014, 12:17
اگر قصد ثبت شرکت داشته باشید به این سادگی نیست که مثلا یه اسم 2 کلمه ای پیشنهاد بدید و اونها با جان دل قبول کنن .
انتخاب اسم یکی از پرسه های اشک دار ثبت شرکت است .
اسم زیر 3 کلمه هم ثبت حقیقی نداره ( تا جایی که من اطلاع دارم !)

ولی اگر قصد خرید دامین دارید قضیه کاملا متقاوته هر دامین جالب و آزاد که دیدید یکم به کار هاست نزدیکه را ثبت کنید .

sajed78
July 12th, 2014, 12:31
اگر قصد ثبت شرکت داشته باشید به این سادگی نیست که مثلا یه اسم 2 کلمه ای پیشنهاد بدید و اونها با جان دل قبول کنن .
انتخاب اسم یکی از پرسه های اشک دار ثبت شرکت است .
اسم زیر 3 کلمه هم ثبت حقیقی نداره ( تا جایی که من اطلاع دارم !)

ولی اگر قصد خرید دامین دارید قضیه کاملا متقاوته هر دامین جالب و آزاد که دیدید یکم به کار هاست نزدیکه را ثبت کنید .

من میخوام هم برای شرکت ثبت کنم هم برای دامین اینا راهنمایی میکنین؟

Mihan-VPS
July 12th, 2014, 16:25
دوستان ایشون اسم شرکت میخواستن نه نام دامنه شرکت
اسم شرکت باید به گونه ی سه کلمه ایی حتما باشه و قوانین خا خودش هم داره
به اینصورت نیست که هر اسمی خواستید قابلیت ثبت داشته باشه

us12
July 12th, 2014, 22:30
من میخوام هم برای شرکت ثبت کنم هم برای دامین اینا راهنمایی میکنین؟

ثبت شرکت یسری مراحل داره که در جاهای دیگه دوستان دقیق و کامل توضیح دادند و شما یکم سرچ کنید پیدا می کنید .
ولی در کل
تهیه اساس نامه
ثبت شرکا ( هیت رییسه و میزان سهم هر شخص از شرکت )
ثبت نام و تایید وزارت ارشاد
از مهمترین مراحل ش است .

شرکت هم به صورت مسئولیت محدود ثبت کنید ( تا جایی که اطلاع دارم مسئولیت محدود معاف از مالیات است )

netmelli
July 13th, 2014, 09:54
اسم شرکت بگیم یا اسم برند ؟

یاشار زوم
July 13th, 2014, 10:11
اسم شرکت: میزبان سرور ایرانیان برای ثبت خیلی باحاله

mehrshad13and11
July 13th, 2014, 14:17
دیتا گستر ایرانیان
دیتا پردازان ایران
با توجه به اینکه گفتید از کلمه دیتا خوشتون میاد.

netmelli
July 13th, 2014, 16:19
ثبت شرکت یسری مراحل داره که در جاهای دیگه دوستان دقیق و کامل توضیح دادند و شما یکم سرچ کنید پیدا می کنید .
ولی در کل
تهیه اساس نامه
ثبت شرکا ( هیت رییسه و میزان سهم هر شخص از شرکت )
ثبت نام و تایید وزارت ارشاد
از مهمترین مراحل ش است .

شرکت هم به صورت مسئولیت محدود ثبت کنید ( تا جایی که اطلاع دارم مسئولیت محدود معاف از مالیات است )

با سلام
مهندس کی گفته مسئولیت محدود معاف از مالیاته ؟؟؟

همه شرکت ها به جز شرکت های دانش بنیان باید مالیات پرداخت کنند

iran-developers
July 13th, 2014, 16:45
درود این همه شرکت برای ثبت شرکت
700 هزازر تومان با مدارک می دید توی کمتر از 25 روز شماره ثبت رو می دن

roozbeh837
July 18th, 2014, 12:49
طبقه گفته دوستمون netmelli (http://www.webhostingtalk.ir/member/80469/) ثبت شرکت مراحل خاص خودشو داره اول از اینکه برای ثبت شرکت باید چندین اسم 3 گانه انتخاب کنید مثلا(میزبان داده ایران)و چند تا اسم متفاوت مثل همین که اداره ثبت اسناد و شرکت یکی ازاین اسم هارو تایید میکنن و شما مراحلشو انجام میدی اول باید اسم تایید بشه بعد مراحلشو انجام بدی به این سادگی نیست

حتی باید سوابق کسانی که میخوان در شرکت فعالیت کنن اوکی بشه

مدیر عامل
و هیئت مدیره
و همچنین
تاییده وزرات ارشاد
و مدارک که خاصی که ازتون میخوان

موفق باشید

asdadsdxz
July 18th, 2014, 13:21
دیتا گستر ایرانیان
دیتا پردازان ایران
با توجه به اینکه گفتید از کلمه دیتا خوشتون میاد.

کلمه ایران نمیتونه داخل نام شکرت باشه
کلمه دیتا بیگانه هست
هماهنگی ادبی ندارن
مورد قبول نمیباشد d:

- - - Updated - - -

تجربه....
چند مرحله دراه ثبت شرکت
مرحله اول تایید نام توسط اداره ثبت شرکت های
که یک سری قوانین نوشته داریم یک سری نانوشته
اول قوانین نوشته:

راهنمای تعیین نام

تعیین نام هرشخصیت حقوقی همراه با ثبت هر شرکت یا موسسه منوط به رعایت کلیه قوانین و دستورات مربوطه و عندالاقتضاء اخذ مجوزهای لازم و ارائه کلیه مدارک ثبت شرکت ممکن خواهد بود.
متقاضی تعیین نام می بایست احدی از سهامداران یا موسسین یا وکیل رسمی دادگستری ( با ارائه وکالتنامه ) باشد.
نامهای درخواستی متقاضیان نباید سابقه عین ، تشابه و یا نظیر در بانک اطلاعاتی اداره کل ثبت شرکتها وموسسات غیرتجاری داشته باشد. (بند 138 بخشنامه های ثبتی)
از بکارگیری اسامی و اصطلاحات بیگانه در نام شرکت یا موسسه خـودداری نموده و درصورت ابهام درخصوص نداشتن معادل فارسـی می بایست به بانک اطلاعاتی یا کتابهای مرجع و لغتنامه های زبان و ادب فارسی مراجعه نمود و درغیراین صورت از فرهنگستان زبان و ادب فارسی استعلام شود.
واژه هایی که فرهنگستان زبان و ادب فارسی وضع معادل فارسی را برای آنها ضروری نمی داند و نیز کلماتی که هنوز واژه فارسی معادل آنها از سوی فرهنگستان به تصویب نرسیده است از شمول قانون " ممنوعیت به کارگیری اسامی ، عناوین و اصطلاحات بیگانه " مستثنی هستند.
استفاده از اسامی مشهوره که باعث فریب افکار عمومی می شود ممنوع می باشد .
ا سامی که خلاف نظم عمومی و اخلاق حسنه و مذهبی باشد قابل تأیید و ثبت نمی باشد.
کلماتی از قبیل ساختمانی ، بازرگانی ، تجاری ، مهندسی ، مهندسی مشاور ، حقوقی ، تولیدی و ... شرحی برموضوع فعالیت محسوب می شود و در بررسی نام یا نامهای درخواستی به منظور رعایت عدم سابقه و تشابه جزئی از نام محسوب نمی شود.
استفاده از کلماتی از قبیل بنیاد، انجمن،کانون،تشکل،بانک،بهز یست،بهداشت، گمرک، ارشاد، تبلیغ، تبلیغات، فرهنگی هنری ، صندوق قرض الحسنه ، لیزینگ و... در نام شرکت یا موسسه مستلزم اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح می باشد
استفاده از کلماتی از قبیل ایران، کشور، ملی ، ملت و ... در نامهای پیشنهادی به دلیل جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی پذیرفته نمی شود.

12- استفاده از گویش ها و لهجه بومی در نامهای پیشنهادی با ارائه تائیدیه از کتب فرهنگ بومی و درغیراین صورت با ارائه تائیدیه از فرمانداری ، شورای شهر، بخشداری بلامانع می باشد.
13-ارائه مستندات فرهنگ لغات فارسی یا بومی و نقشه جغرافیایی ایران جهت تأیید مکان استفاده شده درنام در اسامی پیشنهادی توسط شرکت یا موسسه در شرف تأسیس به اداره کل ثبت شرکتها و موسسات غیر تجاری الزامی است.
14-پیشنهاد اسامی و اتخاذ عناوینی که اختصاص به تشکیلات دولتی و کشوری دارد از طرف متقاضیان پذیرفته نخواهد شد.
15-استفاده از اسامی ائمه و نامهای متبرکه در موسسات خیریه ، فرهنگی و شرکتهای خدمات زیارتی پس از اخذ مجوز و درصورت رعایت سایر موارد ممکن می باشد.
16- درثبت شرکتهای مشارکتی، می توان از نام کامل شرکت خارجی یا قسمتی از نام شرکت خارجی به همراه نام کاملاً فارسی و مصطلح (به عنوان پسوند) با ارائه مدارک شرکت خارجی و ترجمه رسمی اوراق آن استفاده نمود.
17- تخصیص عین نام با همان زبان و با رسم الخط فارسی به شعبات و نمایندگی های شرکتهای خارجی ممکن می باشد.
18- موسسات غیر تجاری و شرکتهای تعاونی از پرداخت هزینه تعیین نام معاف می باشند.
19- نامهای تائید شده قابل انتقال به غیر نمی باشند ( حتی با تنظیم سند رسمی )
20- جهت ثبت شرکتهای تعاونی ابتدا باید نام پیشنهادی از مراجع وزارت تعاون طی نامه ای جداگانه درخواست گردد.
21- در تعیین نام شرکتهای تجاری تضامنی، مختلط غیرسهامی، مختلط سهامی و نسبی رعایت مواد (117)، (141) ، (162) و (184) قانون تجارت الزامی است.
22- درصورت پاسخ منفی به نامهای پیشنهادی نیازی به پرداخت مجدد مبلغ 40،000 ریال نمی باشد. البته درصورت سپری شدن زمانی بیش از 3 ماه از تاریخ تأیید نام و درصورت عدم ثبت شرکت به دلایل مختلف، و همچنین تغییرنام ، متقاضی می بایست نسبت به واریز مبلغ فوق به شماره حساب مربوطه و ارائه فیش آن اقدام نماید.

- - - Updated - - -

بعد از اینکه نام رو انتخاب کردید نام ها رو میدید به اداره ثبت شرکت
بعد میرید و بعد 15-20 رو جواب میاد
بله انواع ایراد ها رو از نام های شما میگیرن و بعد 2-3 ماه که دیگه واسه خودتون شدید یک لیسانس ادبیات نام ها رو با تمام قوانین تحویل میدید
و باز هم بله نام شما بیگانه هست باز باید برید پیش مسول بی سواد مربوطه
به این موارد که دقت کنید که پسندیدن مدل موی شما مدل ریش شما رنگ لباس شما و کلا قیافه شما توسط کارمند مربوطه بسیار مهم هست
بعد بعد اینکه شما رو پسندین میگید که اسم های من کجاش بیگانه هست میگن کلمه X داخل کتاب دهخدا نیست
میگین هست میگه برو ثابت کن شما تشریف میبرید یک کتابخونه که دهخدا داشته باشه و عضو میشید بعد میرید کتاب مربوط رو پیدا میکیند و برمیدارید موقع خورج میگن که شم اجازه ندارید این کتاب رو ببرید چون مرجع هست و خدا تومن پولش هست! میگید ببرم فقط یک کپی بگیرم میگن خیر میگین خودتون با دستگاه کپی که روی میز هست کپی بگیرید مگن نمیشه و شما یه 10 هزار تومنی میدید به مسول کتاب خونه و میگید اینم هزینه کپی و حالا شما صاحب کپی صفحه ای هستید که کلمه بیگانه دخالش بود
بعد دوباره میرید اداره میگن کارمند رفته مرخصی بعد 2-3 روز دوباره میرید و میگید آقا اینم سند نگاه میکنه و میگه ا من نگاه کرده بودم ولی متاسفانه ندیده بودم اکی شما یرید از سامانه دوباره اسمهاتون رو بفرستید کنید
و میرید دوباره میفرستید و بعد 3 ماه اسم های شما تایید شدن
تبریک میگم شما الان میتونید بقیه مراحل ثبت را طی کنید d:

reza0002
July 18th, 2014, 15:07
من این دامنه رو دارم اگر خواستید در خدمتم
nabhost.ir
ناب هاست

netmelli
July 20th, 2014, 14:18
مهندس جان
اگر میخواهی راحت باشی
برو میدان ونک