توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال دایرکت ادمین
naghmesra
July 11th, 2014, 19:33
سلام من دایرکت ادمین هاستم رو (دسترسی یوزر دارم) میخام به دایرکت ادمین سرورم که دسترسی ادمین دارم منتقل کنم.
فایلهایی هم که تو دایرکت ادمین هاستم هست فقط وردپرسه با یه دیتابیس وردپرس در جمع 50 مگه.
اگه اساتید بهم یه کمکی کنند ممنون میشم.
sitetheme
July 11th, 2014, 19:36
سلام من دایرکت ادمین هاستم رو (دسترسی یوزر دارم) میخام به دایرکت ادمین سرورم که دسترسی ادمین دارم منتقل کنم.
فایلهایی هم که تو دایرکت ادمین هاستم هست فقط وردپرسه با یه دیتابیس وردپرس در جمع 50 مگه.
یک فول بک آپ بگین براتون ایجاد کنن و داخل public_html قرارز بدن از طریق دایرکت ادمین دیگه که بهش دسترسی ادمین دارید قسمت backup/transfer و از قسمت ریستور از طریق ftp اطلاعات ftp هاستتونو بدینکه همون آدرس دامنه + یوزر پس هاست هست بک آپ رو دریافت میکنه و میتونید ریستور کنید
ULTRAWEB
July 11th, 2014, 19:41
درصورت درخواست به رایگان براتون منتقل میشه موفق باشین کافیه اطلاعات رو ارسال کنین
OmidX
July 11th, 2014, 19:47
سلام
اطلاعات را برای بنده ارسال کنید برای شما انتقال خواهم داد
naghmesra
July 11th, 2014, 20:00
درصورت درخواست به رایگان براتون منتقل میشه موفق باشین کافیه اطلاعات رو ارسال کنین
لطفا پیام خصوصی تون رو چک کنید.
itnet
July 11th, 2014, 21:20
با ftp بک آپ رو از هاست به سرور منتقل کنید و ریستور کنید.
در صورت تمایل دسترسی بدین انجام میدم براتون.
Mihan-VPS
July 11th, 2014, 22:07
بصورت دستی هم میتونید انتقال بدید
ابتدا دایرکتوری رو انتقال بدید
و سپس دیتابیس هم جدا میتونید بکاپ بگیرید و در سرور جدید ریستور کنید
موفق باشید
a.e
July 11th, 2014, 22:33
از هاست خود بک آپ بگیرید و در دایرتکت ادمین جدی یک یوزر ایجاد کنید و در یوزر ایجاد شده بک آپ که از دایرکت ادمین قبلی گرفتید را ریستور کنید.
radmanhost
July 14th, 2014, 08:44
سلام؛ اطلاعات سرور یا ادمین دایرکت ادمین خودتون در به همین راحتی در اختیار کسی نذارین اینجا!! می دونین که هزار مدل سوء استفاده می شه بکنن از این اطلاعات دیگه؟؟!! :دی